DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Propaganda din spatele pandemiei

Conferința virtuală ”Demascarea Covid-19”

Organizația LifeSiteNews a organizat în 19 februarie 2021 o conferință virtuală pe tema ”Demascarea covid-19” la care a invitat o serie de personalități proeminente din lumea medicinei, a cercetării, din domeniul juridic, militar si cel al Bisericii Catolice, în  care am putut afla detalii despre:

– modul de utilizarea al celulelor copilașilor avortați în vaccinuri,

– implicațiile legale ale carantinei COVID și ale mandatelor vaccinurilor

– adevărul despre măști și distanțare socială  

Au vorbit:

* Dr. Sherry Tenpenny, medic în osteopatie, certificată în trei specialități medicale, recunoscută pentru studiul impactului vaccinurilor asupra sănătății.

* Dr. Leland Stillman a abordat public problema carantinei, a măștilor și a vaccinurilor în calitate de medic și s-a adresat și temelor de dietă, mentalitate, mediu înconjurător care au influență asupra sănătății, arătând că grija sănătății nu este de sine stătătoare.

* Pamelia Acker, scriitoare, biolog și expert în vaccinuri a petrecut timp de nouă luni într-un laborator pentru cercetare a vaccinurilor cu utilizarea liniei de celule HEK-293. A scris cartea ”Vaccinarea: o perspectivă catolică” prin care și-a detaliat experiența în cercetarea celulelor fetale avortate și conexiunile acestora cu vaccinul.

* Pam Popper este co-fondatoarea mișcării Make Americans Free Again, expert în nutriție, medicină și sănătate, recunoscută în plan internațional. Este fondatoarea și Directorul executiv al Wellness Forum Health. Este lobby-istă și expert în politică publică, lucrând la schimbarea legilor care interferează cu drepturile pacienților de a-și alege furnizorul și metoda de îngrijire.

* Dr. Eric Nepute este cadru medical pentru familii și este manager în 6 centre majore wellness în Missouri. El instruiește și consultă sute de medici și ajută mii de pacienți să-și recupereze viețile cu stilul său unic de abordare a sănătate și de terapie. Are pregătire și certificate în neurologie funcțională, nutriție ortomoleculară, medicină internațională precum și în biomecanică avansată.

* Avocatul Thomas Renz a condus 3 cazuri majore în Ohio, New Mexico și a susținut abordarea națională a neconstituționalității carantinei COVID, a mandatelor măștilor și a închiderii afacerilor. Renz recunoaște că această bătălie este controversată, el crede că nu ar fi trebuit să fie așa. Constituția Statelor Unite nu permite statelor și facă abstracție de drepturile americanilor.

* Clay Clark este autorul a ”Demascarea fricii – Adevărul despre închiderea Coronavirus”. A fondat o școală renumită de afaceri, Thrive15, contribuie la revista Entrepreneur Magazine și este investitor și co-proprietar al mai multor companii de succes în jurul lumii. Clay a dovedit că înțelege ce este o afacere, ce este economia și implicațiile carantinei și a dispozițiilor legate de aceasta.

* Rebecca Messal este partener manager al unei firme juridice, se ocupă de practici de litigii în Curțile statelor și în cele federale. A reprezentat două biserici în Colorado unde au respins restricțiile guvernamentale covid.

* Dr. Marissa Brand este medic licențiat în medicină naturistă care a cercetat nu numai ingredientele vaccinurilor ci și problemele etice ale producției acestora, inclusiv utilizarea țesuturilor fetale.

* Dr. Pat Castle are un PhD în chimie analitică la Universitatea din Illinois și este membru al conducerii Institutului pentru Întâlnire Teologică cu Știința și cu Tehnologia. A îndeplinit zece misiuni militare inclusiv apărarea față de distrugerea cu arme în masă, fiind implicat în evenimentul din 11.sept.2001 în acest sens.

* Dr. Christina Parks este licențiată în Biologie celulară și moleculară. Ea explică mecanismul molecular prin care vaccinurile pot afecta sistemele imune slabe. Ea este un critic răspicat al campaniei de dezinformare privitor la hirdoxiclorochină și la modul cum utilizarea acestuia a fost restricționată pentru prevenirea și tratarea covid.

* Brad Bergford este președintele Asociației Naționale de avocați din Colorado și militează pentru drepturile constituționale în fața legislatorilor și pentru drepturile civile și pentru exprimarea liberă.

* Kristen Meghan a lucrat în cadrul Toxicologiei ocupaționale și de mediu în calitate de igienist industrial, cu implicări în Sănătate Publică, management de decontaminare și de materiale hazardate. A făcut parte din consilii pentru boli infecțioase din spitale și a instruit medici asupra evitării contaminării încrușișate.

* Dr. Teresa Deisher este medic în fiziologie moleculară și celulară. Deține peste 47 de patente și are 3 descoperiri clinice. Are experiență științifică îndelungată  de management   în câmpul biotehnologiei comerciale. A fondat Institutul Farmaceutic Sound Choice. A câștigat un proces pentru oprirea cercetării asupra celulelor stem embrionare  și a contribuit la dezvelirea vânzărilor țesuturilor fetale avortate în cadrul Planned Parenthood.

Aici câteva spuicuiri:

S-au făcut studii de către 25.000 de studenți: concluzii au arătat  cca 50% dintre cei care au purtat mască aveau probleme de concentrare, oboseală.

Este inuman să porți o mască, a spus unul dintre invitați.

Efectul psihologic: copiii sunt îngroziți de cei care nu poartă mască! A devenit o modă. Va trebui ani de zile ca să ne dezobișnuim de mască.

Toate vaccinurile au creat anticorpi pentru a te feri de o boală însă vaccinul anti-covid nu. El va ataca ficatul, plămânii și rinichii. După 6 săpt. până la 6 luni apar efectele: embolie, pneumonie și multe altele.

Din 2002 au cercetat aceste vaccinuri pe animale. S-a lansat vaccinul la scară largă fără studii suficiente pe animale, fără studii pe oameni!

Aceeași oameni care vor să depopuleze planeta, credeți că vor să ne facă sănătoși? Forumul Economic Mondial recunoaște tot, dacă citiți site-ul lor.

Ne impun cenzura, ne iau capacitatea de comunicare, ne iau conexiunile sociale, ne închid restaurantele, bisericile, cluburile, ca să rupă legăturile dintre oameni.

Caută să dezumanizeze, să nu ne atingem, să ne țină în sclavie.

Trebuie să porți mască și după vaccin. Tot nu vei putea face nimic ca să ajungi înapoi la viață.

Pam Popper, PhD, Wellness Forum Health a arătat că dacă se repetă minciuni suficient de des și suficient de mult, ele devin ”adevăruri”.

Dr. Eric Nepute, PhD susține că se folosesc substanțe chimice care nu au fost studiate niciodată în vreun vaccin. Avem liberul arbitru: ne luăm după regulile lor sau după regulile naturii? Marea trezire – scoate-ti masca și fă ceea ce vrei să faci. Apoi și oamenii care ne obligă să purtăm masca, o vor da jos și ei.

Dr. Pat Castle, Ph.D., specialist în Chimie nano-analitică, a lucrat la Airforce San Antonio ne arată că măștile nu sunt eficiente, produc scăderea sistemului imun, creșterea stresului, deseori creează stres emoțional; nu ne protejează față de viruși, crează alte probleme de sănătate.

Nu vedem puterea unui zâmbet, nu ne vedem unii cu alții!

La armată li se cerea să fie rași proaspăt, pentru a simți atacul de gaze.

Se folosesc de ignoranță și asta face parte din agendă.

Riscurile sunt disproporționate de ex. condusul cu mașina față de riscul de a contracta covid.

Economia și politica afectează libertatea.

Să spunem oamenilor că de fapt nu au nevoie să poarte măști!

Dr. Theresa Deisher, Ph.D, Fiziologie moleculara și celulară

În anii 70 au trecut de la experimente pe animale la cele cu țesuturi de la copii avortați și la manufacturare de viruși prin linii de celule umane. Am ajuns la terapie de gene în loc de vaccin ?

Vaccin DNA în loc să elibereze virusul sau proteina, ei eliberează mesajeri ARN care spun celulelor să facă proteina.

Nu s-a stabilit siguranță pe termen lung.

Microbiologia ne spune că virusul trece prin mască.

Cei care s-au îmbolnvit au purtat în majoritate lor măști, 50%-70% (!).

În 2002-2003 a fost sars covid 1 cu o rata de 30% mortalitate.

La început au pus oamenii la ventilatori de aceea au murit mulți – nu mai facem asta.

Vaccinul nu previne infecția, nu previne să transmiterea infecției.

Nu avem vaccinuri eficiente, consecințele sunt complet necunoscute.

Oamenii tot vor purta măști, se va cere distanțarea socială în continuare.

O societate întreagă este panicată.

E o răceală obișnuită.

De ce ne trebuie un vaccin pentru o răceală comună?

Dr. Fauci zice să purtăm 2 măști, sau chiar 3 – 4 deodată.

Panica cauzează comportamente anormale.

A sosit timpul să ne calmăm să ne gândim puțin.

Sub titlul de a proteja oamenii guvernul le face rău.

La unii oameni scade nivelul de oxigen din cauza măștii.

Masca le ia sensul individualității, copiilor le ia simțul încrederii.

Dezinfectanții ne afectează sistemul imun.

Treptat oamenii care caută adevărul se vor trezi. Depinde de noi în ce proporție se va întâmpla asta, pentru ca societatea să se opună și să oprească aceste măsuri complet disproporționate cu realitatea.

 

Până în data de 1 martie 2021 încă se pot revedea video-urile la acest link:

 

https://www.lifesitenews.com/unmasking-vaccines/