DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Legi subtile pentru ștergerea demarcației dintre liberalism și creștinism

De acum nu mai vorbim DOAR despre sarcina, e musai sa vorbim si de celelalte optiuni, de rang egal: despre preventie, adica contraceptie, sterilizare, despre avort, LGBT si TOATE fărădelegile! Adică educatorii să vorbească despre sarcină și sexualitate cu tot ce știe diavolul să facă din ele; doar să-i învețe pe copii în mod ”obiectiv”, fără preferințe educaționale/morale, nu?

Dictatura relativismului atacă astfel esența unei culture creștine în valorile ei morale. Dacă toate ideologiile sunt îngăduite, toate metodele de subminare a învățăturii creștine sunt licite, în consecință se poate folosi și orice mijloc de combatere ale acesteia.

ArchbishopAquilaArhiepiscopul Samuel Aquila din Denver, Colorado, a scris o scrisoare deschisă împotriva unui proiect de lege din Colorado care dorește să interzică educația pentru abstinență  în mod exclusiv din școli și să introducă includerea materialelor specific homosexuale, confuzia genului și accesul la avort.

Proiectul de lege dorește să ofere copiilor de școală primară informații despre ”toate metodele de prevenție pentru evitarea unei sarcini nedorite și a infecțiilor transmise pe cale sexuală.” Astfel încât elevii să ”poată decide pentru ei înșiși care dintre metodele de prevenție se potrivește cel mai bine cu nevoile, crezurile și valorile lor individuale.” Iar profesorii, dacă aleg să discută despre o sarcină, sunt obligați să discute și despre adopție și avort fără a arăta nici o preferință.

”Școlile publice ar fi obligate să promoveze avortul ca fiind o opțiune egală față de cea pentru viață.”

Astfel școlile nu ar mai avea voie să învețe despre abstinența sexuală ca fiind metoda primară sau cea exclusiv acceptabilă pentru elevi. Vor trebui să vorbească în egală măsură despre experiențele relaționale sau sexuale ale lesbienelor , celor gay, bisexuali sau transgender. Deși părinților le-ar rămâne opțiunea să-și scoată copiii de la lecțiile despre sexualitatea umană, nu există planuri de lecții pentru ”relații sănătoase”.

Într-o scrisoare din 23 ianuarie 2019, Arhiepiscopul Aquila spune: ”Știm că Dumnezeu ne-a făcut bărbat și femeie, după chipul și asemănarea Sa, însă curricula comprehensivă pe care școlile vor trebui să o adopte, va învăța copiii inocenți că aceasta nu este adevărat.

Fiecare dintre noi trebuie să-și aducă contribuția pentru a combate această legislație”, scrie Arhiepiscopul, ”stând ferm împotriva tuturor ideologiilor care disprețuiesc legea naturală și contrazic adevărul care ni s-a revelat despre persoana umană de către Domnul nostrum Isus Cristos, de Sfânta Scriptură și de Biserică. Cei care văd școlile confesionale ca fiind un obstacol pentru idea lor despre educația modernă greșesc în aprecierea rolului lor.”

”Școlile noastre catolice sunt mai mult decât realizați voi. Ele ne oferă un refugiu în mijlocul culturii noastre confuze din punct de vedere moral, ele educă persoana întreagă și îi asistă pe părinți în formarea copiilor lor pentru o viziune autentic catolică a lumii, una care recunoaște demnitatea persoanei umane create pentru Dumnezeu… încurajez fiecare părinte care are copii de vârstă școlară să ia în considerare această oportunitate să afle cum o educație catolică îi poate avantaja copilul”, spune Arhiepiscopul din Denver.

Poziția Arhiepiscopului este sprijinită de studiile științifice, printre care unul recent publicat de Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC)  care a arătat tendințe în scădere ale activității sexuale între 2005 și 2015 din timpul educației pentru abstinență. Și alte studii arată legătura clară dintre distribuirea de prezervative și promovarea promiscuității sexuale pe de o parte cu creșterea sarcinilor adolescentine pe de altă parte. Iar statul Colorado a ales primul guvernator declarat public homosexual din Statele Unite.

 

Sursa: https://www.lifesitenews.com/news/archbishop-of-denver-speaks-out-against-radical-sex-ed-bill-introduced-in-c?fbclid=IwAR2Y-RBCbalXI5FMkdbF0cWL8v6nZtALJBhoVHO3oZ4lskOCQgDcUpdaP5k&utm_campaign=LSN&utm_content=buffere0556&utm_medium=LSN%2Bbuffer&utm_source=facebook