DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Un semn discret din partea Fecioarei Maria de Guadalupe

 

  În noiembrie 2018 Sora Emmanuel din Medjugorje s-a aflat într-o misiune în Argentina, unde a asistat personal la un fenomen ieșit din comun: În Sanctuarul Marian Sf. Nicolae există a copie mare a Tilmei lui Juan Diego, mantia pe care a purtat-o vizionarul atunci când a văzut-o pe Maica Sfânta și care se află păstrată în mod miraculos în Mexic.

Această copie este de calitate înaltă, de mărime naturală, care a fost binecuvântată de către Arhiepiscopul de Mexico, cu semnătura și binecuvântarea Bazilicii din Mexico de unde provine. Ea și-a schimbat culoarea! Culoarea verde a tilmei s-a preschimbat în albastru bleumarin! (Link)

Pentru argintineni, care au purtat o victorie pro-life, votând în 8 august 2018 ”nu” față de un proiect de legiferare a avortului, această schimbare a culorii are o semnificație majoră! Verdele este culoarea celor care argumentează pentru avort, în timp ce albastru bleumarin este culoarea celor care apără viața de la concepție. Și acum verdele acoperind Fecioara Maria de la Guadalupe s-a preschimbat în albastru!

Iată cum Maica Sfântă susține discret politicienii pro-life, care sunt atât de greu de găsit sau cu totul absenți în unele țări.

Și asta nu e tot: această copie de la Bazilica Sf. Nicolae nu este singura care a schimbat culoarea. Altă copie care se află la ”Casa Mariei” în Luján, unse se țineau reculegeri sufletești, și-a schimbat și ea culoarea.

guadalupeAcesta este un semn cu o semnificație foarte adâncă! Faptul că Sf. Fecioară de la Guadalupe, sfânta noastră Patroana a Americii și simbolul maternității, revarsă asupra noastră iubirea și respectul ei față de viața umană începând de la concepție, nu este nicidecum coincidență! În timp ce lumea promovează avortul cu o violență crescândă, în timp ce atâtea femei sunt amăgite de discursuri politice care se opun planului divin pentru umanitate, Maica noastră cerească încă odată intervine prin tăcerea umilă dintr-o imagine care urmează să vorbească inimilor celor care vor recunoaște semnele timpurilor noastre, fie ei credincioși sau necredincioși.

 

Sursa: Newsletter Sora Emmanuel, Raport de la Medjugorje, decembrie 2018