DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Darul de a avea un copil după 17 ani de căsnicie!

după un pelerinaj cu icoana Fecioarei Maria de Guadalupe…

În urmă cu trei ani părintele Ioan Frișan din Bistriţa a organizat prima Zi pentru apărarea vieții cu icoana Fecioarei Maria de la Guadalupe în Parohia greco-catolică Bunavestire, când prezența Maicii Sfinte, Protectoarea Copilașilor nenăscuți, i-a întărit încrederea că Dumnezeu totuși îi va putea dărui un copil.

 

De atunci părintele a insistat ca icoana Maicii Sfinte de la Guadalupe să vină iar în aceeași parohie, ceea ce fost posibil doar acum , după trei ani, când soția dânsului se află deja însărcinată cu primul copil – după 17 ani de căsnicie! Mare a fost credința și încrederea celor doi soți, știind să apeleze la Mijlocitoarea tuturor harurilor, Mama noastră cerească!

În Parohia părintelui Coman din Lipova (jud. Timiş) a venit pe ascuns o femeie penticostală, căreia medicii i-au spus că e sterilă, să se roage la icoana Maicii Sfinte de Guadalupe, când aceasta a poposit în această parohie. După exact 9 luni a născut primul ei copil!

„Nu sunt eu oare Mama voastră, cea care ascultă toate necazurile și alină durerile voastre?” i-a zis Maica Sfântă lui Juan Diego.

După o noapte de veghe în jurul icoanei de Guadalupe, o doamnă din Reşiţa a spus că „a fost cea mai frumoasă noapte din viaţa ei”. Mulţi oameni vin la Maica sfântă şi se întorc iar şi iar, ba cu prieteni, ba cu membri ai familiei, ba singuri. Alţii stau mult şi rămân în rugăciune în faţa ei. Astfel, în pelerinajul acestei icoane miraculoase a Fecioarei Maria de Guadalupe, vedem mulţi oameni care o îndrăgesc nespus de mult.

„Locul care ar trebui să fie cel mai sigur de pe pământ”, a arătat părintele Ioan Chişărău într-una din predicile sale în ultimul pelerinaj, „a devenit locul cel mai periculos de pe pământ (pântecele matern!). Mama noastră cerească duce în permanență în brațele sale milioane și milioane de victime ale acestui război nedeclarat pe care dușmanul ei și al nostru l-a declanșat împotriva propriilor noștri copii, proprii copii ai lui Dumnezeu, în pântecele matern.” Părintele a insistat pe formarea grupurilor de rugăciune în parohie care să se roage în permanenţă pentru salvarea copilaşilor nenăscuţi.

Dacă vă aflați într-o localitate cu o clinică de ginecologie unde se fac avorturi și nu ați întreprins încă nimic și dacă va socotiți un bun creștin/o bună creștină, atunci a sosit timpul să luați atitudine! 

Dumnezeu nu poate privi cu indiferență la măcelul inocenților și ne va trage la răspundere pe fiecare dintre noi! Inițiați o campanie de rugăciune, o acțiune de informare, de consiliere, o conferință, o procesiune la locul avorturilor sau organizați o Zi pentru apărarea vieții  în parohia dvs împreună cu Asociația Darul Vieții!

Astfel au făcut Parohiile greco-catolice Beclean, Năsăud, Sângeorz Băi și Bistrița în perioada 21-25 mai 2013, cărora le mulțumim!

VIDEO: Locul cel mai periculos de pe pământ: pântecele matern!

ALBUM FOTO: Zile pentru apărarea vieţii în parohiile din jud. Bistriţa