DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Comunicat de presă: Marșul pentru Viață în Timișoara

Sâmbătă, 26 martie 2022, orele 11.30 va avea loc Marșul pentru Viață din Timișoara (Parcul Carmen Sylva) cu ajutorul lui Dumnezeu, când sunt chemate toate cultele, politicienii și grupările creștine la participare și afirmare a dreptului la viață a celor mai slabi din mijlocul nostru!

Evenimentul se desfășoară în sincronie cu o serie de alte orașe din România.

Din păcate în România, precum în niciMarsul adevarat_background o altă țară occidentală care dorește să combată avortul, organizatorii din București susțin în mod confuz că ei nu cer modificarea legislației referitor la avort. Atunci marșul dânșilor nu mai este pentru viață ci doar folosește sintagma „pentru viață” în mod ipocrit!

Marșul pentru viață se referă cu adevărat la protecția și salvarea copilașilor nenăscuți de la moartea prin avort, se referă la recunoașterea dreptului la viață a tuturor categoriilor sociale dar mai cu seamă a celor mai defavorizate și vulnerabile. 

Scopul marșurilor pentru viață din lumea întreagă precum și din România este schimbarea și îmbunătățirea legilor în sensul protejării vieții nenăscute și a interzicerii avortului.

Total avorturi în România
Este știut și demonstrat prin statistici că legea formează conștiințele. Diversele evenimente pot influența mentalitatea unora dar o lege care protejează viața nenăscută are efect coercitiv pe întreg cuprinsul țării și poate reduce drastic numărul avorturilor – cum s-a întâmplat chiar sub legea lui Ceaușescu din 1968 sau în Polonia în 1993.

Observați incidența legii avortului în graficul alăturat! Sursa: Johnston s Archive. În anul 1989 s-a legalizat avortul în România a doua zi după Revoluție. Dacă nu a mai existat nici o restricție legală a explodat numărul avorturilor chirurgicale și raportate, ajungând la aproape un million de copii uciși în 1990!

Aceasta ar trebui să ne spună ceva dacă dorim cu adevărat să combatem cauza acestei explozii de avorturi.

Altfel putem să stăm acasă sau să facem tot felul de evenimente în jurul nostru care nu vor aduce nici o îmbunătățire în plan social.   

De aceea, moto-ul nostru este anul acesta:
Pacea începe din pântece!”
ca să înțeleagă lumea că națiunea română nu va avea viitor dacă ne ucidem pruncii. 

 Legea este pârghia principală în modelarea comportamentului social – de aceea conducătorii unei națiuni poartă o răspundere atât de mare și greșelile lor au repercursiuni dure asupra următoarelor generații !

Ne disociem de intențiile acestor așa-ziși organizatori ai Marșului pentru Viață, chiar dacă o fac dintr-o o poziție centrală administrativ, coordonând alte marșuri și vă chemăm la implicarea în organizarea adevăratului Marș pentru Viață în orașul Dvs și la înlăturarea confuziei!

O lege care încurajează avortul este pârghia principală nu numai pentru răspândirea avortului la scară largă ci și pentru modificarea mentalității în favoarea acceptării generale a necesității acestuia.

Să organizezi un Marș național simultan pentru viață susținând indirect că legea criminală a avortului trebuie să rămână în vigoare, nu înseamnă altceva decât incoerență în gândire: deci trebuiesc ajutate mamele gravide, dar copilașii lor nenăscuți pot fi uciși în continuare, căci așa e obiceiul, aceasta ar fi “libertatea” câștigată după revoluție.

FALS.  
Marșului pentru Viață este condus în lumea întreagă cu un scop nobil și țintește în mod conștient cauza problemei care este legislația pro-avort și dorește cu adevărat salvarea copilașilor nenăscuți în fața condamnării la moarte prin avort din partea autorităților.

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu și să ne mobilizăm cu toții în ziua de 26 martie 2022, când vine ceasul să fim solidari cu cei nenăscuți care reprezintă viitorul acestei țări!

Apelul Pr. Ioan Chișărău Video

Organizatorii Marșului pentru Viață sunt cultele religioase și organizațiile creștine din Timișoara alături de Asociația ‘Darul Vieții’.

Contact: Pr. Ioan Chișărău, tel.0723-312923

www.darulvietii.ro