DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Dacă România dorește prosperitate

mars2016_web

Comunicat de presă

Sâmbătă 26 martie 2016 va avea loc Marșul pentru Viață în Timișoara simultan cu Marșurile pentru viață care se vor desfășura în orașele țării.

Moto: ”Pentru viață, pentru femeie, pentru familie!”

Discursurile și plecarea: Orele 12.00 de la Biserica Sf. Maria Regina Păcii, str. Ghe. Doja nr.25A (Parcul Carmen Sylva)
Traseul: Bd. M. Viteazul, Catedrala Mitropolitană, Bd. Regele Ferdinand – str. 20 Decembrie 1989 – Bd. Ion C. Brăteanu – Bd. Revoluției 1989 – Prefectura Jud. Timiș.

 

 

Scopul primar al Marșului pentru Viață este chemarea la apărarea vieții pentru fiecare ființă umană începând cu concepția până la moartea naturală și apărarea familiei și a căsătoriei naturale – o femeie și un bărbat deschiși darului vieții, care este cel mai bun ambient pentru dezvoltarea următoarei generații. De o importanță egală este și încurajarea politicienilor ca să creeze condiții legislative pentru protecția vieții umane și a demnității căsătoriei naturale și asta înseamnă excluderea pruncuciderii oficiale la nivel de stat!

Mișcarea pentru viață adună din ce în ce mai mulți adepți în Europa de Est și devine atât de puternică încât politicienii nu o mai pot ignora.

România va spune în mod pașnic Europei și lumii că protecția vieții umane este una din cele mai înalte valori ale societății, iar conducătorii vor trebui să se asigure că aceste valori sunt reflectate în lege și în societate.

După decenii de opresiuni, românii înlătură frica și îndoiala, încercând să facă din națiunea lor o lumină strălucitoare în întuneric, făcând altora un semn să-i urmeze.

Culturile și stilurile de viață ale popoarelor din Europa de Est au suferit multă violență astfel încât ele nu mai pot fi înșelate de noțiunea falsă de progres care le-ar arunca înapoi în întunericul socialismului și al decăderii familiale. Românii au aflat că dacă nu se întâmplă nimic, cultura și istoria lor ar putea foarte bine să dispară de pe scena continentului.

 

Noi nu trebuie să acceptăm trâmbițele tendințelor anti-viață și anti-familie din culturile noastre. Noi putem să le spunem adio. Dacă România vrea să schimbe iarna demografică actuală și dorește prosperitate pentru poporul său, atunci ea trebuie să respecte și să protejeze fiecare viață, precum și să apere căsătoria naturală!