DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Filantropul Bill Gates, vaccinul și controlul omenirii

Gates a devenit un subiect principal când vine vorba de speculații covid online.

Anchetele arată că 25% dintre americani cred că Bill Gates este implicat în dezvoltarea unei scheme pentru a integra microcipuri în vaccinul covid. Într-o sesiune de întrebări-răspunsuri din 18 martie 2020 Bill Gates a răspuns: ”Eventual vom avea niște certificate digitale pentru a arăta cine s-a vindecat sau cine a fost testat recent sau, când vom avea vaccinul, cine l-a primit.”

 

Adevărul este că Bill Gates este implicat într-un program major invaziv de microcipuire. El chiar a comandat un astfel de program firmei ”Microchips Biotech” care este specializată în implanturi cu microcipuri. În 2012 Bill Gates a comandat personal acestei companii un program de microcipuire contraceptivă cu control de la distanță. ”Microchips Biotech” a lucrat încă din 1999 la cipuri implantabile în medicamente.

În 2012 Fundația Gates a premiat compania Microchip Biotech cu 1,5 milioane USD pentru dezvoltarea programului contraceptiv cu microcip  și încă odată 20 milioane în 2014. Au dezvoltat un implant contraceptiv care ar putea fi pornit și oprit de la distanță de un medic pentru a concepe sau a evita concepția la fete începând cu vârsta de 16 ani.

Robert Langer, conducătorul companiei ”Microchips Biotech”  a fost premiat în repetate rânduri de către Fundația Gates pentru producerea microcipurilor. El este și co-fondatorul Moderna, producător major al vaccinului covid, cu contribuția masivă a lui Bill Gates.

În iunie 202 Bill Gates a afirmat ”nu există nici o conexiune între aceste vaccinuri și orice fel de elemente de control, nici una”, contrazicându-se pe sine.

Al patrulea cel mai bogat om din lume, Bill Gates este cel mai mare proprietar de teren agricol din SUA, are o concepție de sine napoleonică, spune John Henry Westen de la LifeSiteNews, un apetit care derivă din putere și succes, a orchestrat carantina globală care a dus la faliment 100.000 de companii doar în SUA, aruncând un miliard de oameni în sărăcie, carantină care ucide 10.000 de copii africani pe lună, în timp ce averea lui s-a mărit cu 20 miliarde de dolari. Gates își folosește acest profit cumpărând bunuri devalorizate, căutând monopolul asupra sănătății publice, privatizarea închisorilor, educația online și monopolul asupra comunicațiilor globale. În același timp promovează moneda digitală, supravegherea cu tehnică avansată, sisteme de stocare a datelor, inteligența artificială.

Gates deține peste 250.000 hectare de pământ în 18 state ale Americii. În megalomania lui caută să dețină monopolul furnizării alimentelor. În 1994 a lansat o campanie de piraterie bio. Investițiile sale au mers de la patentări de semințe, la hrană sintetică, muncitori-roboți de fermă și poziții de conducere în firme mamut precum Coca-Cola, Unilever, Kraft, Procter and Gamble, Amazon (alimente integrale), în multinaționalele Monsanto și Bayer care produc pesticide chimice și fertilizatori petrochimicali.

Fostul Secretar de Stat Henry Kissinger a observat că ”cine controlează furnizarea hranei, controlează oamenii”.

Gates a obligat micile ferme africane să importeze semințe comerciale, fertilizatori petrolieri și pesticide prin programul său lansat în 2006, ”Alianța pentru o Revoluție verde” în Africa. A exercitat presiuni asupra guvernelor africane ca să investească în subvenții, să folosească amenzi draconice și control autorizat pentru a-i obliga pe fermieri să-i cumpere produsele și să se conformeze cerințelor sale. Nutriția și productivitatea au scăzut iar solurile au devenit tot mai acide. Un studiu din 2020 arată că foametea din Africa a crescut cu 30% în cele 18 țări țintite de Gates.

La toate acestea se adaugă investițiile sale în geoinginerie, în controlul social Great Reset, proiectul demențial de stropire a stratosferei cu clorură de calciu sau cu apă de ocean pentru a preveni încălzirea globală, implementarea baloanelor uriașe cu particule reflective pentru a șterge soarele sau eliberarea unor milioane de țânțari modificați genetic asupra Floridei de Sud.

Gates a învățat să se îngrașe din crizele globale: fie ele pandemice, climatice, de foamete sau extincții în masă. Schimbarea climatică i-a dat scuza lui Gates să monopolizeze semințele, hrana și agricultura. Fermierii africani numesc programul lui Gates ”agricultură climatic stupidă”.

 

Printre țelurile lui Bill gates se numără ”un alt nivel de inovație, nu doar inovația tehnologiei ci și inovația sistemului” scrie pe site-ul Fundației sale preocupate de sănătatea globală – sub mantia filantropiei se urmărește de fapt reducerea natalității și controlul populațiilor.

 

 

https://www.lifesitenews.com/episodes/bill-gates-falsehood-ive-never-been-involved-in-any-sort-of-microchip-type-thing 

https://www.lifesitenews.com/opinion/bill-gates-and-neo-feudalism-a-closer-look-at-farmer-bill