DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Avortul, cea mai mare catastrofă

Meditațiile Părintelui Ioan Chișărău la Rugăciunea Rozariului

Cea mai mare catastrofă a lumii nu este pandemia acestui virus pe care o amplifică mass media ci pandemia avorturilor, a oamenilor care ascultă de satana și de ideologia iadului – prin care se acreditează idea că avortul este o binefacere pentru femeie. Însă noi cu rozariul în mână sperăm să învingem această erezie și mentalitate.

Împreună cu surorile mele din Grupul de rugăciune al Inimii Neprihănite a Mariei începem în numele Tatălui și al Fiului și al Spiritului Sfânt Rozariul pentru salvarea copilașilor nenăscuți.

Minunea pe care o cerem noi de la Dumnezeu prin mijlocirea Mamei sfinte este ca pandemia avortului să ia sfârșit; ca instrumentele satanei să dea înapoi și să se întâmple în România așa cum s-a întâmplat și în Polonia, adică să se interzică avortul prin lege.

Iată aici acest copilaș despre care zic aborționiștii că este bun de ucis. Dar să știți că acum în SUA se va împlementa legea ca până la 9 luni să fie legal avortul. Ne rugăm ca politicienii noștri să-și dea sema că prin legea avortului nu fac altceva decât distrug viitorul acestei națiuni.

Le reamintim celor care susțin avortul că și ei au fost așa cum este acest copilaș la 12 sătpămâni și dacă mama lor le-ar fi avortat n-ar mai fi avut gura așa de mare.

Dacă v-ar fi avortat mama voastră, ați mai fi existat pe lume aceasta? Nu. Amintiți-vă toți că ați fost exact ca și acest copilaș. Chiar și Mântuitorul Isus a fost în sânul matern și a avut și el aceeași mărime. Deci fiecare om care ucide acest copilaș, ucide imaginea și chipul Dumnezeului Preaînalt care sălășluiește în fiecare copilaș nenăscut.

Așadar omul care își arogă dreptul de a se pune în locul lui Dumnezeu și de a hotărî el ce este bine și ce este rău, el, omul acesta  trufaș al timpurilor noastre, cel care spune că copilașii nenăscuți trebuie uciși, el care ar trebui să se supună voinței lui Dumnezeu – care dorește ca tot omul să trăiască și să beneficieze de slava cerului – el ar trebui să se supună, însă acest om trufaș și orgolios se pune în locul lui Dumnezeu și spune că el trebuie să hotărească cine să trăiască și cine trebuie să moară. Așadar să ne rugăm ca acest genocid al copilașilor nenăscuți să ia sfârșit!

Nu uitați că am declanșat Cruciada Rozariului împotriva culturii morții, a celor care sprijină avortul. Luni după cum știți este ziua în care ne rugăm Rozariul pentru salvarea copilașilor nenăscuți.

Așa cum Maica Sfântă întotdeunaa a fost biruitoare și acuma va fi biruitoare! Ce bucurie pentru voi când Maica Sfântă va proclama victoria ei împotriva diavolului care de fapt a declanșat acest genocid. El este ucigaș de oameni. Dați share cu toți prietenii pe Facebook.

Triumful Inimii Neprihănite va avea loc în curând, depinde cât de mult o vom ajuta noi pe Maica Domnului.

Vreau să vă rog să dați mesajul mai departe ca această Cruciadă a Rozariului să se răspândească și ca victoria Inimii Neprihănite a Mariei să fie mai aproape. Rugați-vă împreună cu noi Rozariul!