DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Vasul supra-încărcat al propagandei LGBT începe să se scufunde în America

Clopotele de alarmă, sirenele și luminile sclipitoare s-au stins în mass media gay și mainstream. ”Rapoarte șocante care să descopere acceptarea oamenilor LGBTQ se află în retragere în era Trump” sună unul dintre titlurile ziarelor.

”Într-un singur an am văzut declinuri semnificative din ceea ce era o America tot mai tolerantă, care a devenit acum mai puțin deschisă” se arată în raportul Harris (raport publicat de GLAAD, bazat pe o anchetă Harris în New York Magazine). Grupările LGBTQ pierd tot mai mult teren în societatea americană, după ce și-au clădit cu o viteză uimitoare o falsă acceptare în regimul Obama.

În raportul din 2017, 53% dintre americani afirmau că acceptă oamenii LGBT ”foarte mult” sau ”oarecum”. În anul 2018 procentul a scăzut la 49%, o scădere de 8%.

Mirajul pălește

Întotdeauna normalizarea homosexualității, a mariajului homo-sexual și, acum, a transgenderismului s-a bazat pe corectitudinea politică care trebuia să manufactureze consimțământul la un nivel ireal și nesustenabil.

Mirajul s-a creat nu din încuviințarea majorității țării, ci din tăcerea sa.

În era lui Obama corectitudinea politică și-a arătat colții ascuțiți, reducând la tăcere pe toți cei de altă opinie care erau în opoziție cu vreun aspect al ideologiei LGBT.

Corporațiile erau fericite să sară ”de partea corectă a istoriei”. Iar cei care se opuneau acestor concepte precum căsătorie de același sex și transgenderism erau pedepsiți.

Pe de altă parte, acei jurnaliști, academicieni, politicieni și juriști care s-au înhămat la puterea corectitudinii politice au fost răsplătiți cu laude pentru fidelitatea lor față de forțele progresive.

Știri false și știință falsă

Publicul a fost cel care a înghițit dieta constantă a acestei propagandei false. De exemplu în 2015 s-a publicat un studiu major de către Maggie Gallagher în National Review, care a arătat că chestionarea personală a oamenilor LGBT are un efect uimitor asupra opiniei publice. S-a aflat însă că s-au adus mulțumiri publice unei fundații pentru niște donații pe care aceasta nu le făcuse niciodată.

Recent, un cercetător de la Universitatea Columbia a pretins că a descoperit că stresul cauzat acestei minorități din cauza neacceptării de către societate determină decesul prematur, și anume cu 12 ani mai repede.

Presa a îndrăgit această poveste și a trâmbițat cu litere de-o șchioapă ”Oare prejudecata te poate ucide? Speranța de viață a persoanelor lesbiene, gay și bisexuale scade cu 12 ani în comunități anti-gay.”

Publicații începând cu Medical Daily până la Reuters și U.S. News & World Report au fost bucuroase să răspândească vestea.

Până în ziua de astăzi, studiul a fost citat de peste 100 de ori în reviste profesionale, conform Web of Science.
Retractionwatch.com a demonstrat că rezultatul studiului nu este fondat, și probabil vor apare retractări. Însă doar după multe daune…

A existat și un raport că în 2017 s-au dublat crimele anti-LGBT, însă la o privire mai atentă la contextul crimelor, se găsesc de fapt alte cauze.

Tocmai aceste exagerări ale mass mediei pro-gay fac mai mult rău acelor oameni pe care ei încearcă să le protejeze.

Chiar unul dintre acești oameni gay, Andrew Sullivan, recunoaște că ”în ultima vreme se produce o schimbare profundă în tonul, în substanța și susținerea egalității gay, se radicalizează ideologia și retorica mișcării”.

Propaganda LGBT Inc a ajuns la niveluri inimaginabile, supraestimând grosolan mărimea populației gay la 23 % dintre americani (conform raportului Gallup), pe când în realitate este sunt doar 1,7 % (!).

Nu e totuna ca un american să socotească eronat că unul din patru vecini de-ai săi este gay, dar în realitate sunt doar mai puțini de 2 din 100 de vecini?

Acum în era Trump iluzia iese la suprafață. Oare cum vor reacționa oamenii când își vor da seama că oamenii gay, care întotdeauna au fost portretizați în filme și la TV ca fiind haioși, nostimi și cool-i, nu sunt în realitate decât niște agresori puși să-ți distrugă viața și mijloacele de trai atunci când refuzi să le faci un tort?

În mod ironic, subestimând propriile exagerări, raportul anual GLAAD despre gay și transgender este intitulat ”Accelerând acceptarea”.

Însă acceptarea față de LGBT, Inc nu se mai află în accelerare. Ea se află în alunecare înapoi de pe colina pe care s-a suit cu atâta grabă în ultimii ani, căutând acum disperată frâna de urgență.

Acum, în era Trump, pe când corectitudinea politică își pierde cârma asupra Americii, oamenii încep iar să se simtă liberi să afirme crezurile personale bine-înrădăcinate și moștenite de la părinții și strămoșii lor.

Prelucrare după un articol de Doug Mainwaring