DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Discernământul înaintea compasiunii

Zile Pride în Timișoara, 6-8  iunie 2019 
Ideologia LGBT – cel mai mare dușman al copiilor noștri

 

Grupuri LGBT încearcă în aceste zile să demonstreze în Timișoara că înclinații nefirești pot fi normale, țintind în perspectivă îndepărtată deformarea minților și sufletelor copiilor noștri.

”Atunci când simțămintele înlocuiesc realitatea, logica moare. Intelectul, cea mai înaltă funcție a omului, este dregradat. Stăpănește animalul. Iar cultura noastră lipsită de Dumnezeu ne forțează să intrăm în jocul acestor fantezii depravate” afirmă un manifest al tinerilor de la FTP (Family, Tradition and Property).

Prin dictonul #compasiune și prin victimizarea sărmanilor homosexuali, ei obțin cu mare ușurință adeziuni și datorită ignoranței. ”Din cauza necunoașterii va pieri poporul meu!” zice Domnul poporului Israel.

Să privim cu luciditate, nicidecum cu compasiune la aceste încercări de manifestări; iar oamenilor nu le putem spune decât ceea ce a repetat Îngerul Portugaliei la Fatima vizionarilor: Pocăință! Pocăință! Pocăință! Căci altfel o sabie de foc plutește asupra capetelor noastre.

Ca o prevestire sumbră a finalului său de mandatul, Obama a lansat un decret tocmai în 13 mai 2016 prin care a ordonat școlilor publice să permită membrilor săi utilizarea toaletelor și a grupurilor sanitare de sex opus. Și nu a mai durat mult mandatul său. Dumnezeu nu se lasă batjocorit. S-a întâmplat apoi în America ceea ce părea ultimul lucru posibil: a venit la putere un președinte care a avut curajul aproape nesăbuit să ia taurul păgânsimului modern de coarne, reparând toate structurile politice, numind oameni creștini neînfricați în funcții cheie și semnând legi drastice pentru mileniul III, cel pretins progresist.

Isus a avut compasiune față de cei bolnavi, suferinzi, chinuiți de demoni însă față de cei care se credeau îndreptățiți în felul lor de viață le-a spus: ”Nu mai păcătui!”, ”Convertiți-vă!” Mai întâi trebuie să cunoaștem adresantul compasiunii noastre. Ideologia gender și gay cu toate ramurile lor sunt auto-distructive pentru om și ofense în fața lui Dumnezeu.

Biserica Catolică ne învață că relațiile sexuale sunt rezervate pentru căsătorie, care poate exista doar între un bărbat și o femeie (CBC 2360) și că tendințele homosexuale sunt dezordini obiective și că ”persoanele care suferă de acestea trebuie acceptate cu respect, compasiune și sensibilitate. Orice semn de discriminare ar trebui evitat” (CBC 2358). Dar Biserica și învață că actele homosexuale sunt ”fapte grave de depravare” și că ele ”sunt dezordonate în mod intrinsic” și ”nu pot fi aprobate sub nici un fel de circumstanțe” (CBC 2357). Iar toate documentele Bisericii învață că ”homosexualii sunt chemați să trăiască castitatea” (CBC 2359) precum și toți creștinii.

De cele mai multe ori acești oameni nu sunt bine informați asupra consecințelor acestui stil de viață și vina nu o poartă ei ci noi creștinii care nu le-am spus-o.

Au avut neșansa să afle mai întâi informațiile deformate ale celor care îi manipulează, care promovează ideologia gender și a căror miză este mult mai îndepărtată decât socotesc ei: pervertirea copiilor.

Nu e doar inocența copiilor noștri în joc, ci și integritatea morală a familiilor, viabilitatea unei societăți întregi.

În Occident se caută deja așezarea întregii culturi sub control: filmele care nu dau semne de simpatie față de cazuri gay nu află prea mare promovare în media seculară, precum nici celelalte manifestări culturale, nici edituri, competiții artistice sau chiar sportive.

În Timișoara se află Capela de Adorație Euharistică Perpetuă iar așteptările Domnului sunt ceva mai mari în aceste locuri pentru că aici s-au revărsat multe haruri. Discernământul ar trebui să fie mai ascuțit și spiritul critic mai dezvoltat față de manifestările anti-creștine.

Un fost mare învățător păgân, Zachery King, a afirmat într-o vizită în Irlanda acum câțiva ani că celor care sunt implicați în lucrări oculte și de vrăjitorie nu le pasă câtuși de puțin dacă un milion de oameni mărșăluiesc împotriva avortului. Dar ei sunt terifiați dacă chiar și o singură persoană postește împotriva planurilor lor(!). Iar Isus spune că unii demoni nu pot fi alungați decât prin post și rugăciune. (Mc 9:29)

 

De aceea, oameni de rugăciune, rămâneți pe baricade întru post și rugăciune în fața Domnului și în stradă acolo unde este posibil pentru ca să nu triumfe ideologia auto-destructivă și auto-amăgitoare a genderismului în cultura contemporană și în următoarea generație precum se întâmplă în Occident. Europa de est, ca fostă țară comunistă și având o biserică persecutată, are un avans spiritual față de civilizația occidentală. Să-l folosim în aceste momente, și, în genunchi să implorăm mila lui Dumnezeu, cerând protecție pentru copii noștri, pentru școlile și grădinițele noastre, har și lumină pentru cadrele didactice și pentru factorii de decizie din întreaga Românie.

……….

Nu dorim să aducem nici un afront nici unei persoane gay, ci dorim să le ajutăm spre binele lor sufletesc; dorim să arătăm că ideologia gender nu are motiv nici de a se mândri, nici de a se celebra pe sine, ci aduce daune morale grave unei societăți întregi.