DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Marea resetare a lumii fără Dumnezeu

Dupa declanșarea pandemiei mondiale  are loc MAREA RESETARE, adica instalarea Guvernului mondial la Davos, Elvetia, in mod secret si subtil; cu alte cuvinte, o lume fara Dumnezeu. Se foloseste marea frica de virusul chinez pentru instalarea controlului asupra omenirii, pentru distantarea sociala, îngreunarea călătoriilor, limitarea marilor adunări publice, interzicerea protestelor, o supraveghere potențial drastică, controlul sănătății după criterii mai puțin sau non-medicale, limitarea relațiilor cordiale între oameni începând cu strângerea mâinilor etc. Astfel dorește Forumul din Davos împreună cu principele Carlo și alți globaliști resetarea economiei post-covid …

Se caută extinderea comerțului liber mondial, adică multi-naționale care să controleze toate mișcările și abolirea întreprinderilor mici și mijlocii. Totul se face și se gândește în mod comun, adică gândesc globaliștii în locul guvernelor naționale și în locul nostru. Sărmanii politicieni vor deveni inutili sau vor rămâne doar exponenți aparenți ai puterii. Procesul decizional al guvernelor va fi substituit, adică nu va mai fi suveranitate națională. Promovarea non-discriminării pentru transformarea lumii întru toleranță de fapt înseamnă impunerea ideologiilor homosexuale și gender anticreștine și anihiliarea moralei creștine.

Întâlnirile anuale ale globaliștilor din Davos erau foarte secrete până la o vreme dar de acum programele lor se află pubicate online, au devenit cunoscute și se aplică local; în timp ce diverse întâlniri cu scopuri similare se desfășoară la niveluri locale. Marea re-pornire se decide deasupra capetelor noastre, sunt vizați în special tinerii, căutând remodelarea viitorului în mare grabă.

”Pandemia reprezintă o fereastră rară dar îngustă a unei oportunități de a reflecta, a re-imagina și a reseta lumea noastră” afirmă Klaus Schwab, fondator și director executiv al World Economic Forum.

Principele Carlo al Angliei este foarte satisfăcut de această situație și o numește ”o ocazie de aur pentru a obține ceva bun din această criză… persoanele cele mai receptive ar putea avea mari viziuni despre schimbare. ”Șocul și marea frică globală sunt adevărate motoare potențiale. Ei vorbesc despre o economie verde, despre decarbonizarea planetei. Activitățile omenirii ar fi ”deteriorat sistemul imun al planetei”

Unul dintre principiile ”Marii Resetări” este ”reducerea inegalităților” sau ”redistribuirea bogățiilor”, adică în ochii dumnealor inegalitatea ar fi un rău în sine. Antonio Guterres a declarata în numele ONU că criza covid-19 va trebui să motiveze un răspuns față de ”nivelurile nesustenabile ale inegalității și anarhiei spațiului cibernetic”.  Aceste expresii se referă probabil la rețelele sociale unde se face încă comunicarea faptelor reale care nu se doresc a fi communicate și care nu pot fi cenzurate încă în spațiul cibernetic. Comunicarea este hotărâtoare în orice război.

Impozit pe emisia de carbon și promovarea energiei reciclabile fac parte deja din prioritățile agendelor globaliste. Pentru promovarea acestui eco-radicalism se cere în mod particular ”accesul universal la sănătatea sexuală și reproductivă și drepturi reproductive”.

Termenii sunt complet distorsionați și sub aparență pozitivă se urmărește de fapt exact contrariul, adică promovarea promiscuității și a iresponsabilității sexuale. Nu poate exista dreptul la viața sexuală fără asumarea consecințelor: a riscurilor de sănătate fizică, emoțională și psihică și a responsabilităților parentale.

Accesul la contracepție și avort este prioritatea nr 1 al globaliștilor din moment ce omenirea este văzută ca inamic principal al naturii și a ”biodiversității”.

Suplimentar John Miller ne asigură pe weforum.org că ”există o corelație pozitivă strânsă între LGBT+ și elasticitatea economică”. Adică orașele care îmbrățișează diversitatea vor putea să obțină un dividend de incluziune atunci când încep reconstruirea economiei lor, ni se explică mai încolo. Această nouă toleranță ar  putea fi ingredientul secret pentru elasticitatea economică, ni se sugerează.

 

Sursă:

https://fatimatragedyhope.info/it/2020/06/23/the-great-reset-il-forum-di-davos-il-principe-carlo-e-altri-globalisti-vogliono-resettare-leconomia-post-covid/