DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Marșul pentru Viață – ziua victoriei celei profetice!

SUA 2018: Președintele Trump a ținut spatele la sute de mii de apărători ai vieții care au participat la Marșul pentru Viață din Washington! 

TrumpParticipanții la Marșul pentru Viață s-au adunat și anul acesta în 19 ianuarie pentru a se tângui pentru cei 60 milioane de copii uciși prin avort legal în SUA de la 1973 încoace și să proclame că ”Iubirea salvează vieți”.

Însuși președintele Trump a ținut un discurs cu transmisie video pentru participanții Marșului din Grădina de Trandafiri a Casei Albe. ”Iubirea salveză vieți” a spus Trump și a arătat cum centrele de consiliere ”au demonstrat fiecărei femei că ea nu este uitată, că nu este singură, și că are cu adevărat o familie întreagă care o va ajuta să reușească. Această speranță este darul adevărat al acestei incredibile mișcări care astăzi ne aduce împreună. Este darul prieteniei și darul încurajării, al iubirii și al ajutorului.

 26734335_1590342124395514_4568056078203743674_nPreședintele american a evoluat spectaculos de la un susținător al avortului în trecut la un apărător al vieții – și a trecut la acțiune, ne-ezitând să spună de pe poziția sa de președinte al Americii că ”noi apărăm sfințenia vieții și a familiei ca fiind fundamentul societății noastre. (…) Însă această mișcare poate să aibe loc doar cu inima și cu sufletul și cu rugăciunea poporului.”

”Din cauza Dvs zeci de mii de americani s-au născut și și-au atins potențialul pe care l-au primit de la Dumnezeu. Sunteți martori vii ai temei Marșului din anul acesta, iar tema aceasta este Iubirea salvează vieți!”

27066780_1590342814395445_2284584249497590982_nConstanți și perseverenți, americanii nu renunță la bătălia de a asigura protecția pentru cetățenii săi cei mai vulnerabili. ”Nu e întotdeauna ușor să alegi viața, dar aceasta e opțiunea de iubire, care dă putere și aduce sacrificiul de sine.” A spus Jeanne Mancini pentru LifeSiteNews. Administrația Trump se conturează deja a fi cea mai pro-life administrație din istoria SUA: anul trecut au vorbit vice-președintele Mike Pence și Kellyanne Conway, consilier prezidențial, la Marșul pentru Viață.

Pr. Ioan Chișărău, președintele Asociației ”Darul Vieții”, participă la Marșul pentru Viață 2018 din Washington DC
Pr. Ioan Chișărău, președintele Asociației ”Darul Vieții”, participă la Marșul pentru Viață 2018 din Washington DC

La ora actuală doar 12% dintre americani mai suportă avortul la orice vârstă, care se întâmplă încă datorită Legii Roe vs Wade, valabilă din 1973. De aceea președintele Trump a afirmat la Marș că ”această lege trebuie schimbată!”

Părintele Pavone a descris ziua Marșului ca fiind ziua ”victoriei celei profetice!”, marcată ”atât de tristețe cât și de bucurie. Suferința noastră este reală deoarece și acum se omoară bebeluși și familiile sunt rănite.(…) Dar bucuria noastră este reală pentru că deja avem victoria vieții în Isus Cristos și știm că istoria ne va reabilita și că vom avea o cultură a vieții.”Stephanie Gray