DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Nu există nici o urgență climatică

Nu există nici o urgență climatică, afirmă sute de oameni de știință și ingineri în fața Națiunilor Unite.

Schimbarea climatică este un hoax lansat de ONU cu scopul de a pune capăt democrației și a instaura Noua Ordine Mondială.

Co-fondatorul Weather Channel, John Coleman, spune că încălzirea globală e cea mai mare înșelătorie din istorie; același lucru spune și co-fondatorul și fost președinte Greenpeace, Patrick Moore.

Recent a avut loc un protest față de planul climatic al lui Joe Biden, în care fermieri din jurul Washingtonului a cărat roabe cu bălegar de vită și le-au răstrunat în fața Casei Albe.

S-ar putea ca schimbarea climatică să fie una dintre cele mai mari înșelătorii din istoria omenirii, spune Riss Flex într-o prezentare pe youtube. Oficialii care lansează aceasta nu dau surse, nu au date, nu fac propuneri pentru soluții. Singura lor propunere este pentru creșterea controlului guvernamental. Organizațiile internaționale și politicienii care întrețin isteria de masă a schimbării climatice sunt aceeași oameni care manipulează cifrele pentru a beneficia financiar în mod direct de pe urma acestora. Ei susțin că oamenii sunt principala cauză care produce criza schimbării climatică globală, pentru care s-au găsit dovezi de către PlusTV prezentate de Uche Okoli:

Nu există motive de panică pentru încălzirea globală, nu există dovezi că aceasta ar cauza uragane, inundații, secete sau alte asemenea dezastre.

S-a susținut că 97% dintre oamenii de știință avertizează față de acest pericol. Printr-o cercetare pe google au aflat că cifra a fost lansată de un blogger australian pe nume John Cook în 2013. Institutul pentru care lucreaza, Global Change Institute este finanțat de guvern și organizații filantropice, care deruleaza diverse afaceri. Autorul a folosit numele unor oameni de știință fără acordul lor și mulți au protestat. Din cercetări a reieșit că mai puțin de 2% dintre sursele citate au susținut că omenirea este cauza încălzirii globale.

Vicepreșetinele Al Gore a manipulat de asemenea datele pentru a susține isteria de masă: a citat diverși oameni de știință care ulterior  i-au atras atenția că nu este adevărat, ei nu au spus asta. Iar Al Gore, care influențează colectarea impozitului pentru schimbarea climatică, este partener de multi-milioane de dolari  cu Bill Gates, cu Marc Benioff și Jeff Bezos și toți sunt la rândul lor activiști pentru schimbarea climatică.  

Contribuțiile pe carbon oferă guvernelor mult mai mult control asupra comerțului.

Democrați radicali precum Alexandra Casio-Cortez chiar au propus ca toate clădirile din America  precum și trenurile care traversează oceanele să fie reconstruite conform noii ei afaceri verzi pentru oprirea schimbării climatice. Evident că cineva trage foloase din toate acestea.

 

 

 

500 de experți spun într-o scrisoare către ONU că nu există nici o încălzire globală:

https://www.aei.org/carpe-diem/there-is-no-climate-emergency-say-500-experts-in-letter-to-the-united-nations/ 

 

Scrisoarea oficială  a celor 500 de oameni de știință: https://clintel.nl/wp-content/uploads/2019/09/ecd-letter-to-un.pdf 

 

Lista oamenilor de știință semnatari: https://clintel.nl/wp-content/uploads/2019/09/ED-brochureversieNWA4.pdf 

 

Riss Flex pe canalul youtube: https://www.youtube.com/watch?v=szi_MS5OL4s