DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Monumentul ridicat în vederea reducerii populației

Monumentul ridicat în vederea reducerii populației

Pentru cei care încă cred că genocidul planificat al omenirii este doar o teorie sau chiar o fantezie, există multe dovezi, dar trebuie să se uite în jur.

Mare este naivitatea creștinilor neinformați. Forțele demonice din jurul nostru lucrează fără contenire și cu o inimaginabilă desfășurare de forțe la distrugerea omenirii și a acestei civilizații, mizând pe ignoranța, coruperea, șantajul liderilor și apoi pe înfricoșarea omenirii prin minciuni repetate oficial și sistematic, clădind astfel o dictatură întreagă: Noua Ordine Mondială, acea lume fără Dumnezeu care este visul diavolului.

Planul reducerii populației a existat din anii 1974  când Consiliul Național pentru Securitate SUA a prezentat pentru prima dată Raportul Kissinger, în care s-a expus amenințarea creșterii populației lumii pentru dezvoltarea economică a țărilor dezvoltate. Raportul a fost clasat timp de 15 ani datorită conținutului său sensibil, apoi s-a trecut la implementarea sa.

Un vestigiu al planurilor Ocultei mondiale sunt Stâncile de ghidare din Georgia (Georgia Guidestones), SUA. O sculptură masivă din granit, cu origini misterioase, de 119 tone și 289 m3 de granit, sub formă de X, dintre care fiecare linie a axei este orientată spre arii specifice din rotația anuală a lunii în jurul pământului și având orificii în centru îndreptate spre punctele de solstițiu de iarnă și vară. Scuptura reprezintă peste 4.000 de litere și caractere sablate cu nisip înalte de 10 cm.

Directivele scrise în piatră datează din 1979-1980 și sunt formulate atât în limbi antice precum în sanscrită, în ieroglife egiptene, greacă clasică precum și în limbi moderne precum arabă, chineză, ebraică, hindusă, rusă, spaniolă și swahili.

Asemănător cu Stonehenge, Marea Britanie, acest monument servește ca un orologiu celestial care înregistrează trecerea timpului dar are în plus un mesaj misterios inscripționat pentru omenire care dorește să arate princiipile pentru supraviețuirea ei:

”Menține omenirea sub 500.000.000 în balanță perpetuă cu natura.”

”Călăuzește reproducerea în mod înțelept, incluzând fitness-ul și diversitatea.” (…)

”Nu fii cancer pentru pământ – lasă spațiu naturii – lasă spațiu naturii.” 

În 1979 a venit un om în Elberton (Georgia, SUA) care s-a denumit Christian (pseudonim) căutând o stâncă de granit pentru executarea unui monument la îndepărtare de mulțimi, angajând o echipă de muncitori. Joe H. Fendley Sr., președinte la Elberton Granite Finishing Company a fost șocat la început auzind planului artistului nou-venit în regiune.  Pseudonimul ”Christian” l-a ales pentru că reprezenta crezul său și al organizației sale care a planificat și finanțat proiectul. Până în ziua de astăzi nu se cunoaște numele adevărat al sculptorului și al organizației sale.

Înțelepciunea care trebuia să fie înscrisă pe piatră era menită să conducă omenirea într-o ”era a rațiunii” și să determine alte grupuri conservatoare din țară să-l dezvolte mai departe cu ridicarea altor stânci în jur. Terenul pe car el l-a ales se afla în apropierea a ccea ce indienii Cherokee numesc centrul pământului, “Al-yeh-li A lo-Hee”, deținut de cantonul Elbert.

În Elberton există și Muzeul de Granit Elberton care oferă o prezentare impresionantă a stâncilor de ghidare precum și un scurt film care detaliază construcția acestora.

Surse:

https://www.georgiaencyclopedia.org/articles/history-archaeology/georgia-guidestones/?fbclid=IwAR1ul0wU7e2d9hAsMdoTbz534LsEjflbH2S6NtuC4kcu9To6ETtwMwEiu4E