DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Cum minoritățile sexuale vor să amăgească pe cei 99,8% și cine pierde

Sau războiul împotriva realității

În urma unei reclamații a unei femei indignate într-o stațiune balneară (Spa) din Los Angeles împotriva unui bărbat transgender care s-a expus într-un spațiu rezervat femeilor, s-a ivit o amplă dezbatere mediatică asupra drepturilor acestei minorități transgender dacă poate sau nu să se afișeze ”cu organe genitale cu aparență de bărbat” (male-appearing genitalia) și în ce locuri.

LA Times a publicat imediat un editorial susținând că conducerea Spa a acționat corect, neintervenind și neacordând atenție reclamației femeii, ”apărând dreptul unui client transgender de a fi dezbrăcat în spațiul femeilor” căci stațiunea balneară dorește să vină în întâmpinarea tuturor clienților ei.

Avocați pro-familie au argumentat cu multă vreme în urmă faptul că negarea sexului biologic ar conduce la situații în care femeile și copiii sunt expuși față de prădători sexuali lipsiți de scrupule, ne atrage din nou atenția părintele Shenan Boquet. 
Oricum, ideologii sexuali sunt atât de ahtiați să demoleze orice fel de bariere, orice distincție, orice realitate pe care le găsesc neconfortabile sau opresive în vederea societății lor radical re-configurate, astfel încât pare că ei nu acordă nici o clipă de reflecție la ce se va întâmpla atunci când toate legile, distincțiile și adevărurile care au călăuzit și protejat pe cei vulnerabili, vor fi dispărute.
Iar prădătorii sexuali vor avea dreptate socotindu-se discriminați până la capăt, atunci când vor fi acuzați de expunere indecentă, căci ”odată ce ai rescris legea ca să ștergi recunoașterea diferențelor sexuale, atunci nu vei mai avea nici o cale plauzibilă, ne-discriminatorie de a impune legi de expunere indecentă.” 

Jurnalistul Andrew Sullivan precizează că dezbaterea nu este mai lungă decât 0,2% din omenire, care aparține minorității minuscule a indivizilor transgender. ”E vorba despre a impune o falsitate științifică asupra a 99,8% din omenire. Asta înseamnă că trebuie să ștergem tuturor femeilor unica lor experiență biologică, să negăm orice diferență fizică dintre bărbat și femeie în sport, să spunem tuturor băieților și fetelor că își pot alege sexul, să ștergem orice locuri rezervate exclusiv femeilor biologice, precum adăposturi pentru cele care au fost abuzate de bărbați și să ieșim cu termeni precum ”oameni însărcinați” pentur a descrie mamele. Da – mamele. Misoginismul îngropat aici e frapant. Următorul pas va fi ca Ziua mamei să fie dedicată minorității transgenderi?”

Ideologia transgender atacă simțul nostru fundamental al realității și distruge legile și normele menite să protejeze pe cei vulnerabili. Și mult prea des, victimele sunt femeile.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Papa Francisc a criticat în mod repetat ideologia gender ca fiind ”rea”. După cum a spus la un moment dat, ideologia gender atacă diversitatea, distincția. Ar transforma totul în ceva omogen, neutru. Este un atac asupa diferenței, asupra creativității lui Dumnezeu legată de bărbat și femeie.

Personal, părintele Boquet se simte încurajat deoarece chiar și liberali sociali precum Dave Chapelle și Andrew Sullivan vorbesc public împotriva nebuniei transgender, și se roagă că fluxul să se întoarcă și ca societatea noastră să-i corecteze cursul înainte ca mai multe femei și copii să fie răniți.

 

Adaptare după articolul Stand against transgender madness, de părintele Shenan Boquet de la Human Life International