DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Dreptatea nu trebuie să fie populară, ea trebuie să fie dreaptă!

Ben Shapiro la Marșul pentru Viață 
18 ianuarie 2019 din Washington

Ce eveniment uimitor! Ce demonstrație uimitoare în favoarea vieții!

Istoria Americii este una incredibila. Istoria  unei idee stralucitoare urmarita peste secole, extinse asupra întregului rang și scop al umanității.

America s-a întemeiat în urma unei promisiuni făcute lui Dumnezeu pentru viață și libertate. America a îndeplinit imperfect acea promisiune. Întotdeauna ne-am mișcat înainte spre perfecținarea acelei promisiuni.  De-a lungul timpului s-au eradicat multe nedreptăți.

Un singur grup a fost lăsat în urmă. Acel grup a fost odată proprietatea cea mai grandioasă a unor oameni morali: copiii. Sursa încredințată nouă de Creator, dăruită nouă cu grijă și iubire. Am construit țara pentru copii noștri, ne-am construit viețile pentru copiii noștri și apoi ceva s-a întâmplat. Noi, ca și țară, am decis să-i eliminăm. Am decis că prezentul e mai important decât viitorul, comoditatea mai importanta decât nevoile fundamentale, am decis că putem elimina milioane de suflete care nu se pot apăra pe sine. Am dezumanizat pe cei mai umani și inocenți dintre noi.

Ne-am mințit pe noi înșine, am construit ziduri în jurul acelei minciuni. Am mințit despre știință; am falsificat întregi argumente științifice despre originea vieții. Am pretins că ființele umane de fapt nu sunt ființe umane; am pretins că ființe umane cu un propriu ADN, diferit de cel al părinților lor, care își produc propriile celule roșii la 12 săptămâni, care au amprente proprii deja la 8 săptămâni,care își dezvoltă ochii și mâinile la 5 săptămâni, care își formează sistemul nervos la 3 săptămâni –  am pretins că acestea nu sunt deloc ființe umane. Ci cheaguri de carne care pot fi aruncate la gunoi. Ne-am zbătut pentru a evita să privim direct la adevărul urât pe care l-am înfăptuit.

Am creat eufemisme: întreruperea sarcinii, avortul, alegerea! Ceea ce noi de fapt făceam era desigur uciderea în masă a copilașilor nenăscuți.

Milioane de copii care nu vor fi niciodată ținuți în brațe, nu-și vor deschide ochii niciodată, nu vor vedea niciodată soarele răsărind, nu vor deveni niciodată părinți sau bunici. Aceasta este dezmembrarea copilașilor în pântece, torturarea unor trupuri mărunte.

Ne-am spus nouă înșine că suntem virtuoși, că deosebim binele și răul, ne-am zis că uciderea trebuie să continue pentru că dacă nu o facem, nedreptățim femeile, împovărându-o economic.

Le-am spus femeilor să strige despre avortul lor, să fie mândre pentru participarea lor la uciderea celor nenăscuți; i-am executat pe cei care sunt pro-life. S-a spus acum câțiva ani de către un guvernator că cei care sunt pro-life nu au loc în statul New York. Chiar săptămâna asta prim-ministrul canadian a spus că cei pro-life nu sunt la zi cu societatea.

Poate au dreptate. Poate că noi care ne aflăm astăzi aici nu suntem la zi cu societatea. Trăim într-o vreme în care avortul este un sacrament; mulți petrec ani de zile să sprijine Planned Parenthood, când multe țări pro-life din lume își  lărgesc propriile restricții  privind uciderea nenăscuților. Poate că suntem în afara vremurilor cu restul societății. Față de care eu spun: bine! 

BenShapiroDreptatea nu trebuie să fie populară, ea trebuie doar să fie dreaptă! Așa că noi mărșăluim.Mărșăluim pentru cei care nu pot s-o facă! Mass media o să ne ignore pentru că fac asta întotdeauna. Copiii noștri măcelăriți de-a lungul deceniilor ne privesc de sus. Țineți minte: ei ne privesc de sus! Și ei știu că contează atâta timp cât noi ne aducem aminte de ei în mintea și în inimile noastre. Și copiii noștri care se află astăzi aici cu noi și ei vor ține minte și vor mărșălui până când nu va mai fi nevoie să mărșăluiască. Copiii noștri care nu s-au născut încă ne vor mulțumi în rugăciunile lor.

Și înainte de toate Dumnezeu! Dumnezeu construiește și menține națiuni care dau viață. El este de partea celor suferă cel mai mult în mâinile celui rău. Și El va ține minte America și o va binecuvânta. Și ne va binecuvânta pe noi deoarece noi suntem gardienii Creației sale prea-prețioase. Noi apărăm America în fața întunericului. Și vom mărșălui până când întunericul acela va fi alungat și toți copiii noștri vor putea sta împreună în lumina soarelui. Vă mulțumesc atât de mult!

https://www.youtube.com/watch?v=kfjcjfv_KNg