DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Minciuna demascată din spatele promovării agendei LGBT

Studiu recent

Revista The New Atlantis a publicat o recenzie  a peste 200 de articole științifice despre sănătatea lesbienelor, celor gay, bisexuali și transsexuali. Nu s-a găsit nici un sprijin științific în afirmația că persoanele cu atracții sexuale către același sex și disforie de gen pur și simplu ”se nasc astfel” –  o afirmație care se folosește în promovarea globală a agendei LGBT.

Informarea iese la lumină tocmai în momentul în care apărătorii LGBT doresc să se infiltreze în ONU.

Semnează reprezentanți ai medicinei, , precum Lawrence S. Mayer și Paul R. McHugh de la Școala de Medicina a Universității Johns Hopkins, directori la Spitalul de psihiatrie.

Recent Consiliul Drepturilor Omului a adoptat o rezoluție pentru a începe includerea în sistemul ONU a noțiunilor de orientare sexuală și identitate de gen ca fiind probleme de drept al omului De asemenea ONU, UNICEF au recomandat reducerea vârstei de consimțământ la minori față de acte sexuale și eliminarea sancțiunilor penale legate de acestea.

Studiul publicat recent pune la îndoială recomandările organismelor ONU demonstrând că persoanele cu atracții către același sex sunt mai înclinate spre depresie, anxietate, abuz de substanțe și suicid comparativ cu populația la modul general.

O altă concluzie a studiului este că la persoanele care se declară ”altfel decât heterosexuale probabilitatea să fi fost abuzate sexual în copilărie este de trei ori mai mare”.

Deci profesioniștii sănătății consideră că tipul de comportament sexual decurge din ambientul sexual, care poate fi propice sau dăunător sănătății și întregii vieți.

http://infocatolica.com/?t=noticia&cod=27281