DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Ziua Mondială de Reparație pentru avort

Vizita Fecioarei Maria la verișoara Elisabeta
Maica tuturor Popoarelor

Suntem  în mod acut conștienți că asaltul asupra demnității și sfințeniei vieții umane continuă să escaladeze în jurul lumii. Industria contra vieții (anti-viață) epuizează resurse și o propagandă cutremurătoare pentru a nega umanitatea copilului nenăscut și pentru a ascunde adevărul din fața luminii. O industrie crudă, macabră s-a dezvoltat în jurul avortului – cercetare medicală și farmaceutică, experimente și dezvoltarea produselor de consum. Este folosirea utilitară a oamenilor într-o întreprindere sofisticată, invizibilă ochiului uman, pe care trebuie de asemenea s-o expunem, s-o denunțăm, să-i punem capăt.

 

Pentru a zdruncina minciunile create de cultura morții, care neagă valoarea, demnitatea și drepturile persoanei, în mod special a celei nenăscute, noi trebuie să alertăm pe cei mulțumiți de sine, să informăm conștiințele despre adevărul demnității umane și să activăm – recrutăm – oameni în ”campania de sprijin a vieții umane”.

 

De asemenea știm că doar forța umană singură nu va alunga întunericul avortului și al industriei sale dezgustătoare și  nu va slăbi strânsoarea culturii morții. Pentru a respinge și pentru a contracara cultura morții este nevoie să ne îndoim genunchii întru rugăciune, penitență și să oferim reparație.

 

După multă rugăciune și reflecție și dorința de a oferi mai multă atenție cauzei celui nenăscut, Organizația Human Life International (HLI) inaugurează
”Ziua de Rugăciune și Reparație pentru uciderea și abuzul Copiilor Nenăscuți” în Ziua Vizitei Fecioarei Maria la verișoara ei Elisabeta și în Ziua Maicii tuturor Popoarelor, 31 Mai. Vă rugăm pe toți cu smerenie să vă uniți cu noi întru rugăciune și să participați la Ziua Mondială de Reparație.

Pr. Shenan Boquet, președinte ”Human Life International”
Pr. Ioan Chișărău, președinte ”Darul Vieții”

Cu transmisie în direct de la Biserica Sf. Maria Regina Păcii din Timișoara,  Luni, 31 mai 2021, Orele 17.00h
Sf. Rozariu, Sf. Liturghie


Rugăciune de Reparație pentru uciderea și abuzul copilașilor nenăscuți

 

Preasfinte Dumnezeule, cel Atotputernic și Nemuritor, Preasfântă Treime, Fiu și Spirit Sfânt, voi sunteți principiul unic și invizibil al creației vieții umane.

 

Din prima clipă fiecare suflet uman poartă imaginea Voastră. În ochii Maiestății Voastre Divine, omenirea este încărcată astăzi cu vina de negrăit a genocidului celor nenăscuți, instigat de Satana. ”Ucigaș de la început”, cel rău nu se mulțumește doar cu distrugerea vieții născânde ci amestecă și mârșăvii prin exploatarea și comercializarea celulelor și a organelor copiilor nenăscuți uciși, extinzând cultura morții la proporții inimaginabile.

 

O Dumnezeule al milostivirii, pe care l-am ofensat atât de grav, ajută-ne să ne îmbunătățim cărările prin acte de penitență și reparație pentru multiplele crime împotriva vieții. Ajută-ne să schimbăm inimile, mințile și legile penu a respecta, a iubi și a sluji demnitatea umană. Ajută-ne să punem capăt uciderii industriale a copiilor nenăscuți ale căror trupuri sunt abuzate, tratate precum utilități, înlăturate, negându-li-se dreptul datorat oricărei persoane umane. Ajută-ne să mărturisim curajos demnitatea și sfințenia incomparabilă a fiecărui copil nenăscut.

 

Prin mâinile Mariei, Mama lui Dumnezeu și prin mijlocirea Sf. Elisabeta și a Sf. Ioan Botezătorul, în uniune cu puterea inepuizabilă de ispășire a sacrificiului mântuitor al lui Cristos, eu ofer acest act de reparație Maiestății Tale. Cu o inimă căită și un spirit smerit, vin înaintea Ta, o Dumnezeule, și îți ofer acte de penitență și de reparație pentru aceste păcate care strigă la Cer. Ascultă implorarea mea și fie-ți milă. Amin.

 

Recită: Rugăciunea domnească, Bucură-te Marie și Mărire Tatălui.

 

Sf. Marie, Maica lui Dumnezeu, Sf. Elisabeta și Sf. Ioan Botezătorul rugați-vă pentru noi!

 

Human Life International, www.hli.org