DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Fiica mea a fost ucisă!

Mărturia unui producător de filme pro-life de la Hollywood: Jason Jones

Jason Jones este cunoscut în SUA la televiziuni sau la posturi radio promovându-și ultimul film, ultima carte sau vreun articol. Ceea ce are special acest producător de filme este faptul că lucrează în slujba promovării demnității vieții și a apărării celor vulnerabili și slabi.

Aflăm dintr-o mărturie recentă intitulată ”Fiica mea a fost ucisă” de ce a ales să facă aceasta pentru tot restul vieții sale.

jones-headshotDe fapt este o poveste improbabilă ca un elev care a abandonat liceul să sfârșească în a produce filme pro-life și pro-familie la Hollywood care au câștigat premii precum ”Toronto Film Festivals Peoples Choice”, ”NAACP Image” sau ”Hollywood Discovery”.

Aici este povestea lui:

La vârsta de 17 ani am lăsat-o însărcinată pe prietena mea de liceu. Știind că a sosit timpul să devin bărbat, am părăsit școala și m-am înrolat la armată pentru a începe o carieră ca să pot avea grija de noua mea familie. Prietena mea și cu mine aveam un plan iar eu eram hotărât ca acesta să devină realitate.

Însă tatăl ei avea alte planuri.

În timp ce mă aflam la un antrenament de bază, prietena m-a sunat plângând în hohote… Sufletul ei plângea. Nici nu putea să vorbească. Tatăl ei i-a smuls telefonul și a spus: ”Știm secretul tău și s-a terminat cu el. Am dus-o pe Kate să-i facem avort.”

 Când s-a oprit să vorbească un sergent obraznic mi-a întrerupt convorbirea. I-am tras un pumn. Alt sergent m-a prins de guler și m-a dus în biroul căpitanului.

Eu tot spuneam într-una: ”mi-a omorât bebelușul!” Am reușit să articulez niște propoziții: ”Domnule, chemați poliția, tatăl prietenei mele mi-a omorât copilul.” Când căpitanul mi-a cerut explicații despre ce s-a întâmplat, părea încurcat și mi-a spus: ”Privat. De ce să chem poliția? Nu știi că avortul e legal?”

Să știți că nu știam.

Jason știa că viața umană începe la naștere și că fiecare copil este o ființă umană. A nimerit un căpitan pro-life care i-a dăruit apoi o versiune a legii Roe vs Wade.

Gândul la copilul pierdut l-a însoțit tot timpul, în fiecare zi din antrenamentul acela. Inima îi era frântă. Ceea ce l-a dat cu totul peste cap era faptul că ceea ce i s-a întâmplat bebelușului său era perfect legal. Asta nu putea pătrunde în capul său.

A sunat-o înapoi pe prietena sa cu ultimul bănuț din credit dar ea tot plângea. Singurul lucru pe care a mai putut să i-l spună a fost: ”Îți promit, chiar dacă nimănui nu-i pasă de avort, și dacă îmi va lua restul vieții, voi pune capăt avortului pentru fiica mea Jessica.” Știam că copilul nostru era fetiță pentru că avorționistul i-a spus prietenei mele la urmă ”a-pro-pos, bebelușul tău era o fetiță micuță.”

În acea zi, la vârsta de 17 ani înrolat la infanterie în Tailanda, știa ce avea de făcut pentru restul vieții sale – să slujească celor vulnerabili. Știa că ”trebuie să pună capăt avortului pentru ca fiica mea să trăiască o viață de solidaritate cu cei mai vulnerabili oameni din lume.”
 ”Deoarece există atâția care au nevoie de noi.”  

A lucrat în diverse poziții de conducere a unor organizații pro-life din SUA, apoi Jason s-a mutat la Hollywood și a început să producă filme, să caute alți producători și actori dispuși să-l ajute. Asta face de peste 30 de ani.  

A produs filmul Bella, primul film pro-life care a pătruns în mainstream. A ajutat la lansarea filmului ”Stoning of Soraya”, a lucrat cu Jim Caviezel pentru ”Crescendo” iar acum a lansat ”Divided Hearts of America” (Inimile împărțite ale Americii). Aceste filme nu doar au convertit inimile și mințile a celor care le-au urmărit, ci au ridicat milioane de centre pro-life în America.

Organizația lui Jason Jones este Movie to Movement, care se folosește de Hollywood, de influența celebrităților și a filmelor pentru scopuri bune, pentru a promova demnitatea și frumusețea fiecărei persoane și pentru a-i impulsiona pe oameni la acțiune.

Jason dorește să formeze o lume în care fiecare persoană să fie văzută ca fiind creată după chipul și imaginea lui Dumnezeu.