Vă prezentăm aici doar câteva recomandări de suflet din interiorul Librăriei noastre

LogoLibrarie

 

 

 


Tablouri în format A4 pentru altarul casei Dumneavoastră sau de pus în perete:
copii ale picturilor din Capela de Adorație Euharistică Perpetuă de la Biserica ”Sf. Maria Regina Păcii” din Timișoara cu Fecioara Maria, Isus, sfinți și îngeri. Preț format A4: 60 lei/bucata

MonseniorulGhika_web
Fericitul Monsenior Ghika
Maria de Guadalupe_web
Fecioara Maria de Guadalupe
IsusInduratorul_web
Isus Îndurătorul
PadrePio_web
Sf. Padre Pio
SapteSfintiMartiri_web
Cei șapte Fericiți Episcopi Martiri
SfAnton_web
Sf. Anton de Padova
SfAugustin_web
Sf.Augustin
SfMonica_web
Sf. Monica
SfIosif_web
Sf. Iosif
StFilomena_web
Sf. Filomena
Tereza de Calcutta_web
Sf. Tereza de Calcutta

 


Mărturie Marino Restrepo, CD audio

MarinoRestrepo

 

Marino Restrepo din Columbia și-a abandonat credința catolică în adolescență, ducând o viață plină de faimă și plăceri, până ce a fost răpit de gherila columbiană și ținut ostatic timp de 6 luni. În timpul acesta a avut o întâlnire cu Dumnezeu care i-a schimbat radical viața, care l-a făcut să înțeleagă profunzimile credinței, amplitudinea păcatului și lucrările demonice ale duhurilor rele.

Preț: 15 lei

 

 

 


Ulf_Ekman1

Mărturie Ulf Ekman, CD audio

Ulf s-a convertit la catolicism la vârsta de 60 de ani, după o carieră fulminantă de pastor în lumea protestantă suedeză.

Dânsul ne-a povestit cum el era un amestec de protestant luteran, metodist în înțelegerea sfințeniei, mai degrabă baptist în ceea ce privește botezul, penticostal dacă venea vorba de Spiritul Sfânt, dar și carismatic, predicând la zeci de mii de oameni prin stadioane și la televiziuni naționale și totodată învățând și îndrumând spiritual o pleiadă de alți pastori.

Dar marea lui dilemă a apărut în momentul când trebuia să-și definească identitatea în fața catolicilor… 
Preț: 15 lei

 


Audio CD, Pr. Valentin Danciu
Ciclu de cateheză Despre adevărata religie (De vera religione) ținut la Biserica greco-catolică Sf. Maria Regina Păcii din Timișoara, 2018

Nimeni nu poate așeza altă temelie decât cea așezată de Cristos
Pr. Valentin Danciu, Din ciclul de cateheza „De vera religione”, 12.12.2018

nimeni copyTradiția spirituală și ascetică a Bisericii: nimeni nu poate așeza altă temelie decât cea pe care a așezat-o Cristos! Cum creștinii sunt cei care pot înlocui structurile păcatului cu structuri ale dreptății.

Preț: 15 lei

 

 

 

 


Șocul va fi teribil 
De vera religioane I, Pr. Valentin Danciu, 14 noi.2018

socul copyCare este esența creștinismului care s-a păstrat și cum s-a păstrat de-alungul istoriei.

Laitmotivul: Oricum am trata aceste lucruri – șocul va fi teribil – te îndoiești că mai ești creștin! Până când nu ajungi în contact cu acest lucruri, nici nu bănuiești că ai o problemă.

Exemplificăm prin sfinții spiritualității carmelitane. La un moment dat în istoria Carmelului foarte puțini carmelitani mai aveau acces la desăvârșire: Atunci Dumnezeu a trimis-o pe Sf. Tereza de Avila ca să reformeze Ordinul carmelitan desculț , așa cum a fost el de la început.
Preț: 15 lei


Nimic mai grav pentru un creștin decât să spună luminii întuneric și întunericului lumină!
De vera religioane, Pr. Valentin Danciu, 28.11.2018

Nimic mai grav copyDupă perioada de înflorire a creștinismului în Evul Mediu are loc o dezavuare a evului mediu creștin catolic. Nu e evoluție ci involuție. Are loc o convertire a creștinilor înspre om cu consecințele directe pe care le trăim astăzi.

Umanismul renascentist aduce cu sine falsificarea valorilor creștinismului, desființarea unității creștine; vine Luther și rupe Europa în două, începe disensiunea în interiorul Bisericii Catolice; totul se scindează în om și în afara lui, regele de papă, rugăciunea de muncă, credința de rațiune, Cuvântul de Cer, harul de libertate, laicii de călugări, politica de moral, naturalul de supranatural, viața personală de viața socială.

Apar noi națiuni și apare modernitatea cu omul care își este sieși lege; au pus omul în centru în locul lui Dumnezeu și reapar toate relele care dispăruseră în Evul Mediu.

Preț: 15 lei


CALENDARUL  2019

calendar2019Conține câte un periplu lunar în viețile sfinților, prietenii noștri din Ceruri; sfinții și sărbătorile romano- și greco-catolice; unele sărbători importante ale Bisericii Ortodoxe; scurte prezentări ale proiectelor majore ale Asociației Darul Vieții; informații și anunțuri din lumea pro-life; cuvinte de învățătură.

Format A4, de perete, color, copertă lucioasă.

Implicarea Dvs reprezintă un ajutor prețios pentru mame și femei însărcinate!

Preț: 10 lei


DUPĂ NATURĂ. METODA BILLINGS

Vă recomandăm o carte excepțională, indispensabilă soților catolici care vor să trăiască după învățătura Bisericii: ”După natură. Metoda Billings”! 

Billings

Preț: 28 lei

 

 

 

 


GENDER – O IDEOLOGIE AUTODISTRUCTIVĂ

Dumnezeu l-a creat pe om bărbat și femeie, i-a învăluit în mister relația precum un univers întreg.

genderPreț: 5 lei

 


ASPIRĂ
Manual de educație sexuală – o replică la educația sexuală comprehensivă

Aspira_webÎn luna mai 2013 a apărut manualul „Aspiră” de Scott Phelps (de la Abstinence and Marriage) în limba română! Îl recomandăm călduros tuturor profesorilor de religie, cateheților, preoților, persoanelor consacrate care lucrează cu tinerii, librăriilor creștine.

Preț: 15 lei

 

 

 

 

 

 


SFÂNTA GIANNA BERETTA MOLLA

copertaGiannaViața Sfintei Gianna Beretta Molla (totodată Patroana și Protectoarea Asociației Darul Vieții) care și-a oferit în mod conștient viața pentru a o salva pe cea a copilașului ei nenăscut –  viața ei devenind astfel jertfă de ardere de tot în fața Tronul Tatălui ceresc !

Preț: 5 lei

 

 

 

 

 


SFÂNTA FECIOARĂ DIN FATIMA

 În 2017, la aniversarea a 100 de ani de când Maica Domnului s-a arătat în Portugalia, s-a dorit o nouă editare a acestei cărți.

Fecioara-din-fatima