DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Mă poți privi în ochi?

Sau care este chipul adevărat al mișcării ”pro-alegere”

Human Life International (HLI) o felicită pe D-na Lyric Gillett pentru video-ul ei dinamic arătat în premieră la Marșul pentru Viață 2020 din Washington, DC care a făst arătat pe scena principală și încă în față a milioane de telespectatori EWTN prezentând supraviețuitorii avortului.

Și colegul nostru Imre Téglásy, directorul filialei HLI din Ungaria este prezentat printre cei 14 supraviețuitori. (Povestea lui aici.)

Cu ani în urmă fondatorul HLI pr. Paul Marx a fost primul care a ținut conferințe cu supraviețuitori ai avortului, care au condus-o pe D-na Gillett către noi, fiind în căutare după ”chipul alegerii”. Părintele Shenan Boquet, președintele HLI, își exprimă recunoștința față de ea și este entuziasmat pentru impactul video-ului ei. Ne rugăm pentru ca munca ei să deschidă multe inimi și minți.

Să ne amintim mereu că un copil niciodată nu este o ”alegere”!

Mă poți privi în ochi și să-mi spui că eu nu ar fi trebuit să exist?

Că trebuia să fiu mort? Că ziua aceea nu ar fi trebuit să fi existat?

Că meritam să mor în ziua aceea?

Mă poți privi în ochi și să-mi spui că supraviețuirea mea a fost o greșeală?

Poți să-mi spui a totul a fost un număr teribil din istorie?

Îmi poți spune că în situația mea vulnerabilă, nu am fost decât un parazit pentru societate, doar o colecție de părți umane lipsite de demnitate?

Acestea sunt întrebările de un realism crud ridicate de supraviețuitorii avortului.

Doamna Gillett a spus în comunicatul de presă: Am dorit să arăt multele fețe ale supraviețuitorilor avortului pentru a arăta fața ‘alegerii de a pune capăt vieții’ .  

‘ Atunci când  victimă – supraviețuitoare – te fixează cu privirea și îți spune povestea ei, are loc un transfer de paradigmă care nu poate fi uitat comod‘.

Există mii de supraviețuitori ai avortului doar în Statele Unite; mai mult decât suficienți supraviețuitori pentru a anexa un chip actual interpretării greșite a alegerii!

……………..

Vizitați relatarea principală aici:

https://www.hli.org/2020/01/faces-of-choice-born-alive/.

Video: Faces of Choice