DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Apariție editorială: Sf. Gianna Beretta Molla

Viața Sfintei Gianna Beretta Molla, Patroana și Protectoarea Asociației Darul Vieții, care și-a oferit în mod conștient viața pentru a o salva pe cea a copilașului ei nenăscut –  viața ei devenind astfel jertfă de ardere de tot în fața Tronul Tatălui ceresc !

În Sâmbăta Mare, Gianna împreună cu întreaga familie, a apucat să simtă bucuria nedescrisă a încă unui nou cadou din partea lui Dumnezeu: al patrulea copil. Tatăl Pietro a vrut să o numească Gianna Emanuela în amintirea mamei și a jertfei sale.

La câteva ore după naștere au început dureri cumplite. Din păcate așa au început bănuitele și temutele complicații. Gianna o implora mereu pe mama sa să vină și să o ia acasă la ea în cer, căci durerile îi depășeau puterile. Chiar Duminica Învierii era amarnică, la fel și următoarele. În noaptea dinspre vineri spre sâmbătă a început lupta cu moartea. Au adus-o acasă și de acolo a plecat spre cer, în bucuria veșnică, împreună cu sfinții. Era sâmbătă dimineață, 28 aprilie 1962 ora 8.00. 

Vă oferim această cărticică ca semn de recunoștință pentru un gest de ajutor al femeilor însărcinate și al mamelor care se află în grija Asociației noastre!
Solicitați la tel. 0356-445040