DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Desensibilizarea părinților în fața ideologiei de gen

Impunerea ideologiei de gen în educația copiilor noștri și în reformatarea întregii societăți de la cele mai înalte niveluri politice la care asistăm, e posibil să dezarmeze cu ușurință o societate convențională, luată prin surprindere, însă nu și pe creștini care sunt chemați să mențină trează conștiința valorilor și a demnității persoanei umane. Dumnezeu a creat omul într-un mod foarte concret și specific, l-a creat bărbat și femeie. Cine se opune acestui adevăr, dorind să-l influențeze sau să-l schimbe, se opune Creației lui Dumnezeu și realității, situându-se într-un tărâm vecin cu schizofrenia.

Părinții din păcate nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă în școli, arată părintele Shenan Boquet în studiile sale. De multe ori din grădiniță se ridică întrebarea după orientarea sexuală a copiilor și tot de atunci copiii sunt introduși în teoria gender.

Compania Disney promovează ideologia de gen în mod deschis. Producătorul executiv Latoya Raveneau s-a lăudat că “agenda gay nu e deloc-secretă” și implică “adăugarea de excentricități” în mod sistematic la filmele și spectacolele copiilor. Un alt membru de staff a admis că compania are un procedeu de urmărire pentru a se asigura că accentuează suficient de mult caracterele “neconforme de gen” și cele “trans canonice”.  

Vivian Ware, “manager de incluziune” la Disney, a vorbit despre modul cum compania țintește ștergerea tuturor referințelor de gen în parcul Disneyland. În loc de “ladies and gentleman”, doamnelor și domnilor, băieți și fete, oaspeții vor fi salutați cu “bună tuturor” sau “bună visătorilor de toate vârstele”.

În Florida s-a introdus în martie 2022 un proiect de lege de educație sexuală cu permisiunea părinților de la grădiniță până la clasa a treia, care va fi aprobat în aceste zile. Politicienii din Florida recunosc importanța protecției tineretului nostru și a inocenței copiilor noștri. Va fi nevoie să extindem legea asta, să nu se oprească la clasa a treia, să crească această conversație și să se extindă și la celelalte state.

Oamenii au fost desensibilizați de gravitatea agendei LGBT; acum 30 de ani poate s-a întâmplat ocazional să apară aceste idei într-o școală sau alta, însă acum ele sunt protejate și promovate la scară largă. 

Toate acestea ne duc la criza curentă care se află în expansiune.

Începem să normalizăm și să celebrăm această ideologie, din păcate împingând copiii spre minciună.

Exact asta s-a întâmplat cu mentalitatea contraceptivă, avortiva, cu cea a eutanasiei iar acum se repetă povestea de schimbare a percepției oamenilor.

Cum a început, de unde a început? Cu revoluția sexuală. La fel, ideologia gender este o mișcare intenționată, foarte intenționată.

Proiectul de lege din Florida din nou așează luarea deciziilor în competența părinților. Trebuie să ajungem la părinți, ca să înțeleagă aceste rele, trebuie să le arătăm cauzele. Sunt simptomele ale unor cauze ascunse. Familiile sunt cheia: părinți bine formați își vor forma copiii lor.

Cultura noastră și-a pierdut urechea discernământului, confundă ce e bun cu ce e rău. Cum pot ei promova adevărul despre căsătorie, dacă ei înșiși nu înțeleg natura căsătoriei, neînțelegând nici natura omului – iată de ce avem problemele în cadrul căsniciilor. Familia e rănită! 

De ce avem aceste probleme crescânde? Noi oferim călăuză și trebuie să schimbăm conversația. O societate sănătoasă pornește dintr-o familie sănătoasă. Să ne întrebăm, cum asistăm familiile. Avem familii creștine care înțeleg problema și acceptă valorile noastre.

În primul rând, într-o școală din sistemul public, părinții trebuie să vegheze la ce se întâmplă, să-și facă tema de casă.  Există o șansă de a te implica, fă voluntariat în școală pentru a-ți arăta prezența și vei afla ce se întâmplă acolo. Vei putea reacționa, implică-te!

În al doilea rând, vorbește copiilor tăi – nu presupune că ei deja știu astea, căci sunt învățați greșit. În alte timpuri a existat un scut de protecție pentru părinți și copii, ceea ce acum nu mai există. Părinților, nu vă temeți să abordați tema gender cu copii voștri. Să nu lăsăm pentru cei din afară s-o facă. Să limităm expunerea la anumite posturi TV. Este nevoie de curaj pentru a spune nu.

Unde vă veți trimite copiii în vacanță? S-ar putea să aveți o surpriză, vedeți ce se va discuta acolo, cine îi va influența? Părinții sunt primii educatori ai copiilor lor!

Astfel mișcarea gender erodează drepturile parentale. Ideologia transgender avansează, oamenii nu sunt avertizați, în special părinții. Este o ofensă față de demnitatea umană. Avem familii rănite și sparte, tineri în confuzie de gen. Celor care promovează ideologia de gen nu le pasă de valorile familiei sau de cele religioase – creează confuzie; părinții au nevoie de sfat, să le oferim timp, căci impactul este pe termen lung.

Atenție la cei care au promovat revoluția sexuală și ideologia gender: Au început cu crearea mentalității contraceptive, apoi cea avortivă. Un bărbat și o femeie pentru căsătorie nu mai e obligatoriu – a devenit ceva fluid.  

Următoarea problemă este cea homosexuală.  Migrăm tot mai mult în probleme majore. Este o confuzie uriașă în înțelegerea căsătoriei, care este între un bărbat și o femeie etc – “nu așa a fost la început” a spus Isus.

Când mergi împotriva narațiunii oficiale, te cenzurează. 

De ce Biserica se opune acestor lucruri, de ce se opune oamenilor acestora care vor să trăiască altfel, de ce îi discriminează, se întreabă unii? Noi nu discriminăm pentru că respectăm persoana umană. Decizia Bisericii e morală.

Asistăm la un asalt asupra demnității inerente a persoanei umane. Vedem respingerea acestei demnități. Dacă ceva e fluid înseamnă că e arbitrariu; însă Dumnezeu nu a creat ceva arbitrariu, ci ceva obiectiv și inteligibil. Adevărul e obiectiv ce poate fi exprimat – ideologia gender respinge asta. 

Surse: Canalul youtube Human Life International, Pr. Shenan Boquet
                    www.hli.org