DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Frică și dezinformare propagate de mișcarea ecologistă

Planul politic ascuns al ecologiștilor sau cum să demontezi isteria schimbarii climei

Există un plan ascuns în ceea ce privește „mișcarea verde“ (adică ecologia)? Când vorbim de ecologie, ne gândim la încălzirea globală, schimbările climatice, naturalismul și altele asemenea.

În America există un studiu ce atestă că 62% dintre americani sunt de părere că schimbările climatice sunt cauzate de oameni. Nu există dovezi care să ateste acest lucru, din contră, climatul pământului este chiar stabil din perspectivă istorică. Vorbim de fapt despre o manipulare politică.

Pe lângă persoane publice, diferite organizații, Națiunile Unite, chiar și Vaticanul susține acum că schimbările climatice sunt cauzate de oameni. De cealaltă parte a baricadei există și organizații care au infirmat acest lucru prin argumente și fapte.

Deși mulți militează pentru ecologie, nu vor cu adevărat să facă ceva pentru această cauză. Unii o susțin prin bani, iar acest lucru a devenit un bun prilej pentru campaniile electorale.

Cu toții cunoaștem câte daune a făcut comunismul și putem vedea că el încă mai trăiește astăzi sub alte forme. Vaclav Klaus, primul președinte al Republicii Cehe post-comuniste, afirma că cel mai mare dușman al libertății și democrației de la începutul secolului XXI nu a fost comunismul, ci ecologismul lacom.

Este interesantă și comparația făcută de Lord Christopher Monckton, consilier special al Primului Ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher. El afirma că ecologiștii sunt precum lubenițele, verzi în exterior și roșii pe interior.

După cum comunismul a ucis milioane de vieți și a vrut să legalizeze avortul, ecologiștii susțin că suprapopularea este cauza problemelor ecologice, de aceea este necesar controlul populației. Nu se preocupă de avorturi, ci sunt mai preocupații de urșii polari sau bufnițele pestrițe pe cale de dispariție. În 2010 Centrul pentru Diversitate Biologică a oferit 100.000 de prezervative cu imagini ale urșilor polari și bufnițelor pestrițe pentru a atrage atenția asupra acestor specii aflate în pericol.
Dave Forman, co-fondator al Earth First! (Pământul, mai întâi de toate!) susținea că vrea să reducă populația globului la 100 milioane, să distrugă infrastructura ca să poată vedea sălbăticia cu toată complexitatea de specii.

Ecologiștii au mers atât de departe încât ar vrea să restricționeze sau chiar să interzică consumul a ceea ce Dumnezeu a creat pentru hrana omului. Se știe însă că cei 7,6 miliarde de oameni care locuiesc acum pe Pământ ar încăpea în statul Texas, într-un spațiu de circa 9 m2/persoană și ar avea resurse suficiente pentru a trăi.

Natalie Grant Wraga, specialist sovietic, spunea că principala armă de atac a Vestului este protecția mediului, ca pretext pentru subminarea industriei de bază a statelor. Țelul este ca țările dezvoltate să le ajute pe cele sărace și astfel să își încetinească propria dezvoltare, iar în cele din urmă să ajungă la colaps.

Mișcarea ecologistă vrea să propage frică și dezinformare. Una din erorile răspândite este faptul că activitatea umană și CO2 sunt cauzatori de schimbări climatice. 31.047 de oameni de știină au semnat o petiție pentru a afirma că nu există nici o dovadă cum că eliminarea de către oameni a CO2, a metanului sau a altor gaze ar produce o încălzire catastrofică a Pământului sau ar perturba clima sa. Din contră, CO2 este emis de plante și ajută la „înverzirea“ planetei, procentul de culturi crescând cu 15-30% începând din 1900.

Ecologiștii sunt și politeiști. Mihail Gorbaciov susținea credința sa în cosmos, în soare, în natură. Considera copacii și pădurile drept catedrale. Drept urmare a fondat „Green Cross International“ (Crucea Verde Internațional).

Se dorește așadar introducerea unei religii ecologice, o egalitate între om, animale și natură. Din păcate, Vaticanul este noul aliat al ecologiștilor. Arnaldo Vidigal Xavier da Silveira, intelectual catolic din Brazilia, a arătat într-un studiu că în enciclica „Laudato Si“, Papa Francisc prezintă o viziune filosofică și teologică a ființei umane și a creației incompatibilă cu dogma catolică, prin urmare nu poate fi acceptată. Viziunea pe care Dumnezeu a avut-o asupra omului, ca stăpân al creației este înlocuită cu cea de sclav, ce trebuie să asculte de natură.

Următorul Sinod Pan-Amazonian va trata și tema ecologiei printre altele. Există și posibilitatea de a hirotoni preoți căsătoriți în regiunea Americii de Sud, lucru ce ar contrazice învățătura și exemplul Domnului nostru Isus Cristos. Documentul premergător Sinodului pare un manifest ecologic. Se prezintă nevoia unei „convertiri ecologice“ care să ne elibereze de consumism.

Episcopul de Essen, Germania, Franz-Joseph Overbeck, a spus foarte clar că Sinodul Amazonian va schimba întreaga Biserică și că nimic nu va mai fi ca înainte.

Mesajul Sfintei Fecioare de la Fatima rămâne actual și azi. După cum spunea și Prof. Plinio Correa de Oliveira, aparițiile de la Fatima ne ajută să vedem realitatea în care se află lumea, dar ne arată și cum să înfruntăm pericolele. În trecut Dumnezeu a vorbit oamenilor prin profeți, dar azi, El ne vorbește prin Regina Profeților. Să continuăm să ne rugăm Rozariul și să facem Devoțoiunea Primelor 5 Sâmbete, căci în final, Inima ei Neprihănită va învinge.

………

Alexandra Potroghir, prelucrare după articolul „Verdele“ este noul „roșu“ de Vincent Gorre

https://tfpstudentaction.org/blog/socialism-and-climate-change?fbclid=IwAR3fQCpi6vQUxgjVhkpgO_ZQ53kgO7Ma8P2xdG3tMLfs5Y9hN9rGVZe5ZKQ