DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Vaccinul covid mai periculos decât virusul covid-19

În 29 ianuarie 2021 CDC Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA a raportat 501 decese în urma vaccinului anti-covid și peste 10.748 de reacții adverse. Vârsta medie a celor decedați era de 77 de ani, iar cel mai tânăr avea 23 de ani. Datele sunt colectate de un site VAERS.hhs.gov de raportări pasive direct de la pacienți și medici.

Conform definițiilor FDA vaccinurile Pfizer și Moderna sunt încă experimentale până ce vor fi licențiate pe deplin. Alte rapoarte arată că reacțiile adverse includ și asimetrie facială, simptome de paralizie Bell și 13 pierderi de sarcină.

Avertismente de la Pfizer pentru vaccinul covid cer evitarea alăptării și a unei sarcini pentru timp de două luni. ”Un risc pentru nou-născut/copil nu se poate exclude”. Ghidul vaccinului recunoaște că nu se cunoaște impactul asupra fetilității, ceea ce este foarte îngrijorător.

Cele mai frecvente efecte negative au fost: durere la locul injecției (peste 80%), oboseală (peste 60%), durere de cap (peste 50%), mușchi inflamați (peste 30%), frisoane (peste 30%), dureri articulare (peste 20%), febră (peste 10%). Ghidul spune că efectele secundare sunt ”de obicei blânde sau moderate în intensitate” și dispar în câteva zile.

Imunologul J. Bart Classen avertizează într-un studiu recent publicat în Microbiology & Infectious Diseases că tehnologia RNA folosită în vaccinurile covid Pfizer și Moderna ar putea crea noi mecanisme potențial adverse care ar putea dura ani de zile să iasă la lumină. El afirmă că ”vaccinurile covid bazate pe RNA au potențialul să cauzeze mai multe boli decât epidemia covid-19”. Acestea vor putea activa proteine umane care să treacă la ”configurări patologice”. Riscurile vaccinului sunt unele cunoscute iar altele potențial necunoscute. Efectele adverse pot fi multiple sau potențial fatale.*

Fostul șef CNAS Dr. Lucian Duță avertizează că cei care se vaccinează se pot aștepta la o furtună imunologică cu consecințe greud e prevăzut, pentru cazul în care deja au fost infectați. ”Vaccinul de azi nu este vaccin, în sensul acceptat până acum un an. Pur și simplu s-a modificat definiția corespunzătoare, iar ceea ce primim azi se numește vaccin. Este doar un truc inventat pentru a se acoperi noțiunea de terapie genică”, afirmă medicul.**

Medici din SUA leagă vaccinurile Pfizer și Moderna de trombocitopenia imună, o tulburare a sângelui care pune viața în pericol. Acesta a provocat decesul medicului Gregory Michael din Florida luna trecută, după prima doză, în urma unei hemoragii cerebrale conform Children s Health Defense.*** 

Tucker Carlson, comentator la Fox News, arată cum sute de celebrități recomandă vaccinul covid precum un articol de dietă Pepsi, fără prea multe argumente științifice iar americnii sunt descurajați să pună întrebări despre vaccin.

Suplimentar, Facebook a anunțat că și-a actualizat politica și va combate dezinformarea referitor la vaccinul covid pe platformele sale.

 

……………………

** https://www.activenews.ro/stiri/Fostul-sef-CNAS-medicul-Lucian-Duta-avertisment-pentru-cei-care-se-vaccineaza-Urmeaza-o-furtuna-imunologica-cu-consecinte-greu-de-anticipat-165194 

***