DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Campanie de rugăciune la Sf. Arhanghel Mihail

La propunerea și inițiativa Organizației Human Life International, lansăm campania de rugăciune către Principele oștirilor cerești, Arhanghelul Mihail. 
A se recita după fiecare Sf. Liturghie!

ArhMihail1O Sfinte Arhanghel Mihail, apărător și protector al Bisericii lui Isus Cristos, vino în ajutorul acestei Biserici, împotriva căreia s-au dezlănțuit puterile iadului, protejează cu o grijă specială pe Capul ei, și obține ca ora victoriei pentru el și pentru noi să sosească în curând. O, glorioase Sfinte Arhanghel Mihail, veghează asupra noastră în timpul vieții, apără-ne împotriva asaltului demonilor, fii alături de noi în special în ceasul morții noastre; obține-ne o judecată favorabilă și fericirea de a-l contempla pe Dumnezeu față în față în veșnicie. Amin.

Sfinte Mihail, Arhanghelul, apără-ne în luptă. Fii protectorul nostru împotriva vicleniei și a capcanelor diavolului. Fie ca Dumnezeu să-l dojenească, ne rugăm cu umilință. Iar tu, O Principe al oștirilor cerești, prin puterea lui Dumnezeu, aruncă-l în iad pe Satana și pe toate spiritele rele care umblă prin lume căutând pieirea sufletelor. Amin.

……………..

Solicitați iconița cu rugăciunea la Asociația Darul Vieții!