DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Avortul de 12 ori mai mortal decât coronavirusul

Sau Despre simțul proporțiilor

Avortul a fost prima cauză de deces la nivel mondial în 2020 arată cifrele publicate de agenția worldometers*, un site independent care își colectează datele de la guverne și de la alte organizații cunoscute:

 

42,5 milioane de avorturi 

Alte cauze de mortalitate:

8,7 milioane cancer

15 milioane fumat

13 milioane alte boli

1,7 milioane de HIV/SIDA

3,5 milioane de oameni au murit de covid în 2020

Astfel avortul este de 12,17 ori mai mortal decât coronavirusul!

Din păcate în 2021 worldometers nu mai include avortul la numărătoarea deceselor mondiale, ca să nu sesizați disproporția pericolelor.

Numărul avorturilor este incomprehensibil, totuși fiecare dintre acești 45,6 milioane de avorturi din plan mondial în 2020 reprezintă o ființă umană care a fost distrusă în mod violent. Fiecare copilaș nenăscut își are propriul ADN, deosebindu-se astfel de mamă. De obicei inimioară lor bate deja în momentul în care ei sunt avortați.

Cu toate că în America rata avortului este în scădere, totuși sunt avortați aproape un milion de bebeluși pe an, adică avortul rămâne cauza principală de mortalitate în SUA.

În 2019 în Romania s-au omorât peste 47.000 de copilași prin avort, conform Johnstons Archive, aproape un sfert din cifra celor născuți în perioada aceea.

Un creștin ar trebui să păstreze simțul priorităților și cel al proporțiilor atunci când își asumă o conduită radicală de prevenire a bolilor, mai ales atunci când aceasta interferează cu practica credinței sale. Să fim treji în plan spiritual și să deosebim exagerările care ni se impun în mod obsesiv de către autorități: nu observăm că acestea au pierdut legătura cu realitatea, cu conjunctura sanitară reală din jurul nostru? Că în spatele acestor aberații precum măști, vaccinuri, certificate verzi etc se ascunde cu totul altceva? Nu am sesizat oare modul obsesiv și psihotic al subiectului covid în presă?

O conspirație, da, una adevărată și cât se poate de reală pe care o recunosc inițiatorii ei – trebuie doar să punem cap la cap pietricelele din mozaic pentru a vedea ansamblul – și vom descoperi a strategie satanică perfect camuflată și gândită până în cele mai mărunte detalii. Nimic nu e întâmplător din cele ce se petrec în jurul nostru, toate au fost așternute pe hârtie de decenii, s-au prezentat la conferințe și simpozioane mondiale, s-au regizat filme despre ele, s-au scris cărți despre asta. Este Noua Ordine Mondială, adică lumea lui Lucifer în care demnitatea omului este anulată în numele digitalizării, a tehnocrației și a controlului absolut al omului. Este o lume în care omul este disprețuit total și redus la un instrument în folosul așa-zisului “bine comun”.

O societate care nu mai crede în diavol este ușor de prostit/manipulat. Însă practica adevărată a credinței produce trezire și recunoașterea adevărului din umbra minciunii.

De aceea avem nevoie să stăm aproape de învățătura Evangheliei și de cea tradițională a Bisericii catolice. 

Savatie Baștovoi spunea: Pentru a-l primi pe Antihrist nu e nevoie să fii rău, este destul să crezi că dracul poate face ceva bun.

 

*Sursa: https://www.worldometers.info