DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Soarta embrionilor congelați

Noua Zeelandă vrea să distrugă 2000 de embrioni umani congelați, ucigând astfel ființe umane unice 

Dreptul la viață nu trebuie să ceară voie pentru a apăra viața embrionilor umani lipsiți de apărare, condamnați să fie rebuturi nedorite. Mai mult de 2000 de embrioni depozitați și congelați se vor omorî în 22 noiembrie potrivit Actului Tehnologiei de Reproducere Umană Asistată din 2004 ce afirmă că aceștia trebuie distruși după o depozitare de 10 ani.

FIV (Fertilizarea in vitro) se trage din aceași cultură a morții precum avortul unde se decide cine trebuie să trăiască și cine să moară.

 

Viața umană începe la concepție, iar embrionii sunt ființe umane la începutul ființării lor. Călătoria noastră pe acest pământ începe ca embrioni. Avem 46 cromozomi, 23 de la mamă, 23 de la tată și suntem un miracol irepetabil al creației. În momentul concepției, Creatorul înzestrează embrionul uman cu drepturi umane, primul fiind chiar cel de a avea viață. Noi de ce nu îi acordăm embrionului uman respectul și protecția ce i se cuvin?

 

Dreptul la viață cere ca embrionii umani să fie înmormântați cu reverență, nu incinerați pentru că sunt gunoi medical. Ministerul Sănătății trebuie să refuze orice recomandare din partea ATRUA ce dorește să folosească „embrionii în plus“ pentru cercetarea științifică.

 

Faptul că embrionii umani sunt păstrați în nitrogen lichid spre o folosire ulterioară este o violare a drepturilor umane al embrionul uman, o subjugare a lor. Distrugerea acestor ființe umane lipsite de apărare este încă o atenționare la faptul că FIV este total imorală, este inglobată în cultura morții și reprezintă o violare a planului lui Dumnezeu pentru procreație. Ce dezamăgire în faptul că Guvernul Noii Zeelande dorește să susțină o tehnologie care violează drepturile omului.

 

Viața este darul lui Dumnezeu și dreptul la viață simte compasiune pentru familiile ce nu pot avea copii. Fiecare copil are dreptul să fie conceput în pântecele mamei sale, nu într-un vas Petri. Fiecare copil are dreptul de a nu fi înghețat și depozitat. Să nu-i uităm pe acești copii care nu vor simți căldura soarelui, care nu-și vor putea îmbrățișa mama, ei fac parte din comunitatea noastră. Să-i deplângem pe ei și pe părinții lor, să ne rugăm pentru ei.

 

Sursa: aici

Prelucrare articol: Alexandra Potroghir