DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Istoria va consemna: și cei buni au cedat

Episcopul Athanasius Schneider vorbește despre vaccinul anti-covid cu celule fetale într-un interviu pentru LifeSiteNews.com

 

Un Cardinal și patru episcopi au publicat o declarație prin care arată imoralitatea utilizării vaccinului anti-covid care conține celule ale copilașilor avortați: Episcopul Athanasius Schneider, Cardinalul Janis Pujats, Episcopul Joseph Strickland și Arhiepiscopii Tomash Peta și Jan Pawel Lenga.

Episcopul Schneider vorbește despre ”o durere în inimă” văzând câți oameni pe care dânsul îi stimează susțin permisibilitatea primirii vaccinul COVID cu celule fetale. Episcopul a afirmat că el va urma adevărul, conform conștiinței sale, chiar și dacă își va pierde toți prietenii.

Ceea ce se întâmplă cu aprobarea acestui vaccin înseamnă subminarea Primei Porunci a lui Dumnezeu și a determinării absolut maxime a Bisericii de a se opune nenorocirii avortului. De aceea tăcerea este iresponsabilă. Nu este o chestiune de cantitate, de cifre ci de adevăr. Puterile lumii, anti-creștinii și cei care promovează cultura morții și implicit, chiar dacă de la distanță, colaborează pasiv cu avortul – aceasta este o gravă perversiune a puterilor lumii iar noi trebuie să recunoaștem asta și să rezistăm. Altfel am primi în trupurile noastre roadele avortului, al genocidului crud al celor nenăscuți. Vom fi marcați și conectați cu acest mare rău. Logica acestei promovări duce nu numai la pretinsa protejare a sănătății noastre ci la promovarea tot mai intensă a avortului. Aborționiștii ar spune, vedeți că întreaga Biserică Catolică, ierarhia acceptă oarecum asta, chiar dacă în mod reticent. Va trebui să ne trezim ca să vedem pericolele adevărate, consecințele și circumstanțele.

Există documente ale Vaticanului din 2005 («Riflessioni morali circa i vaccini preparati a partire da cellule provenienti da feti umani abortiti») și din 2008 («Dignitas personae») care deja au aprobat în anumite circumstanțe utilizarea celulelor fetale în vaccinuri, chiar dacă a existat o opoziție neînsemnată.

Pe vremea aceea a fost un fenomen restrâns dar acum a devenit global. Tot mai mulți episcopi declară acceptarea vaccinului. Trebuie să aprofundăm această problemă și să nu rămânem într-un pozitivism oarecum juridic, într-o teorie a cooperării. Ar fi superficial. Să luăm în calcul proporționalitatea acestor crime oribile ale avortului.

În 2005 Academia Pontificală pentru Viață cu foarte buni oameni de știință, teologi, medici, moraliști și filozofi, condusă de Episcopul Sgreccia a aprobat acest vaccin, cu toate că au existat niște dezacorduri. În 2008 prin Congregația pentru Doctrina Credinței s-a dat aprobarea oficială a Vaticanului.

Episocpul Schneider accentuează că aceste decizii nu sunt decizii infailibile ale Magisteriului. Ele pot fi greșite și pot avea nevoie de corectură ulterioară. Eroarea de bază este că problema nu este cooperarea materială, pasivă sau de la distanță, ci este vorba despre un principiu teologic din teologia morală.

Din cauza gravității avortului, al caracterului său excepțional, al răului incomparabil și al situației actuale de industrie crescătoare a uciderii copilașilor nenăscuți. De exemplu nu se poate compara principiul cu plata taxelor sau cu utilizarea unor produse din munca cu sclavi. Sclavia nu se compară cu uciderea copilașilor nenăscuți – să păstrăm proporționalitatea.

Deja a crăpat barajul Bisericii Catolice împotriva avortului prin declarațiile premergătoare.

Acești cinci epsicopi au dorit să spună lumii stop vaccinului și că ei nu sunt vinovați de sângele acestor copilași.

Este vorba de o acumulare de crime oribile: uciderea copilului, prelevarea celulelor fetale, dezvoltarea acestor celule, utilizarea lor pentru teste. Chiar dacă noi suntem doar câțiva epsicopi, adevărul va învinge. Dacă nu, istoria va consemna faptul că și cei buni au cedat.

Episcopul Schneider este convins că nu este profet dar de asemenea știe că ”Dumnezeu ne va pedepsi!”. Trebuie să rezistăm mitului că nu există alternative. După cum au accentuat și documentele Vaticanului din 2005 și 2008, noi trebuie să solicităm vaccinuri etice, care nu sunt alterate cu celule din urma avorturilor.

Surse:

https://www.lifesitenews.com/blogs/pro-death-world-powers-wish-to-use-vaccine-mandates-to-force-cooperation-with-abortion?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=7c3992cade-Catholic_12_22_20&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-7c3992cade-402299861 

 

https://fatimatragedyhope.info/it/2020/12/17/sullilliceita-morale-delluso-dei-vaccin-a-base-di-cellule-derivate-da-feti-umani-abortiti/ 

 

 

https://fatimatragedyhope.info/it/2020/12/17/i-vaccini-provenienti-da-feti-abortiti-e-lecito-utilizzarli/