DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Pregătiri pentru Marșul pentru Viață 2019

Acțiune simultană în orașele României!

Din nou vă invităm pe Dumneavoastră, cultele creștine, organizațiile pro-viață și pro-familia, oamenii de bună-credință, instituțiile, familiile tradiționale și întreaga societate civilă să participe la Marșul pentru Viață 2019 din orașul în care trăiți. Am văzut multe schimbări de mentalitate de-alungul ultimelor 9 ani în care românii organizează împreună acest Marș și nădăjduim că într-o zi avortul va dispare dintre opțiunile românilor. Doar atunci vom deveni un popor prosper și puternic, creativ și inovator care să poată rezista în fața avalanșei de non-valori care se abat asupra națiunii noastre, atunci vom avea resursele umane, tăria și discernământul să ne alegem politicieni corecți, preocupați de binele națiunii și nu de propriul interes.

 Mars2019Asta se va întâmpla dacă ne asumăm grija următoarei generații, grija natalității, a situației demografice – adică grija pentru  copiii nenăscuți și viitorul acestora. Dacă nu îi aducem pe lume, nu ne vor preocupa. Implicarea în mișcarea pro-life lărgește inimile și orizontul cunoașterii, îi determină pe oameni să devină generoși față de nașterea copiilor. Argumentele pro-viață sunt întotdeauna cele care înving într-o dezbatere.
 
Părintele Frank Pavone spune mereu că noi, cei pro-life, deja am câștigat bătălia, căci în cele din urmă viața va învinge moartea precum Cristos a învins moartea. Noi creștinii suntem cei care am primit tezaurul învățăturii dumnezeiești pe care avem datoria și onoarea să-l transmitem mai departe.
 
rata avorturilorAtunci când există un călău și o victimă, întotdeauna tăcerea este în folosul călăului și niciodată în folosul victimei!
 
Să arătăm lumii că viața umană este sfântă, că poruncile lui Dumnezeu sunt la fel de valabile precum au fost în timpurile lui Moise, modernismul nu va putea să le anihileze cu aroganța sa. 
 
Națiunea română săvârșește încă aproape 78.000 de avorturi (raportate) pe an și are nevoia de glasul mișcării de apărare a vieții care strigă NU avortului!
Politicienii noștri au nevoie de mulțimea oamenilor din stradă în ziua de 23 martie pentru o trezire vitală: ei au în mână puterea de a menține legea homicidă sau de a o elimina din directivele legislative; altfel ei vor fi lipsiți de orice apărare în ziua marii judecăți. Mare este răspunderea pe care și-au asumat-o când au candidat la o asemenea funcție politică fără a face totul pentru instaurarea binelui comun și a legii lui Dumnezeu în guvernarea țării.
 
Marșul pentru Viață simultan în atâtea orașe din România și din Republica Moldova trage un semnal de alarmă: poporul român este pe cale de extincție și de suicid istoric care atinge cote maxime și nu va mai mai putea fi reparat dacă nu ne oprim urgent din exercitarea acestui ”drept” fals al femeii.
 
Ieșirea în stradă în data de 23 martie este un lucru vital și prioritar, oricât de importante ar fi ocupațiile fiecăruia dintre noi. Dacă noi creștinii nu vom vorbi, vor vorbi pietrele.
 
În SUA doar 12% din populație mai susțin avortul pană la termenul de naștere, în urma legii Roe vs Wade; iar 70% din populație sunt pro-life. Majoritatea populației a avut o trezire văzând cât sânge a vărsat existența acelei legi criminale și au trecut în tabăra pro-life.
 
Porunca lui Dumnezeu ”să nu ucizi” e coerentă, logică, e protectoare față de cel slab, e justă, e egală cu sine însăși, are rang egal cu celelalte porunci ale lui Dumnezeu, e rezonabilă, conferă echilibru în balanța justiției sociale, deschide perspectiva vieții, asigură viitorul omenirii.
 
Suntem nerăbdători să vă întâlnim pe Dvs, toți iubitorii vieții și ai dreptății, la marele Marș pentru Viață din 23 martie 2019 cu scopul de a apăra cauza ființelor celor mai inocente din mijlocul nostru!
Oferim gratuit materiale tipărite pentru promovarea Marșului: pliante cu evoluția intra-uterină, cartea Myriam, de ce plângi?, revista Asociației Darul Vieții!
Contact: 0721-335704
Urmăriți organizarea pe www.marsulpentruviata.ro