DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Noi atacuri la adresa familiei tradiționale și a libertății religioase

ACORD ACP-UE

Acordul dintre Grupul țărilor Africano-Caraibico-Pacifice cu UE (ACP-EU) dorește să oblige 79 de țări africane, 16 țări caraibiene și 14 țări din Pacific să semneze un Acord global pe 20 de ani pentru implementarea înșelătoare a unor politici cu noi obligații de promovare a “drepturilor omului” precum “educația sexuală”,  de “sănătate și drepturi reproductive” care avansează agenda EU a avortului și LGBT față de Africa. Se urmărește creșterea puterii UE de a influența legile și politica țărilor africane. 

Inițiativa se datorează și rezistenței continue și a refuzului statelor membre UE precum Ungaria și Polonia și a unor voci puternice din Africa de a semna Acordul Post-Cotonou.

Acordul conține atacuri la adresa familiei tradiționale și a libertății religioase, autorizând contracepția, avortul și drepturile speciale LGBTQ cu sprijinul politic a 26 de state membre UE.

Acest Acord cu clauză de supremație subminează suveranitatea statelor pentru că anulează alte Tratate și cadrele legale ale statelor ACP, căutând să impună drepturi LGBT, pentru avort, educație sexuală și drepturi sexuale pentru copii – adică o distrugere țintită a valorilor creștine!

Apel de la Human Life International: 

  1. Dați mai departe politicienilor Dvs din guvern, ambasadorilor și miniștrilor, societății civile și grupurilor de interes.
  2. Sugerați guvernului să nu semneze acest acord pentru protejarea suveranității și autonomiei țării noastre, a dreptului la viață, la familia naturală și la demnitatea persoanei umane.
  3. Contactați guvernele din Polonia, Ungaria și Namibia, care au declarat că nu vor semna acest acord, pentru o asociere într-un fel sau altul.