DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Manualul de Bioetică pentru tineri

A apărut Manualul de Bioetică pentru tineri! Publicat de Fundatia Jerome Lejeune si tradus de dl prof. Bosca Adrian, publicat de Editura ARCB in colaborare cu Asociatia Darul Vietii. 

Bioetica
Avortul, Diagnosticul prenatal, Reproducerea umană asistată, Cercetarea pe embrioni sunt doar unele capitole abordate dintr-o perspectivă profund creștină, pe care orice creștin ar trebui să le cunoască. Prezentarea este într-o manieră didactică, ușor de înțeles cu grafice și imagini, având o logică și coerență inconfundabilă; sunt prezentate cazuri concrete, statistici și tendințe actuale în cultura post-modernă. Acesta ar trebui să fie Manualul folosit în școli în loc de educația așa-zis sexuală în școli. 
Aviz cadrelor didactice creștine și părinților responsabili! Formați-i din timp pe copiii voștri înspre prețuirea sfințeniei vieții și formarea dvs va da roade mai târziu pentru întreaga societate. 


Găsiți cartea la Librăria Sfânta Gianna din Biserica Sf. Maria Regina Păcii din Timișoara sau o puteți comanda la Asociația Darul Vieții.

Prețul: 10 lei