DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Statele Unite ale Americii, credința catolică și morala la răscruce!

Alegerile prezidențiale recente în Statele Unite ale Americii reflectă în marea măsură starea de spirit și mentalitatea adânc secularizată a votanților. Deși încă există oameni de rectitudine morală aflate în poziții cheie și politicieni creștini care se luptă cu sinceritate pentru apărarea valorilor creștine, în același timp forțele oculte, seculare și  sataniste își extind rețeaua tot mai mult.

Trump și patrioții americani au prevăzut că Biden și democrații  vor face eforturi uriașe pentru fraudarea alegerilor astfel încât au pregătit buletinele de vot stampate cu filigran gen watermark, au trimis 20.000 de soldați din garda națională în 12 state pentru surpavegherea alegerilor.   

Pe de altă parte, democrații în colaborare cu Big Tech și cu mass media într-adevăr nu s-au sfiit să folosească programe soft care le permite manipularea rezultatelor în favoarea lui Biden și furtul masiv al voturilor; de aici răsturnările de situații la rezultatele parțiale.

Consecința este că la ora actuală se fac demersuri în instanță de către republicanii lui Trump pentru contestarea falselor rezultate ieșite din softuri manipulate în timp ce democrații deja proclamă prematur victoria în presa mainstream. În ciuda șantajelor și blamărilor de tot felul din presa oficială, Trump este foarte încrezător în victoria sa și nici nu se gândește să renunțe. Va merge până la capăt în demascarea celor mai mari fraude din istorie! 

„CIA Homeland Security a lansat cea mai mare operațiune electorală în urmă cu puțin timp.

Peste 500 de unități de elită s-au mutat în toate depozitele de numărare a buletinelor de vot la nivel național pentru a sta de pază asupra tuturor buletinelor de vot tipărite.

Au fost TOATE tipărite cu filigrane QFS-BLOCKCHAIN (cod incasabil).

Până în 10 noi. a.c., 14 milioane de buletine de vot au fost introduse printr-un scaner laser în 5 state diferite și 78% au eșuat [FĂRĂ filigrane] și 100% din aceste buletine de vot au avut toate Biden pe ele. 

Aceasta este strălucirea lui Donald Trump și a echipei sale. Au plasat în secret un „filigran invizibil” pe buletinele de vot. Acum, Garda Națională intră cu echipament „infraroșu” și poate citi cu ușurință ce buletine de vot sunt reale și care sunt false și fac o recenzare.”

WATERMARK pe buletinele electorale oficiale !! Buletinele de vot originale sunt, de asemenea, înregistrate pe un „blockchain QFS” pentru a preveni frauda confirmă James Sheet.

Garda Națională a fost dislocată în 12 state: Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois și Kentucky și acum numără buletinele de vot oficiale !!!!

Într-o primă fază totuși peste 74 milioane de americani au votat pentru agenda inumană a lui Joe Biden și Kamala Harris, arătând adevăruri nelinștitoare despre populația americană, conform lifesitenews.com

Astfel acești americani, crezând că au votat cu un candidat catolic, de fapt au votat pentru:

– sprijinul avortului și al infanticidulul în orice circumstanțe;

– distrugerea libertății religioase prin Actul de Echitate;

– urmărirea în justiție a Micilor Surori ale Săracilor și a oricărei alte organizații creștine sau persoane credincioase care caută să-și urmeze conștiința;

– transformarea ”drepturilor gender” în problema nr.1 al drepturilor civile din timpurile noastre;

– obligativitatea fără limite a măștilor de față în întreaga națiune, păstrând cizma guvernului pe gâtul economiei;

– permisiunea copiilor de la frageda vârstă de 8 ani să aleagă tratamentul periculos de hormoni și disforia adolescentină gender fără aprobare a părinților și în ciuda obiecților acestora: o măsură temporală care conduce spre o viață de suferință și regrete;

– refuzul consilierii pentru oricine care simte atracție spre același sex și disforie gender;

– zdrobirea industriei carburanților, azvârlirea a zeci de milioane de oameni în afara câmpului muncii și reducând accesibilitatea transportului și a energiei la elite;

– deschiderea granițelor, creând un tsunami de imigrație ilegală.

 

Chiar dacă numărarea s-a oprit la câteva milioane de alegători, cifra aceasta totuși arată câți oameni îi susțin pe Biden-Harris.

Ceea ce este cel mai rău, este faptul că Biden se pretinde a fi catolic. Dacă va fi ales președinte, Statele Unite vor oferi un portret distorsionat al catolicismului și a ceea ce înseamnă a fi catolic în întreaga lume.

Dacă asta s-ar întâmpla, va trebui să ne așteptăm la o transformare fundamentală a Americii și a lumii întregi cu credința și morala creștină la răscruce.

Să ne unim în rugăciune pentru Statele Unite, de care depinde soarta lumii întregi!

…………….

Recomandăm: https://www.lifesitenews.com/blogs/trump-knew-there-would-be-voter-fraud-now-2020-election-will-wind-up-in-the-supreme-court?utm_source=editor_picks&utm_campaign=standard