DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Tratamentul mai îngrozitor decât boala

Sau pandemie cu semnificațiii mai adânci

Cei familiari cu mișcarea de apărare a vieții cunosc încercările marilor corporații de a reduce populația, susținând că pământul ar fi suprapopulat și nu ar putea hrăni atâta omenire. Și au încercat în repetate rânduri să-și pună averea în valoare pentru a contribui eficient la reducerea populației.

Dincolo de realitatea epidemiei actuale la care asistăm stupefiați, este straniu și ciudat cum guvernele lumii au preluat dintr-o dată grija cetățeanului de rând și s-au gândut în tandem să-i aplice niște reguli unice de viață, mai bine zis de restricții ale vieții și de pierderi ale drepturilor.  Dincolo de reducerea populației, Noua Ordine Mondială cumpănește de decenii bune cum să instaureze controlul absolut asupra omului. Iar dacă luăm în calcul că coronavirusul Covid-19 se află pe lista armelor biologice (Center for health security), creat în laborator după cum susțin mai mulți oameni de știință,  scăpat intenționat sau nu tocmai în China, putem ușor face conexiuni între aceste date și concluziona că planul va merge mai departe și va urma mult-așteptatul vaccin (obligatoriu?) pentru reducerea populațiilor. Acesta a fost anticipat de multă vreme de Iluminati, printre care co-fondatorul Microsoft Bill Gates, Fundația acestuia Melinda și Bill Gates, David Rockfeller, George Soros.

Marile corporații văd creșterea populației ca o ”amenințare potențial dezastruoasă pentru mediul înconjurător, pentru societate și industrie”. De mai mule decenii pun la cale reducerea drastică a populației.   „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate”.            „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”       „Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%” susține  Dr. Henry Kissinger. Iar la CONFERINŢA BILDERBERG, EVIANS, FRANŢA, 1991  a afirmat „Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenințări din afară, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastră. Aceasta va fi valabil și in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales daca bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial. ”   Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991

 „Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. ” spune David Rockefeller

BillGatesBILL GATES :      „Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” – Bill Gates !

Cei care susțin instaurarea globalismului sunt cei puternici care dețin la ora actuală cca 50% din capitalul lumii iar multe guverne se află sub influența lor. Au încercat reducerea populației prin impunerea contracepției, a avortului, a sterilizării forțate. Acum vor încerca s-o facă pe calea vaccinărilor obligatorii.

Virusul COVID-19 a atins contagiozitatea dorită de ei, dar nu și letalitatea. Acum răspândirea acestuia este monitorizată excesiv, s-au dat indicații explicite de către Minsisterul Sănătății din Marea Britanie de a face statisticile în așa fel încât să includă și decesele cu cauze îndoielnice în numărătoarea Covid 19.  Cei care au urmărit evoluția cifrelor în lumea medicală au observat că în mod magic au scăzut cazurile de pneumonie, de atacuri cerebrale, de gripă și atac de cord în ultimele luni și au crescut cazurile covid-19, arată Lisa Haven într-un documentar pe youtube. National Vital Statistics System (NCSS) anunță într-un raport că la întocmirea statisticilor ar trebui incluse la cauze de deces și cele în care doar ”se presupune” a fi fost cauza infecția cu covid-19 fără a fi necesare alte probe sau în care aceasta a contribuit la deces.  În certificatele de deces se poate include cauza morții covid-19 pe baza unor ”presupuneri” sau ”suspiciuni”, se afirmă în directivele de întocmire statistici despre Covid-19 ale NCSS.

Dr. Sucharit Bhakdi, o personalitate marcantă în domeniul virologiei din Germania, atrage atenția asupra măsurile de prevenire a pandemiei: 1. Măsurile anti-covid 19 ale guvernului sunt grotești, absurde și foarte periculoase; 2. Lungimea vieții a milioane de oameni se scurtează, mai ales a celor bătrâni care suferă cel mai mult din cauza izolării la domiciliu; 3. Impactul teribil asupra economiei mondiale amenință existența a nenumărator oameni.

Dr. Pietro Vernazza, medic specialist în boli infecțioase din Elveția, aduce date în revista de specialitate Știință despre răspândirea covid-19: 85% dintre cei infectați nu au simptome iar 90% dintre cei decedați au peste 70 de ani!

De asemenea au apărut postări pe rețelele sociale din România în care persoane internate în spital sau aparținătorii acestora afirmă că au fost clasificați cu infecția covid-19 și nu era adevărat.  Publicația Telegraph dezvăluie* descoperirea unor serii întregi de teste primite de unii furnizori care erau infectate cu coronavirus,  citând surse din cadrul ministerului Sănătății de la Londra.

Să fim așadar reticenți cu informațiile din mass media mainstream, mai ales cu cifrele. 

 Episcopul Maurice Muhatia din Makumba, Kenya ne arată pașii:

  1. Au început cu instrucțiunea de a scoate apa sfințită din bisericile noastre. Motivul – Va cauza infecții. Serios? Și cu ce a fost înlocuit? Cu deszinfectant. Materia (trupescul) a luat loc spiritualului.
  2. Următorul pas a fost Sfânta Euharistie. (cel mai dureros pentru Biserica Catolică) Care a fost instrucțiunea? Primirea Sfintei Euharistii în mână și nu pe limbă. Motivul? Este sursă de infecții. Serios? Când toată lumea, inclusiv lumea științifică,  spune că mâna este sursa transmiterii virusului.  Așadar, pentru Sfânta Euharistie,  cum poate mâna să fie mai bună decât limba? Este de neconceput. Nu mai au importanță justificările.
  3. Apoi a venit o adevărată lovitură de maestru. Sau nu? Închideți toate bisericile! Negând / interzicând efectiv întregii populații catolice participarea la Împărtășanie. Preotul, ca păstor, este de-a dreptul exilat din turma sa – cel puțin fizic.Sunt locuri în care oamenii se pot mișca liber, pot merge la cumpărături atâta timp cât păstrează ”distanța socială”. (VĂ AVERTIZEZ ASUPRA ACESTEI TERMINOLOGII CARE ÎNCETUL CU ÎNCETUL ÎNCEPE SĂ DEFINEASCĂ RELAȚIILE NOASTRE UMANE). Și aici se ascund detalii tragice. Eliminați ÎMPĂRTĂȘANIA, eliminați STRÂNGEREA MÂINII (semnul păcii) și înlocuiți-le cu DISTANȚA SOCIALĂ. ”TIPUL” are tărâm deschis, nu-i așa?

………..

* 31 martie 2020, https://www.capital.ro/alerta-teste-pentru-coronavirus-infectate-cu-noul-virus-ancheta-in-europa.html?

Dr Sucharit Bhakdi: https://www.youtube.com/watch?v=JBB9bA-gXL4

Lisa Haven: https://www.youtube.com/watch?v=exHZ2TLs_3w

David Wilcock: https://www.youtube.com/watch?v=om0afwpTwjA 

Center for Health Security: https://www.centerforhealthsecurity.org/resources/fact-sheets/