DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

”Am văzut o inimă care bătea!” – Mărturii

4 citate cu un puternic impact emoțional ale unor medici care în trecut făceau avorturi, însă ulterior au devenit pro-life

 Medicii care practică avorturile părăsesc această industrie din diverse motive. Iată câteva povești cutremurătoare ale unor medici care au experimentat  schimbarea vieții în urma unui avort, care i-a făcut să se oprească din practicarea avortului și să înceapă lupta pentru protejarea vieții copilașilor nenăscuți.

1.” Și, după ce am scos cutia toracică, m-am uitat și am văzut o inimă mică care bătea.”

Paul E. Jarrett, Jr. a fost un avorționist în 1970. El își amintește operațiunea din 1974 care i-a schimbat mentalitatea cu privire la avort pentru totdeauna.

În timp ce făcea un avort prin aspirare, Jarrett și-a dat seama că chiureta de aspirare a fost obstrucționată de unul din piciorușii rupți al copilului. Jarrett a schimbat apoi mai multe tehnici pentru a dezmembra copilul și astfel a adoptat-o pe cea cu forcepsul inel. Într-o mărturie scrisă a spus:

”Și, după ce am scos cutia toracică, m-am uitat și am văzut o inimă mică bătând. Și când am găsit capul copilului, m-am uitat fățis în fața unei alte ființe umane, o ființă umană pe care tocmai am ucis-o. M-am întors la asistenta și am spus: „îmi pare rău”. În acel moment  am știut că nu voi mai putea participa vreodată la un avort.”

2.”Am început să mă simt ca un asasin plătit. Asta și eram defapt.”

Dr. Anthony Levatino a început să proceseze viețile pe care le-a ucis în calitate de avorționist, atunci când soția sa s-a luptat  foarte multe să rămână însărcinată. În timp ce într-o săptămână avea aproximativ 10 copii avortați, el ar fi dorit să poată lua pe ascuns unul dintre ei acasă. Căuta un copil pentru adopție în timp ce lua viața copiilor nenăscuți, aceste gânduri începeau să aibă greutate în mintea lui și să devină apăsătoare. Din fericire soții Levatino au putut să adopte o fetiță pe nume Heather și mai târziu au avut un fiu .

Levatino a continuat să facă avorturi până când fiica sa, Heather, a fost lovită și ucisă de o mașină. Levatino a spus, „nu am mai putut să mă gândesc la avorturi. În nici un caz.” În cariera sa, el a făcut peste 100 avorturi prin aspirare din al doilea trimestru până la 24 de săptămâni, aproximativ 1.200 de avorturi în total. El a continuat să facă avorturi timpurii timp de câteva luni, dar a spus, „am început să mă simt ca un asasin plătit. Asta e exact ceea ce am fost … Deci m-am lăsat. „

A început să realizeze că el nu făcea altceva decât să ucidă copilul altcuiva și nu oricum, ci printr-o procedură violentă, chiar din pântecele mamei lui. Acest medic spune că se simțea exact ca un asasin plătit, căruia cineva îi dădea o sumă de bani pentru a ucide pe altcineva.

Este forte valabilă zicala „lupul își schimbă părul dar năravul ba” în acest caz, însă și-a dat seama că toate acestea nu au dus la nimic bun, dimpotrivă, și-a pierdut fiica într-un teribil accident, iar banii obținuți în urma acestor practici nu îi aduceau nici o satisfacție. Așa că în cele din urmă a renunțat la a mai face avorturi.

 

3.” Mi-am dat seama că ceea ce făceam nu ajuta oamenii, ci efectiv le înmulțeam problemele.”

Dr. John Bruchalski a avut experiențe puternice care l-au determinat să  renunțe la practica avorturilor și ulterior la profesia de ginecolog. El a mers cu un prieten în Mexico City și a vizitat Bazilica Fecioarei de Guadalupe. În timp ce stătea  în picioare în fața imaginii Maicii Sfinte, a auzit o voce care spunea în mod clar, „De ce mă rănești?” . Lui Bruchalski nu i-a venit să creadă, se gândea că poate este doar o închipuire, oricum această experiență l-a marcat. Cautând explicații, el a început să frecventeze o biserică și chiar s-a oferit voluntar la un centru de sarcină. Voluntariatul, cu toate acestea, l-a făcut să se simtă ipocrit. Bruchalski a spus, „Mă întorc la rezidența mea și închei cu sarcinile; a devenit un pic schizofrenic. „

În timpul acelui sezon, el a asistat la nașterea unui copil care cântărea 505 de grame. Copilul din păcate nu a supraviețuit. După moartea copilului, un neonatolog s-a apropiat de el și a zis: „Te-am văzut cu pacienții. Pe de o parte, ai așa mare grijă de ei, și pe de altă parte, atunci când ei nu doresc copilul, îl arunci la gunoi. Aceștia sunt copii iar ei merita ceva mai bun. „

În cele din urmă cuvintele care au schimbat inima lui pentru totdeauna au venit de la o tânără dintr-un grup pro-life din Belgia. Ea s-a apropiat de el și a spus: „Eu am câteva mesaje pentru voi de la Fecioara Maria. Ești un doctor, și ar trebui să te intereseze. Femeia a spus, „în domeniul îngrijirii sănătății, practicați medicina excelent, îngrijiți-vă de cei săraci  și urmați învățăturile Bisericii Fiului Meu. Dacă puteți face aceste trei lucruri, îl veți ajuta pe Fiul Meu să reînnoiască fața pământului. „

Mesajul l-a făcu pe John să plângă și a zis: „Dintr-o dată, s-au deșteptat ochii mei.” El i-a spus lui Isus că ii pare rău pentru ce a făcut și a luat hotărârea ca din acel moment să ajute la protejarea vieții.

4.” Uneori copiii erau în viață, atunci când se nășteau… Noi efectiv i-am lăsat să moară.”

Când Noreen Johnson și soțul ei au terminat rezidențiatul, s-au mutat de la Los Angeles în orașul Bryan-College Station, Texas. Johnson a început să facă cunoștință cu alți membri ai comunității medicale. Când ea a efectuat o vizită la unul dintre medicii din comunitate, acesta a întrebat-o dacă are de gând să facă avorturi, iar ea foarte încântată i-a dat un răspuns afirmativ, pentru că era mândră de munca ei. Spre surprinderea ei, doctorul a avertizat-o spunând: „Ei bine, dacă aș fi în locul tău, aș călca cu băgare de seamă pe acest teren. Știi, nu ai vrea să fii numită „avorționistul” orașului. „

Aceste cuvinte au avut un impact enorm asupra lui Johnson. Ea vedea întotdeauna slujba la fel de importantă și, de asemenea, ea a dorit să fie un medic respectat în comunitate. Apoi a decis să-și practice profesia doar privat și efectua avorturi doar femeilor care nu ar vorbi despre asta și pacienților apropiați sau prietenilor.

Johnson a realizat curând că un asemenea lucru nu poate fi ținut secret, în momentul în care un coleg de-al ei a trimis o pacienta la ea pentru un avort.  Ea a fost șocată că acesta știa ea se se ocupa de avorturi. Johnson a simțit că reputația ei era la limită, astfel că s-a oprit din această practică. Soțul ei, Haywood, a fost, de asemenea, un avorționist. Mai târziu, cuplul a devenit creștin și au început să vorbească împotriva avortului.

 

Prelucrare articol: Doriana Bodin

https://www.lifesitenews.com/opinion/i-saw-a-tiny-beating-heart-4-heart-rending-quotes-from-abortionists-who-bec