DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Continuați să mărșăluiți, căci legile pro-avort vor dispare!

Marșul pentru Viață San Francisco Coasta de Vest a SUA,
27 ian.2018

Spicuiri din discursuri

Moștenirea celui care a fost întruchiparea medicală a avortului

TerryBeatleyTerry Beatley, fondator și președinte al organizației Hosea Initiative, a promis doctorului Nathanson pe patul de moarte că va continua munca lui, va demasca minciunile care au fost spuse americanilor timp de 45 de ani.
Înainte de convertirea lui, dr Nathanson a fost întruchiparea medicală a avortului, având 75.000 de avorturi pe conștiință, printre care și doi dintre proprii săi copii. Co-fondator NARAL, organizația care a militat timp de decenii pentru legalizarea avortului în SUA, și ticluitor al celei mai mari înșelătorii din istoria omenirii: au creat strategia de a minți  populația Americii prin publicarea unor cifre false despre nr. avorturilor clandestine și al deceselor maternale. Cifrele au ajuns la valori multiple creând senzația că tabăra tradițională pro-life se află în minoritate. În realitate mureau 200 de femei pe an în SUA din cauza avortului iar ei au publicat 10.000! Astfel poporul american,  a fost determinat să voteze legea avortului în anul nefast 1973 prin legea dată cupă celebrul caz Roe vs Wade.
Din păcate această strategie diabolică a fost preluată rând pe rând de statele lumii pentru a legaliza avortul. Dr. Bernard Nathanson s-a convertit în 1979 văzând pe viu la ecograf cum se zbate copilul în auto-apărare față de instrumentele avortului.
În 2011 acest la medic a fost chemat de Dumnezeu la judecată, după ce a făcut tot posibilul în restul vieții pentru a repara greșeala sa.
Cu limbă de moarte a lăsat moștenire tuturor medicilor ginecologi: ”Opriți uciderea! Lumea are nevoie de iubire!”

Pe umerii doctorului Nathanson

Dr. John Bruchalski
Dr. John Bruchalski

Dr. John Bruchalski, medic ginecolog convertit, a lansat strigătul: ”Avem nevoie să întoarcem medicina înapoi în mișcarea pro-life!”
Medicul mărturisește că a simțit cu brațul lui și în inima lui auto-apărarea fătului la avort iar inima lui se învârtoșea și se întuneca tot mai mult în această practică. ”Avortul nu rănește doar femeile, ci și pe cei care îl furnizează, cei ca mine. Femeile îmi spuneau prin cuvinte, prin limbajul trupului lor ce rănite sunt.” Pacientele sale au devenit tot mai rănite, psihic și fizic, rușinate și anxioase și nimic nu s-a vorbit despre asta.
El a simțit înșelătoria și decadența în interiorul său și la pacientele sale. ”Ideologia mea a alegerii s-a aflat față-n față cu decadența avortului. Fără această practică, femeile ar deveni mai puternice și comunitatea mai sănătoasă. Avortul nu șterge realitatea că ești sau ai fost însărcinată. El nu aduce liniște, ci supărare, confuzie și coșmaruri. (…) Nu mai trebuie să tăcem!”
Pentru ca mișcarea de apărare a vieții să devină credibilă, rugăciunea trebuie însoțită de evidența științifică + mărturiile femeilor + mărturiile personalului medical.
Dr. Bruchalski a îndemnat comunitățile să ofere asistență medicală într-un mod care să facă avortul de neconceput și să colaboreze cu centrele de consiliere pentru sarcină în criză.

”Mă aflu pe umerii dr.-ului Nathanson și a celor ”40 de zile pentru viață!”

”Eu sunt aici pentru că oameni ca voi s-au rugat pentru oameni ca mine!” Rugăciunea are sens, a subliniat medicul.

 Adevăratul rasism

Pr. Clenard Childress
Pr. Clenard Childress

Rev. Clenard Childress Jr., reprezentant al minorității afro-americane, preot care face parte din organizația Priests for Life, a arătat în discursul său înflăcărat cum ei au fost mereu ținta rasismului, a unor oameni care i-au dezumanizat, i-au demonizat și totuși ei sunt ”antidotul la bolile acestei națiuni!”
Adevărul este că cei care neagă dreptul la viață al unei părți din societate sunt rasiștii!
Oricine susține avortul este rasist, și aduce degenerare morală, faliment moral și spiritual!
Reverendisimul părinte a arătat meritele președintelui actual al Americii care ”printr-o singură semnătură” a făcut mai mult pentru comunitatea afro-americană decât a făcut administrația în ultimii opt ani. Președintele Trump a dat legi care sprijină gospodăriile mamelor singure  și care au dublat indemnizațiile femeilor abandonate de parteneri pentru nașterea copiilor lor. Rasiștii nu fac asta. ”Oamenii pro-life au grijă de femeile după ce au născut!” La fel se întâmplă și în Casa Albă.

”Minciuna e atât de adânc înrădăcinată, încât trebuie să ne îngrijoreze orice adevăr sau așa-zis adevăr pe care îl auzim!”
”Voi sunteți răspunsul la bolile sociale ale acestei țări! (..) Ridicați-vă pancartele, continuați să marșăluiți, căci legile pro-avort vor dispare sub ochii voștri!” a fost puternicul său îndemn final.

Pr. Ioan Chișărău împreună cu Pr. Frank Pavone la Marșul pentru Viață din San Francisco 2018
Pr. Ioan Chișărău împreună cu Pr. Frank Pavone la Marșul pentru Viață din San Francisco 2018