DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Transgenderismul – noua vacă sacră a progresismului liberal

Sau noul fenomen de amăgire în masă

Un studiu recent realizat de CDC (Centre din SUA pentru Controlul Bolilor) arată că 2% dintre elevii de clasele 9-12 se identifică ca fiind ”transgender”. Aceștia suferă o confuzie profundă despre identitate genului lor și odată cu aceasta toate riscurile psihologice și fizice. Statistici din surse de încredere dau semnalul de alarmă: epidemia disforiei gender crește exponențial printre tineri.

Cel mai mare Spital de copii din Ottawa, CHEO, raporteaza că în urmă cu 10 ani au avut unul sau doi copii care căutau să-și schimbe sexul, însă în 2018 au avut 189 astfel de copii. Iar Spitalul de Copii British Columbia a înregistrat 240 de cazuri de copii care doreau schimbarea genului, comparativ cu 20 de copii în 2013.

În Londra clinicile de schimbare a sexului nu mai fac față la invazia de pacienți în ultimii ani. Din păcate mulți medici fac intervenții drastice, de multe ori ireversibile pentru a ”trata” acești copii, utilizând de multe ori experimente macabre: terapie hormonală, medicamente pentru blocarea hormonilor și uneori intervenții chirurgicale de tranziție de la un gen la altul care de fapt echivalează cu mutilarea ireversibilă corpului.

Totul a devenit fezabil pentru medicina modernă. Fără nici o reținere noua clasă de medici se erijează întru atotputernicie re-făuritori ai trupului – copy-right-ul deținut însă de Dumnezeu care l-a creat într-o armonie perfecta și stupefiantă. Apar tot mai multe mărturii că adevărată derută a genului a victimei apare abia mai târziu, la trezire, când nu mai pot da înapoi de cele mai multe ori din nebunia schimbării genului. Apar deregelări grave ale personalității, dezordini psihice și emoționale. Omul este un miracol necunoscut a spus și demonstrat Alexis Carrel. Unii au dorit să-și facă un titlul de glorie pentru refăurirea omului în privința genului dar eșecul s-a dovedit răsunător în multe cazuri, aducând o pleiadă de probleme fizice și psihice. Poate există, dar pe rețelele sociale  nu am văzut nici o mărturie onestă de mulțumire și satisfacție după mai mulți ani de la schimbarea genului, în schimb am văzut mai multe mărturii de regrete profunde.

Cum s-a ajuns la acest fenomen alarmant? Grupările care promovează disforia gender fac presiuni asupra elevilor că nimic nu e sigur în privința biologică și totul e posibil referitor la identitatea noastră și la genul cu care ne-am născut. Să cercetăm, să descoperim noi înclinații și noi atracții, noi senzații și noi simțiri. Toate acestea însă nu contribuie cu nimic nici la edificarea personalității elevilor nici la împlinirea acesteia. Ajută doar la derută și dereglare psihică și le cauzează ceea ce psihologia numește disforia gender. Elevii ajung să se întrebe oare nu mai sunt băiat, sau n-am fost niciodată fată – dacă aș putea deveni ceea ce imaginația mea îmi arată a fi atractiv? Câte obsesii și amăgiri se pot naște astfel..

Este un abuz față de copil, a-i sugera asemenea monstruozități!

Cercetătorii atenți au descoperit în cele mai multe cazuri antecendente de abuzuri în mediul de creștere al copilului care au cauzat disforia gender sau chiar  autism. S-a mai constatat de către personalul clinicilor de tranziție gender că copii au fost ”antrenați” de activiștii gender ce să spună, astfel încât psihologii au șanse mici să-i poată ajuta pe copii.

vaca sacraPrescrierile de tratament se fac cu o viteză îngrijorătoare, fără a se cunoaște suficient efectele secundare și impactul pe termen lung. Iar medicina la rândul ei este supusă presiunii din partea campaniilor politice, care îndeamnă părinții să ceară acces facil și necondiționat la aceste proceduri. Argumentele etice  pălesc în fața acestei campanii pomovate la cel mai înalt nivel politic într-un mod anti-științific și opresiv.

”Transgenderismul este noua vacă sacra a progresismului liberal”, spune părintele Shenan Boquet.
Recent celebra jucătoarea de tenis Martina Navratilova, susținătoare LGBT, a îndrăznit să ridice întrebarea dacă e corect ca un bărbat transgender să concureze cu femei la sport. Prompt a fost executată și denigrată de activiștii LGBT.

S-a constatat că există și un factor de contagiune socială în răspândirea disforiei gender. Cercetătorii au descris fenomenul ca Rapid Onset Gender Dysphoria, care se impune brusc și zăpăcește mințile copiilor, în special a fetelor. S-a dovedit că vedetele transgender pot avea un impact devastator în mințile fanilor.

Dacă transgenderismul va deveni acceptat de populație, atunci liderii revoluției sexuale își vor putea revendica victoria. Și ei știu asta. Chiar cu prețul copiilor inocenți care vor trebui să sufere în numele acestei ideologii.

Un studiu CDC arată că 35% dintre adolescenții transgender au încercat să se sinucidă anul trecut, sunt mai predispuși la activitate sexuală înaintea vârstei de 13 ani comparativ cu copiii normali, sunt mai înclinați să nu folosească nici o metodă de prevenire a sarcinii și să folosească alcool sau droguri înainte de a face sex.

În plus activiștii transgender mai folosesc aceste date pentru a se victimiza: cauza acestor necazuri ar fi marginalizarea lor de către ”bigotismul” celor care sunt împotriva ideologiei transgender.

Un autor a observat că această ideologie devine o amăgire în masă. Nu ar fi prima din istorie, dar fără îndoială că este cea mai gravă.

Van Maren sesisează: ”Dacă apatia care definește cultura noastră politică domnește suveran și majoritatea oamenilor tind să-i ignore pe activiștii transgender care ne colonizează școlile și ne îndoctrinează copiii, atunci vom vedea o generație foarte rănită ridicându-se pentru a celebra moartea simțului comun, prevestind sfârșitul civilizației occidentale.”

 

Dacă extremiștii gender hărțuiesc și umilesc cetățenii de rând pentru neacceptarea ideologiei lor, lucrând din greu la obținerea unor constrângeri legale și la pedepsirea celor din tabăra adversă, noi tot nu vom fi de acord. În joc este viața copiilor noștri și viitorul societății.

 

Prelucrare după articolul Următorul pas teribil în Revoluția sexuală, Pr. Shenan Boquet