DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Marșul pentru Viață 2020: ”Protecție din partea autorităților și a legii”

În contextul noilor dispoziții legate de starea de urgență în România, Marșul pentru Viață se amână dar nu își pierde miza centrală: îmbunătățirea legislației pentru protecția față de părinți și copii!

Sâmbătă, 16 mai 2020, orele 12 va avea loc Marșul pentru Viață din Timișoara (Parcul Carmen Sylva), când sunt chemate toate cultele, politicienii și grupările creștine la participare și afirmare a dreptului la viață a celor mai slabi din mijlocul nostru!

Scopul marșurilor pentru viață din lumea întreagă precum și din România este schimbarea și îmbunătățirea legilor în sensul protejării vieții nenăscute și a interzicerii avortului.

Total avorturi în România
Este știut și demonstrat prin statistici că legea formează conștiințele. Diversele evenimente pot influența mentalitatea unora dar o lege care protejează viața nenăscută are efect coercitiv pe întreg cuprinsul țării și poate reduce drastic numărul avorturilor – cum s-a întâmplat chiar sub legea lui Ceaușescu din 1968 sau în Polonia în 1993.

Observați incidența legii avortului în graficul alăturat! (Sursa: Johnston s Archive) În anul 1989 s-a legalizat avortul în România a doua zi după Revoluție. Dacă nu a mai existat nici o restricție legală a explodat numărul avorturilor chirirgicale și raportate, ajungând la aproape un million de copii uciși!

Aceasta ar trebui să ne spună ceva dacă dorim cu adevărat să combatem cauza acestei explozii de avorturi.

Altfel putem să stăm acasă sau să facem tot felul de evenimente în jurul nostru care nu vor aduce nici o îmbunătățire în plan social.   

De aceea moto-ul nostru este anul acesta:
Pentru părinți. Pentru copii. Protecție din partea autorităților și a legii!”

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu și să ne mobilizăm cu toții în ziua de 28 martie 2020, când vine ceasul să fim solidari cu cei nenăscuți care reprezintă viitorul acestei țări!

Mars2020_web