DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

De ce ai tăcut atunci când a fost cazul să vorbești?

Marșul pentru Viață din Timișoara, 26 martie 2016

bannerFB

Din nou s-au adunat reprezentanții tuturor cultelor din Timișoara împreună cu alte 130 de localități din țară și Republica Moldova pentru a chema poporul din starea de letargie și decădere morală la TREZIRE. Liderii spirituali ai orașului au folosit discursuri puternice și cuvinte aspre pentru a veni în apărarea copilului nenăscut și a femeii însărcinate – primele victime ale modernismului și pseudo-progresului zilelor noastre! În mod repetat în timpul discursurilor s-a arătat importanța Bisericilor în această luptă și marea responsabilitate a celor puși să întocmească legi!

Acesta era momentul în care creștinul trebuia să ia atitudine, să sară în apărarea celui slab și nenăscut și în apărarea familiei tradiționale! Era momentul ca el să nu tacă – din obligație în fața copiilor săi, în fața următoarei generații! Căci după cum am primit viața de la Dumnezeu prin părinții noștri, așa trebuie s-o transmitem mai departe, următoarelor generații!

 

 

 

Pr. Dumitrașcu Romeo, reprezentantul Arhiepiscopiei Ortodoxe a solicitatca cei care au în mână legea să facă ceva astfel încât să sprijine ceea ce noi solicităm. ”Cerem să se facă voia lui Dumnezeu pe pământ. Avem nevoie de copii care să se nască. În fiecare familie trebuie să existe o bunavestire!”

Ben Oni Ardelean, Senator a prezentat un raport pentru promovarea mamelor surogat propus la Consiliul European prin care 47 de state ar fi fost afectate, care s-a dezbătut la Consiliul Europei și care în mod miraculos a fost respins tocmai săptămâna trecută de partea creștină  majoritară în acel moment. ”Lupta nu este simplă!” Iar inițiatorul acestui raport infam a fost un transgender!!

Domnul consilier local Vasile Vesa a adus mesajul de susținere din partea viceprimarului Timișoarei, Dan Diaconu.

Dr. Cioată, un medic ginecolog care se căiește pentru avorturile făcute a venit să-și încurajeze colegii să renunțe la această practică! ”Acest Marș al Vieții este o întoarcere la normalitatea vieții, la familie”; ”dacă ai reușit să subminezi valoarea familiei și a bisericii ai reușit să distrugi o nație!” a afirmat domnul dr.Cioată. Iar tinerilor le-a spus:  cel mai frumos dar pe care vor putea să-l facă părinților și apoi bunicilor lor este să trăiască în curăție, să-și întemeieze o familie și să aducă pe lume prunci!”

Samy Tuțac, pastor al Bisericii Betel a atras atenția ”la modul cel mai serios inclusiv politicienilor noștri” că România este o țară creștină! Noi vrem să susținem viața și familia așa cum a vrut-o Dumnezeu și n-avem nevoie de familii formate din Ion și Gheorghe ci din Ion și Mărie; vrem să susținem dreptul părinților de a-și educa copiii! Suntem împotriva acelei ideologii care vrea să ne naționalizeze copiii!! Atragem atenția bărbaților că trebuie să respecte și să iubească femeia lor, așa cum spune Scriptura!

Pr. Ioan Chișărău, președintele Asociației Darul Vieții

Există în lume peste 2 miliarde de creștini contra unei mâini de agenți LGBT; ei ar putea printr-o suflare să-i risipească pe cei de la LGBT; dar care e problema? Există trădare din interiorul bisericilor!! De xemplu în Biserica Anglicană în 2003 s-a hirotonit primul episcop homosexual! Iar purtătorul de cuvânt al Bisericii Evanghelice Germane a declarat: Noi nu ne confruntăm cu un fenomen prea mare, nu avem decât 5 pastori homosexuali!

Pastorul Ticu Leontescu ne-a citit poemul său răscolitor ”Sfinții nenăscuți”, inspirat dintr-o conferință a poetului Ioan Alexandru unde amfiteatrul se asemăna cu un ”munte al fericirilor”. ”Pruncul nenăscut e cel mai mare sfânt care se roagă în cea mai sfântă Catedrală!”

Pastorul și președintele Fundației Estera, dl. Ghiță Alecsei i-a dat slavă lui Dumnezeu pentru faptul că toți creștinii s-au unit în această zi pentru a așeza valorile vieții la loc de cinste.

”Cine este aproapele nostru, cine altul decât cel căzut între tâlhari, decât copilul din pântecele mamei?” a întrebatpr. Silviu Damșe. În primul rând liderii spirituali, părinții, societatea sunt vinovați de  avorturi duhovnicești, spirituale ! Ceea ce se întâmplă este  o carență a educației și a îndrumării spirituale!

Prof. Cimpoae Marius Cea mai mare problemă a națiunii noastre nu este avortul de copii ci avortul de inimi! Nu ne pasă de femeia însărcinată, de cei din jurul nostru. Flagelul generației noastre se numește nepăsare! Nici Bisericii nu-i pasă! Dacă i-ar păsa Bisericii astăzi am fi fost 50 mii de oameni aici. Vreau să fac un apel: preoții să coboare de la altar, pastorii să coboare din amvon și parlamentarii că coboare de la tribuna Parlamentului să vină aici în stradă!

Strigătul nostru să ajungă în toate clinicile unde plâng fetele pentru că sunt disperate. Nouă ne pasă pentru că Dumnezeu ne-a chemat să slujim oamenii!

Domnul Pastor Bergean nu vrea ca odată unul din cei 4 copii ai săi (dintre care unul înfiat) în fața tendințelor îngrijorătoare din societate, să-l privească în ochi și să-l întrebe ”de ce ai tăcut când a fost cazul să vorbești?”

Cauza situației în care trăim este o Europă care și-a pierdut sufletul, care l-a abandonat pe Dumnezeul Scripturii și în numele progresismului și a corectitudinii politice s-a grăbit să fie primul care să definească legi anti-Dumnezeu, legi abjecte, de moralitate sexuală.

Există o speranța pentru România, Europa și pentru lumea întreagă: aceasta este Isus Cristos! cel care a spus despre el ”Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”. El este” păstorul ce bun care a venit sa-și dea viața pentru oile sale ca oile sale să aibă o viață din belșug! Hoțul nu vine decât ca să junghie și să prade. Eu dau oilor mele Viața!”

De partea noastră este Dumnezeu!

Mulțumim fanfarei Bisericii Betel conduse de dl. Olaru care ne-a îmbucurat sufletele cu sunetul de sărbătoare răscolind tot centrul Timișoarei în acea zi binecuvântată de sâmbătă, 26 martie 2016! Mulțumim autorităților care ne-au acordat sprijinul și încuviințările necesare, chiar dacă cu anumită greutate la un moment dat! Mulțumiri speciale Formației PRO GOSPEL, Corului de copii Filadelfia și Corului Misiunii din Voiteni, ultimele două remarcându-se pentru fidelitate și devotament pentru cauza vieții!

 

Mulțumim tuturor tinerilor, tuturor participanților, tuturor preoților și păstorilor care au mărșăluit cu noi, celor care și-au mobilizat comunitățile și au format prin prezența lor acea baricadă de protecție a celor inocenți, a copiilor care trebuie să se nască, a viitorului și a speranței națiunii române!