DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Salvați copiii României!

INFORMARE – ATENȚIONARE despre educația sexuală a copiilor în grădinițele și în școlile publice din Uniunea Europeană

de Magda Medvedovici
          Bunul Dumnezeu ne-a ajutat! Bătălia pentru ora de Religie a fost câștigată! 

          Dar, trebuie să rămânem pe baricade, căci cel rău se pregătește să dea copiilor noștri „lovitura de grație”, prin educația sexuală obligatorie pe care Uniunea Europeană (UE) vrea să o impună și în România,ca să ne aliniem statelor comunitare în care educația sexuală este, de mai multă vreme, obligatorie.

          Să vedem, însă, despre ce fel de educație sexuală este vorba.

          Este vorba despre o educație de tip nou, bazată pe Ideologia Gender (a „genului” sau a „egalității de gen”), având drept scop formarea „omului nou”, care să își aleagă orientarea sexuală (genul) după cum voiește, în concordanță sau nu cu sexul biologic, și pe care să și-o trăiască în mod liber și „fericit”, fără constrângerea vreunei norme morale, începând din copilărie.

          Educația Gender vrea să transforme însăși natura sexualității umane: identitatea sexuală nu mai este dată de faptul de a fi bărbat sau femeie, ci este înlocuită de „orientarea sexuală”, care poate  să fie heterosexuală (către o persoană de sex opus), homosexuală (către o persoană de același sex), bisexualăsau transsexuală. Copiii din Comunitatea Europeană învață la grădiniță și la școală că toate orientările sexuale sunt permise, că ele sunt „egale”.

          Se promovează în mod deschis homosexualitatea, deoarece Ideologia Gender consideră că trebuie „depășită” predilecția socială pentru heterosexualitate(sexualitatea normală), pe care o denunță drept „cauza oprimării femeii și a minorităților sexuale”.

EDUCAȚIA SEXUALĂ GENDER ESTE PROPAGANDĂ HOMOSEXUALĂ FĂȚIȘĂ

ÎN GRĂDINIȚELE ȘI ÎN ȘCOLILE DIN UE, în care ea a fost introdusă!

          Alteritatea sexuală, faptul de a fi bărbat sau femeie, structurează toată viața umană și socială. Rebeliunea împotriva lui Dumnezeu nu poate să fie mai radicală, mai teribilă, decât atunci când omul neagă că a fost creat ca bărbat și femeie!

 Cine promovează Ideologia Gender ?

  1. 1. Feministele radicale și grupurile de presiune (lobby-urile) gay și ale lesbienelor, care au reușit să-și infiltreze reprezentanții în Guverne și Parlamente, în toate structurile de putere (inclusiv în România).

          Ele au găsit în noua ideologie a răului (lansată în anul 1990 de lesbiana Judith Butler, profesoară universitară din S.U.A.) justificarea revendicărilor lor. Negând diferența dintre bărbat și femeie, exprimată prin identitatea sexuală, aceste grupuri cer recunoașterea oricărui cuplu (de același sex sau de sexe diferite), legalizarea „căsătoriei” homosexuale; ele revendică pentru cuplurile homosexuale dreptul de a adopta copii și de a se căsători în Biserică. Ele urmăresc remodelarea societății după principiile Gender, dizolvarea rolurilor sociale care reflectă diferența de gen dintre bărbat și femeie. Promovează o politică de egalitate, în toate privințele.

          În S.U.A., în Franța și în alte state, aceste lobby-uri au acordat sprijin electoral candidaților care au ajuns la putere, iar aceștia le promovează interesele, cu mare zel. De un asemenea zel dă dovadă și guvernul italian, care și-a propus legalizarea parteneriatului civil între persoane de același sex, până în vara lui 2015. Unii politicieni de top sunt ei înșiși gay sau bisexuali. (Un exemplu celebru este lesbiana Johanna Sigurðardóttir, premier al Islandei între 2009 și 2013; în 2010 s-a legalizat în această țară căsătoria între persoane de același sex!)

          În România s-a constituit „Coaliția pentru egalitate de gen”, care acționează energic pentru implementarea Ideologiei Gender!      

  1. 2. ONU și UE

                Ideologia Gender a devenit repede principiu călăuzitor pentru ONU și UE, care au integrat-o într-un program politic global, denumit Gender Mainstreaming(curentul principal Gender), la care au aderat și UNESCO, Organizația Mondială a Sănătății, fundațiile Rockefeller, Bill & Melinda Gates, George Soros, etc.  („Lupta pentru drepturile persoanelor lesbiene, homosexuale și transgender ocupă un loc central în cadrul misiunii ONU”, a declarat secretarul general Ban Ki-moon.)

          Este strigător la Cer să vedem cum aceste instituții, create pentru binele oamenilor, se transformă în cei mai mari dușmani ai lor, în numele „libertății”, al „toleranței” și al „nediscriminării”!

          ONG-urile care se ocupă de „drepturile omului, ale femeilor și copiilor” promovează Ideologia Gender, care încalcă adevăratele drepturi ale omului, ale femeilor și ale copiilor.

                 Federația internațională de planificare familială – IPPF (International Planned Parenthood Federation) a înființat Asociații de  planificare familială în toată lumea (inclusiv în România). În anul 1998, Parlamentul IPPF al tinerilor a adoptat un manifest intitulat IPPF – Youth, care cheamă la promovarea „plăcerii sexuale” prin programe de „sănătate reproductivă și sexuală” menite să asigure „libertatea sexuală” a copiilor și a tinerilor, acceptarea „diversității sexuale”, eliberarea de „prejudecăți” și de autoritatea părinților, oferirea de contraceptive pentru toți, înființarea de centre și clinici care să le ofere informații, consiliere și servicii complete (inclusiv avortul provocat), fără consimțământul părinților (chiar și în cazul minorilor), garantarea confidențialității, etc.

          Gender Mainstreaming este programul de demontare a ordinii naturale a sexelor și de distrugere a familiei tradiționale, prin disoluția heterosexualității ca normă și a tuturor normelor morale pe care se întemeiază familia; este programul de pervertire a persoanei umane, din fragedă copilărie, de depravare și de degenerare a speciei umane.

          Niciodată în istoria omenirii nu a fost maternitatea mai denigrată ca în zilele noastre! Niciodată până acum, viața pruncilor nenăscuți nu a fost într-un asemenea pericol! În Australia, sub presiunea feministelor Gender, Parlamentul a votat o lege prin care se prelungește „dreptul” femeilor gravide la avort provocat, din luna a 3-a până în luna a 9-a, din indiferent ce motiv. Pentru acest „drept” criminal militează și feministele Gender din S.U.A., susținute de cei care se află astăzi la putere. În câteva state americane, parlamentarii au votat deja această lege. (De asemenea, este cunoscut faptul că  Președintele Obama și Partidul Democrat sunt promotori ai legislației pro-avort și a legalizării căsătoriilor homosexuale; aceste căsătorii sunt deja legale în 30 de state americane și în Districtul Columbia.)

          Singur Dumnezeu este Cel care dă și ia viața. Ori de câte ori omul își permite să își asume rolul lui Dumnezeu, lumea se schimbă pentru totdeauna, prăpastia între Cer și pământ se adâncește, satana dobândește tot mai multă putere. Cu fiecare avort provocat, crește puterea satanei în lume, se înmulțesc războaiele, crește violența, crește ura.

          Gender Mainstreaming este, în primul rând, un atac împotriva Chipului lui Dumnezeu din om. Este planul satanei, care vrea să distrugă Planul lui Dumnezeu de Mântuire a sufletelor. Este un atac fățiș împotriva Creștinismului!

3. Principiile Gender, impuse politic, de sus în jos, de către ONU/ Consiliul Europei/ Parlamentul European, prin decizii, legi și programe privind egalitatea, anti-discriminarea, homofobia, „căsătoria” homosexuală, etc., se regăsesc în toate politicile de egalitate bărbat – femeie, în politicile anti-discriminare și în celeeducaționale ale GUVERNELOR din statele membre. În fiecare țară s-au creatComisii Parlamentare care promovează Agenda globală Gender.

          În Germania, în anul 1999, prin Decizia Guvernului Federal, Gender Mainstreaming a fost proclamat „principiul călăuzitor și problema transversală a politicii germane”, fără să fi existat o dezbatere în Parlament sau în mass-media asupra acestei chestiuni. Partidul Social-Democrat al Germaniei și Uniunea Creștin-Democrată s-au angajat să promoveze Programul Gender și să combată homofobia printr-un Plan Național de acțiune!

          Fundația Federală „Magnus Hirchfeld”, finanțată din bani publici (impozite), lucrează pentru implementarea Principiilor Yogyakarta – un document influent pentru impunerea agendei LGBTTIQ (a lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transgenderilor, intersexualilor și a queer-ilor, sau, prescurtat – LGBTI), adoptat de „experți” în drepturile omului, cu ocazia întâlnirii pe care au avut-o în Indonezia, în anul 2007.

          Cu o majoritate solidă, Parlamentul European a adoptat, pe 4 februarie 2014 „Programul UE pentru combaterea homofobiei și a discriminării bazate pe orientarea sexuală” (Raportul Lunacek), în pofida protestelor a sute de mii de cetățeni ai UE. Sub drapelul „drepturilor omului” și al „corectitudinii politice”, acest program promovează „drepturile” minorităților sexuale, care sfidează Ordinea Divină, dorind să o distrugă.

          În Germania, planul de învățământ din Landul Baden-Wurttenberg prevede că „orientarea sexuală și acceptarea diversității sexuale trebuie ancorate în mod obligatoriu ca subiect transversal în diferitele discipline și trepte școlare.”

          Guvernul Renzi promovează în școlile din Italia (îcepând cu octombrie 2014), prin Ministerul Învățământului și Cercetării de la Roma, seminarii pro-homosexualitate, cu participarea asociațiilor LGBT, în ciuda protestelor asociațiilor catolice și pro-vita. Acest guvern își propune „adoptarea parteneriatului civil gay  până în vara anului 2015”.

          Nici la noi în țară nu lipsesc asemenea acțiuni. De exemplu, în 2013, laColegiul Național „George Coșbuc” din Capitală (clasele V-XII) , au avut locworkshopuri de promovare a homosexualității și un seminar pe tema minorităților sexuale, care s-a încheiat cu un marș al elevilor pe holurile școlii, aceștia fluturând steagul specific comunității gay. 

Activitatea a făcut parte dintr-o acțiune intitulată„Luna minorităților sexuale în școală”, în cadrul unui parteneriat încheiat cuAsociația ACCEPT (promotoare a agendei LGBT în România).

          Aceeași Asociație ACCEPT continuă (cu fonduri europene) propaganda homosexuală în școli, lansând pentru perioada martie 2015 – aprilie 2016,proiectul E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România!” – prin care „va documenta atât situațiile de risc și de discriminare ce afectează tinerii LGBT încadrați în învățământul liceal, cât și atitudinile corpului didactic și nedidactic față de tinerii LGBT.” „Discriminarea și hărțuirea vor fi combătute prin dezvoltarea unui curriculum (programa de învățământ n.r.) anti-discriminare, dar și a unui program de formare a personalului din învățământ în vederea combaterii homofobiei  (…) Mai mult, informațiile obținute vor permite Asociației ACCEPT să argumenteze în fața instituțiilor care reglementează educația în România necesitatea implementării la nivel național a unui curriculum anti-discriminare. Aceste activități vor fi realizate prin implicarea a nouă licee parteneredin regiunile  Bucureşti-Ilfov, Sud-Muntenia şi Vest. ACCEPT va forma 54 de cadre didactice care vor testa acest curriculum anti-discriminare și care vor familiariza 540 de elevi de liceu cu problematica LGBT. Aceștia vor fi încurajați să participe şi în cadrul unei campanii comune de activități,  în timpul Lunii Istoriei LGBT 2016.” ( www.acceptromania.ro)  

Acest ONG și altele cu orientare feministă, pro-avort, pro-homosexualitate, sunt semnatarele memoriilor adresate Miniștrilor Sănătății și Educației, prin care cer introducerea educației sexuale în școlile românești și discreditează acțiunile civice ale organizațiilor creștine.

          O nouă formă de dictatură pune stăpânire peste Europa și peste lume: dictatura ideologică, fără limite, a minoritarilor  asupra majoritarilor! Clasa politică dă dovadă de o criminală iresponsabilitate, promovând cu agresivitate „drepturile” minorității, cu tendința clară de a anihila valorile majorității.

          Legile anti-discriminare încalcă drepturile majoritarilor, libertatea lor de conștiință, îngrădesc libertatea lor de exprimare și de legitimă apărare. Ele sancționează nu numai fapte, ci și atitudini. Orice exprimare prin care persoanele LGBT se simt lezate, este stigmatizată ca „afirmație denigratoare”, chiar dacă este vorba despre citate Biblice sau de cercetări științifice. Noțiuni care redau valori transmise și care permit deosebiri morale, sunt calificate negativ și declarate inutilizabile – de exemplu: virtute, morală, imoralitate, viciu, păcat, castitate. Hillary Clinton a propus ca „părinte 1” și „părinte 2” să înlocuiască cuvintele „mamă” și „tată”, pentru a nu discrimina „părinții” homosexuali! Oricine nu consideră homosexualitatea „egală” cu heterosexualitatea și se opune propagandei homosexuale este declarat „homofob” și este pasibil de pedepse, care pot merge până la privarea de libertate.

          Cuvintele Sfântului Apostol Petru sunt de o actualitate cutremurătoare: „Nu folosiți libertatea drept acoperământ al răutății!” (I Petru 2,16)

          Ce apără elitele de putere ale acestui pământ în numele libertății? Niștepăcate, la fel de teribile ca acelea care au făcut să se coboare pedeapsa Divină peste cetățile Sodoma și Gomora. Niște ideologii care vor să desființeze Evanghelia. Niște „drepturi” care ne desfigurează ca oameni și ne conduc spre osânda veșnică.

          Ideologia Gender și Agenda Gender, promovate în întreaga lume, reprezintă cea mai mare provocare a timpurilor noastre, o crimă împotriva umanității!

Ce prevede Agenda Gender (Gender Mainstreaming)  în domeniul educației?

          ▸Sexualizarea forțată a copiilor și a tinerilor, de către stat,  în grădinițele și în școlile publice, prin programe elaborate de către Ministerul Familiei, în colaborare cu Ministerul Educației și Învățământului și cu Ministerul Sănătății, în conformitate cu Agenda Gender, fără consultarea părinților, nici a profesorilor, nici a Bisericii, fără dezbateri parlamentare sau în mass-media, pentru ca nimeni să nu se opună. În acest mod s-a procedat în Germania și în alte state din UE, unde programele Gender au fost impuse, fără nici o opoziție, în grădinițe și în școli. Ne întrebăm: Cum pot aceste ministere să fie de acord cu Agenda Gender, sacrificând copiii pe altarul satanei?

          ▸Obligativitatea participării copiilor la orele de educație sexuală

          ▸Homosexualitatea le este oferită ca opțiune normală, încă din grădiniță.

          ▸ Separarea sexualității de fertilitate; promovarea contraceptivelor și a avortului provocat  

          ▸Obligația profesorilor care predau biologia, etica, sociologia, limba maternă, limbile străine și alte materii, de a aborda și ei „egalitatea de gen” la orele lor

          ▸ Subminarea dreptului constituțional al părinților de a-și educa copiii și de a-și susține valorile culturale, morale și religioase. Tot mai puțin familie, tot mai mult Stat: de la grădinița obligatorie și de acolo în școală, pe durata întregii zile, Statul pune stăpânire pe copiii noștri.

          În sistemul de formare de către Statul ateu, credința, valorile creștine nu mai pot fi transmise. Doar „valorile” societății secularizate.   

          ▸ Incriminarea oricărei opoziții față de propaganda homosexuală din grădiniță și din școală drept „intoleranță homofobă”, pe baza legilor anti-discriminare în vigoare în UE (inclusiv în România)

           În Germania, de exemplu, la 9 ani, copiii încep cursul de sexologie. La 10 ani, ei urmează cursul „Moduri de viață lesbian și homosexual” și sunt încurajați să pună în practică toate perversiunile sexuale ce le-au fost prezentate cu ajutorul materialului didactic (planșe, filme, etc.) Incredibil, dar adevărat!

          Unele țări din UE (Lituania, Ungaria) s-au opus noii ideologii, nu s-au lăsat intimidate, au refuzat propaganda homosexuală în grădinițe și școli, precum și „căsătoria” homosexuală. În Parlamentul Lituaniei s-a votat, cu largă majoritate, în octombrie 2014, un amendament care permite educația sexuală strict referitoare la heterosexualitate și familia tradițională, excluzând abordarea Gender.

          Polonia s-a împotrivit în timpul guvernării lui Jaroslaw Kaczynsky legalizării avortului provocat și a căsătoriei homosexuale. Nu exista educație sexuală în școli, ci o „educație pentru viața de familie”. Dar, după alegerile din 2011, partidul de guvernământ luptă cu înverșunare pentru drepturile homosexualilor, pentru legalizarea avortului provocat, pentru educația sexuală, etc. De la sfârșitul anului 2013, Biserica Catolică Poloneză a început o campanie puternică împotriva teoriei Gender și a implementării ei în programa școlară. Și laicii acționează: Fundacja Proa adunat 250 000 de semnături pentru un proiect legislativ, care să prevadă pedeapsa cu până la doi ani de închisoare pentru promovarea unui comportament sexual deviant și subminarea moralității copiilor. (sept. 2014)

          O situație explozivă a apărut în Croația, care merită amintită.  Referendumul din 2013 a respins cu o largă majoritate „căsătoria” homosexuală, căsătoria rămânând  legiferată ca ”uniunea dintre un bărbat și o femeie” (referendum „forțat” de societatea civilă prin strângere de semnături, impotriva voinței guvernului Milanovic). Dar, în privința educației sexuale din școli, lucrurile au luat o altă  direcție.  Același guvern – Zoran Milanovic (în funcție din 2011) a implementat modulul de educație sexuală în programa de învățământ, făcând eforturi ca să devină obligatoriu. (Copiilor de 10 ani, de exemplu, li se propuneau teme cu situații sexuale explicite.)  Însă, s-a dovedit că inițiatorii sunt apropiați de cercuri pedofile și sprijiniți de George Soros.

          Dr. Judith Reisman, om de știință, fost consultant al Departamentelor de Educație, Justiție, Sănătate ale SUA și autoare a cărților „Kinsey: Sex and Fraud.The Indoctrination of a People , „Kinsey, Crimes and Consequences”, a mers în Croația și a demonstrat că programele de educație sexuală croate sunt bazate pe teoriile lui Alfred Kinsey, „părintele educației sexuale”. Alfred Kinsey (1894-1956), profesor în departamentul de zoologie la Indiana University, specialist în entomologie, transformat de Fundația Rockefeller în  „specialist” în comportamentul sexual uman, care a abuzat de copii în numele științei, concluziona: copiii sunt ființe cu dorințe și capacitate sexuală încă de la naștere (pe baza unor „experimente” ca cele menționate, de exemplu, în  infamul Table 34 – orgasmul multiplu la băieței cu vârste cuprinse între 5 luni și 14 ani –  din“Sexual Behavior in the Human Male”),sexul cu un copil nu produce acestuia nici un rău, chiar dacă unii copii se luptă ca să scape de agresorul adult, țipă de durere sau leșină în timpul actului sexual, etc.

Aceste teorii au lansat ”revoluția sexuală”, au făcut să crească exponențial pornografia și pedofilia.

          Dr. Judith Reisman a subliniat în mod repetat că programul de educație sexuală impus în Croația a fost o tentativă de pervertire a copiilor, pentru a oferi victime cerințelor bolnave ale obsedaților și pentru a încuraja homosexualitatea. Ea a adăugat că acest program avea ca obiectiv să îi facă pe tineri dependenți de sex și de industria pornografiei.

          Prof. Aleksandar Stulhofer, care a elaborat programa, membru al Comisiei Consultative  a  Guvernului Croat pe problema educației sexuale în școli, este adeptul teoriilor lui Kinsey și colaborator/ coautor de cărți al unui pedofil olandez declarat (Theo Sanford), redactor al revistei Paidikai  – Jurnalul pedofiliei! Asociația„Vocea părinților pentru copii” a cerut Premierului demiterea Ministrului Educației și excluderea prof. Stulhofer din Comitetul Consultativ, din motivul că răspândesc pornografia și pedofilia în școli. Aceste cereri au rămas fără răspuns. Dar, în urma sesizării Curții Constituționale Croate, curricula de Educație sexualăobligatorie a fost abrogată în mai 2013, pentru încălcarea drepturilor părinților de a-și educa copiii.

          În Olanda, „Educația pentru viața afectivă și sexuală”  este obligatorie în școala primară din 2012

– desigur, de tip Gender (cu abordarea subiectelor: masturbare, plăcere sexuală, diversitate sexuală, homosexualitate).

          În Federația Wallonia – Bruxelles din Belgia, educația sexuală a fost declarată „misiune prioritară” pentru școlile primare. În 2013, școlile au primit o circulară în care se specifică necesitatea abordării „egalității de gen.” Este o „victorie încă incompletă” pentru Federația Centrelor de planificare familială ale Femeilor Socialiste și a Centrelor de acțiune laică. Desigur, părinții catolici „consevatori” protestează impotriva preluării de către școli a educației sexuale, considerând căcentrele de planning sunt centre de avort, cărora nu le pot încredința educarea copiilor lor.

          În Franța, începând din această toamnă (anul școlar 2015-2016), a fost introdusă Educația morală și civică (Education moral et civique), ca materie obligatorie de învățământ la toate nivele de școlarizare. Programa „include lupta contra homofobiei și a stereotipurilor de gen” și este calul troian prin care „teoria genului” este introdusa în educația copiilor și a tinerilor.  O campanie continuă de informare a părinților cu privire la „teoria genului” și a pericolului pe care îl reprezintă introducerea ei  în programa școlară, este dusă în toată țara de Biserica Catolică Franceză, împreună cu oameni de știință și specialiști în medicină, bioetică, filosofie, drept, antropologie, economie socială.

          În Marea Britanie s-au introdus ore de educație sexuală în multe școli, încă din anii ’70, în speranța că în acest mod se va micșora numărul sarcinilor la adolescente. Această inițiativă s-a soldat cu un eșec total! În momentul de față, Marea Britanie se confruntă cu o situație care a scăpat de sub control: bolile cu transmitere sexuală (STD) – hepatitele, chlamidia, herpesul genital, papiloma-virusul uman (HPV), sifilisul și chiar SIDA (HIV), s-au răspândit cu repeziciune în rândul tineretului de vârstă școlară, rata sarcinilor la adolescente nu a scăzut, ci a crescut, ajungând să fie cea mai mare din Europa Occidentală, relațiile sexuale precoce sunt aproape generalizate.

          Programa nu este în prezent structurată pe „principiile Gender”. Însă, înainte de alegerile din mai 2015, Partidul Laburist (care a pierdut alegerile), susținut dePartidul Liberal Democrat și de Partidul Verzilor, anunțase că va introduce educația sexuală Gender („LGBT Sex and Relationship Education”) ca materie obligatorie în toate școlile de stat, cu intenția de a „zdrobi hărțuirea homofobă” și de a face din „fiecare clasă, cantină sau teren de joacă, o zonă liberă de homofobie”. Partidul Conservator (actualul câștigător al alegerilor) nu a făcut declarații pe această temă, dar se știe că premierul David Cameron a felicitat (pe Tweeter) primele cupluri de homosexuali „căsătoriți”, după ce guvernul său a legalizat „căsătoria” homosexuală la finele lunii martie 2014.

          Pentru ca situația să fie și mai gravă, „Uniunea Națională a Profesorilor” (NUT), preocupată de „discriminarea suportată de studenții și profesorii de orientare LGBT”, a prezentat o moțiune prin care cere noului guvern să susțină unplan de acțiune în zece puncte. Acesta include: impunerea orelor de educație sexuală obligatorie, care să înfățișeze relațiile homosexuale într-o lumină pozitivă,  promovarea programului ”Luna istoriei LGBT” (LGBT History Month) în toate școlile, dezvoltarea unei curricule care să includă drepturile LGBT”. (The Telegraph, apr. 2015)

          Aceste cereri halucinante vin din partea unor profesori, în timp ce statisticile arată că în ultimii 10 ani, în Marea Britanie, rata infectării cu HIV la bărbații care au avut relații sexuale cu alți bărbați (MSM) s-a dublat pentru cei cu vârste între 15 și 25  de ani și că în 2013 infectarea diagnosticată cu HIV în rândul MSM a atins cel mai înalt nivel! (Public Health England, HIV in the United Kingdom: 2014 Report)

          În Statele Unite , 25% dintre adolescente suferă de boli cu transmitere sexuală. Aceste boli pot conduce la sterilitate. Papiloma-virusul uman, atât de răspândit din cauza relațiilor sexuale promiscue și a practicilor perverse, poate provoca cancer de col uterin, cancer de gât, cancer bucal și cancer anal.

          În orele de „educație” gender, copiii sunt expuși vizionării de materiale pornografice. Pornografia creează dependență  la adulți – o adicție clinică, cu efecte devastatoare; consumatorul de pornografie simte nevoia de stimuli tot mai puternici, recurge la practici sexuale din ce în ce mai deviante (sex cu violență, violuri, sex cu copii, etc.)   Există o legătură strânsă între educația sexuală, pornografie, avort și bani. Prin educația copiilor și a tinerilor se promovează promiscuitatea și „dreptul” la avort; cu cât mai multe avorturi, cu atât mai mulți bani – unii investiți în lobby, alții în politicieni! Recent au apărut filmări cutremurătoare, care arată că uriașa rețea de clinici de avort Planned Parenthood(SUA) vinde organe și părți de fetuși avortați! Conducerea PP declarase că intenționează să facă mai multe avorturi în stadiu avansat de sarcină (săptămânile 18, 19, 20) și acum motivul e mai ușor de înțeles! Acest sponsor al campaniilor Partidului Democrat,  încasează subvenții de la buget de 500 milioane dolari anual. În urma scandalului uriaș, pe 18 septembrie 2015, Camera Reprezentanților a adoptat un proiect de lege care întrerupe temporar finanțarea de la buget a rețelei de clinici Planned Parenthood. Obama a anunțat că se va opune prin veto în cazul în care legea ar fi adoptată în Senat! Pe vremea câna era senator de Illinois, Obama a votat contra tuturor inițiativelor de restricționare a avortului, inclusiv in cazul avortului cu naștere parțială (copilul este omorât în timp ce este născut)!

          Raportul anual (emis pe 5 iunie 2015)  al Center for Desease Control(Centrul pentru Controlul Bolilor), organism guvernamental al SUA, confirmă căabstinența sexuală este cea mai potrivită formă de educație sexuală. Abstinența a triumfat, deci, asupra educației sexuale comprehensive (explicite)!

Ironic, raportul a fost emis de Administrația Obama, care în mod oficial promovează educația sexuală comprehensivă. Pentru prima dată CDC recunoaște și recomandă, în mod oficial, abstinența și monogamia ca cele mai bune metode de prevenire a bolilor transmisibile. Bolile transmisibile au devenit o adevărată maladie în America și tratamentul lor costă 16 miliarde de dolari din fondurile publice, anual. Noi variante ale bolilor venerice deja cunoscute apar peste noapte și se dovedesc tot mai rezistente la medicamentele disponibile. În fapt, CDC recunoaște că America a pierdut războiul împotriva bolilor transmisibile. Dacă până acum recomanda folosirea metodelor artificiale pentru prevenirea infecțiilor, cum ar fi prezervativele, acum recomandă, iată, abstinența și monogamia!        

          Ministerul Educației din Elveția  a introdus în grădinițe și școli primare ore de educațe sexuală. Începând cu decembrie 2013, profesorii au primit ca material didactic o „Cutie de sex”, care conţine tot felul de mijloace pentru a ilustra concepte pentru copii: filmări la limita pornografiei, cărţi cu poze foarte explicite, penisuri din lemn, vaginuri de pluş.Cantonul Basel şi unele municipalităţi din cantoanele Appenzell şi San Gallo au decis ca aceste cursuri să fie obligatorii în programa de grădiniţă. Fundaţia Elveţiană pentru Protecţia Copilului este autoare, printre altele, a unei broşuri pentru copiii de până la şase ani, care-i invită pe aceştia să testeze jocul de-a doctorul, autoerotismul şi descoperirea reciprocă a fiecărei părţi a corpului!                                                                                                    

          Părinții din cantonul Basel au inițiat strângerea de semnături pentru un referendum, în campania „împotriva sexualizării copiilor  din grădinițe și școlile primare” (campanie care s-a extins repede în întreaga țară), reclamând promovarea pornografiei și sexualizarea copiilor de la vârste fragede. „Cutiile de sex” au fost retrase, dar părinții au continuat acțiunea lor. Petiția a fost predată în decembrie 2014, iar guvernul  este obligat să stabilească data referendumului. În textul petiției se cere ca orele de educație sexuală să fie interzise pentru copii de până la 9 ani, educația sexuală fiind o îndatorire ce revine familiei și nu sistemului de învățământ, mai ales în primii ani de viață. De asemenea, se arată că orele de educație sexuală ar trebui să fie obligatorii numai pentru copii de peste 12 ani, să fie predate exclusiv de profesori de biologie și să privească aspecte biologice ale reproducerii umane și aspecte sociale ale sexualității, excluzând abordarea Gender.

          În Germania, lecțiile de educație sexuală sunt obligatorii pentru copiii din școlile primare.    Programa școlară adoptată de guvernele regionale din Baden-Württemberg, Renania de Nord – Westfalia și, mai recent, Saxonia Inferioară,  a provocat scandal în rândul populației locale.  Planul pentru Educație  din landul Baden-Württemberg pe anul 2016 este croit după criteriile „Gender Mainstreaming”: acceptarea și promovarea „diversității sexuale”, a stilului de viață homosexual, bi-sexual, trans și inter-sexual, cu scopul declarat „de a preveni discriminarea și a construi o societate mai deschisă”. Părinții creștin-conservatori au inițiat o campanie cu strângerea  de semnături (192.449) contra „Ideologiei Curcubeului în școli”, care n-a reușit să schimbe decizia guvernului.                                       

          Sodomia, depravarea / „diversitatea sexuală” sunt introduse în școli sub masca „educației sexuale”. Nu numai că învață la școală bazele acestei „educații sexuale”, ci primesc și „teme pentru acasă”. Elevii de 9 ani din Köln dau examen despre orgasm! Manuale precum cel folosit pentru copii începând cu vârsta de 5 ani, într-o școală primară din Berlin („De unde vii?”), care conține ilustrații cu prezervative și descrieri ale orgasmului, benzi desenate cu descrierea detaliată a actului sexual între Lisa și Lars („Lisa îi pune prezervativul lui Lars”, etc.), au dus scandalul până în Senatul Berlinez.Rezultatul scandalului a fost doar acela  că„manualul”fost înlocuit cu o variantă „mai puțin explicită”!                      În Germania nu există opțiunea legală pentru Home-schooling (învățământ la domiciliu), așa  că părinții riscă închisoarea dacă îi împiedică pe copii să participe la aceste ore, iar numărul părinților condamnați este tot mai mare. Un alt aspect grav este șocul produs de orele de educație sexuală obligatorie asupra copiilor: pentru mulți dintre ei, acestea se termină cu lacrimi și leșinuri. Doar un exemplu –  șase copii dintr-o școală primară din Borken si-au pierdut cunoștința în timpul orei, când profesoara le-a cerut să coloreze și să numească organele genitale masculine și feminine, fiind spitalizați. Profesoara a spus că „nu-și poate explica această reacție în lanț”, relata Derwesten.de în 2013!

               În Austria, Ministrul Educației din guvernul actual, Gabriele Heinisch-Hosek, a prezentat un nou proiect de ordin guvernamental cu privire la educația sexuală, care ar urma să înlocuiască programa  curentă obligatorie. Proiectul este construit pe un document controversat, provenit de la birocrații Organizației Mondiale a Sănătății (OMS/WHO) – „Standarde pentru Educația Sexuală în Europa” („Standards for Sexuality Education in Europe”), publicat în 2010  de Biroul Regional pentru Europa al OMS, împreună cu Autoritatea Federală în materie de Educație pentru Sănătate din Germania(Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung – BzgA).                                                     

          Este același document pe care infamul Raport Estrela (respins de Parlamentul European în 2013) îl promova ca standard obligatoriu și are la bază tot teoriile lui Alfred Kinsey, despre care am amintit mai sus. ”Moștenirea” lui Kinsey este dezvoltată și azi de Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Reproduction (Indiana University, USA). Deși Raportul Estrela a fost respins, pe 9 iunie 2015, Parlamentul European a adoptat Raportul Noichl (autoarea este  socialista germană Maria Noichl), care promovează avortul, „drepturile minorităților sexuale” și egalitatea de gen. Avortul este prezentat ca fiind o metodă prin care se asigură „egalitatea de șanse între femei și bărbați”.                                                                  

          „Standarde pentru Educația Sexuală în Europa” („Standards for Sexuality Education in Europe”)  și publicația conexă Ghid de implementare(2013), reprezintă  directiva Organizației Mondiale a Sănătățiipentru educația sexualășiurmează să fie implementateîn programa de învațământ din toate statele UE. Pentru îndeplinirea acestui scop, o noua întâlnire a Grupului de Expertiză European în materie de Medicină Sexuală și Educație privind Sexualitatea s-a reunit la Niederkassel (lângă Köln), într-o nouă sesiune de lucru, în septembrie 2014.Grupul de expertiză este alcătuit din 25 de membri din partea organizațiilor guvernamentale, non-guvernamentale și internaționale din 13 țări europene.                  „Grupul de experți se concentrează acum asupradezvoltării capacităților în domeniul educației privind sexualitatea. Grupul a convenit să publice mai multerapoarte informative politice, adresate decidenților politici, cu privire la diferitele aspecte ale educației sexuale. Primul raport informativ politic va fi disponibil în 2015.”(agendaeurope.wordpress.com)                                                   Deci, cu alte cuvinte, se vor face presiuni politice asupra guvernelor țărilor UE, pentru introducerea educației sexuale Gender în grădinițe și școli!                                                                 Aceste „Standarde pentru Educația Sexuală în Europa”reprezintă un program radical de sexualizare precoce a copiilor, începând de la creșă și grădiniță, cu orientare LGBT și pro-avort. Am extras din acest document câteva exemple de aspecte care ar trebui predate copiilor (șocante!), pe grupe de vârstă, după cum urmează: descoperirea organelor genitale și masturbareîntre 0 și 4 ani;  dorința sexuală, actul sexual, noțiunea de contracepție și metode contraceptive, drepturile sexuale ale copiilorîntre 6 și 9 ani;   diferența între identitatea sexuală și sexul biologic, orientare sexuală, egalitatea de gen, acceptarea și respectul pentru diversitatea sexuală și orientarea sexuală, prima eperiență sexuală („prima dată”)  –  între 9 și 12 ani;  contracepție și avort  –  între 12 și 15 ani (avortul este prezentat ca exercitarea  suveranității asupra propriului corp). Ca atitudine care trebuie indusă elevilor, se vorbește despre „schimbarea sentimentelor posibil negative, dezgust și ură față de homosexualitate”, în acceptarea „cu bucurie a diversității sexuale”. Pentru detalii, vă rugăm să consultați documentul, în special pag. 38-50 (The Matrix).  (descărcați PDFaici sau search Standards for Sexuality… pe site-ul OMS: www. Euro.who.int )       

          Standardele nu au fost redactateca să rămână la nivelul dezbaterii, ci din contră: ori de câte ori guvernele de stânga vin la putere, aceste Standarde pentru Educația sexuală sunt impuse cu rigurozitate. În Spania, Guvernul Socialist condus de Prim Ministrul J.L. Rodriguez Zapatero a luat măsuri radicale pentru impunerea acestor Standarde. La fel s-a întâmplat și în Landurile din Germania cu guvernare de stânga! Peste tot, se remarcă faptul că nu părinții sunt aceia care doresc o astfel de „educație” pentru copiii lor, ci politicienii atei, care vor să o impună asupra copiilor din toată lumea.                    Acest demers concertat de a impune instituționalizarea abuzului sexual și psihic asupra copiilor, coruperea lor printr-o educație sexuală imorală, ocupă un loc de frunte pe agenda politicienilor din întreaga Europă!                                                                                                                  Acestea sunt „roadele” educației sexuale în UE: debutul vieții sexuale la vârste foarte mici, pierderea copilăriei, dispariția pudorii, dereglarea sexualității, răspândirea maladiilor cu transmitere sexuala, creșterea ratei sarcinilor la adolescente, creșterea numărului de avorturi provocate, lezări mentale grave, tulburări psihice (provocate de sexualizarea precoce, de practicile perverse, de anticoncepționale și de întreruperile de sarcină), pierderea capacității de a avea o legătură afectivă durabilă, delicte sexuale, consum de droguri, depresie, impotență, suicid.                                                                         Școala trebuie să-i pregătească pe copii și tineri pentru o viață conformă cu Evanghelia, pentru  căsătorie și o familie bazată pe valorile moralei creștine (castitate înainte de căsătorie, fidelitate conjugală, refuzul avortului provocat, iubire și respect reciproc).Ei trebuie să conștientizeze valoarea abstinenței sexuale și a autocontrolului.

          În țara nostră, acest lucru este cerut Miniștrilor Sănătății și Educației înScrisoarea deschisă, intitulată Educație pentru sănătate – DA, educație ideologică – NU!,  (este vorba despre Ideologia Gender) adresată (pe 9 iunie 2015) celor doi miniștri, de un grup de 19 ONG-uri care susțin drepturile familiei și ale copilului.  Scopul educației în familie și în școală trebuie să fie Mântuirea!

Informare despre propaganda Gender în România,

ca pregătire pentru introducerea educației sexuale obligatorii

           Pe data de 23 aprilie 2013, la Palatul Parlamentului, a fost lansat proiectul Sexul versus Barza  prezentat ca„prima platformă de educație sexuală în format video pentru adolescenții din România”, prin susținerea d-nei deputat Liliana Mincă, președinta  Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați din Camera Deputaților.

          Acest proiect, în cel mai pur spirit Gender, „promovează promiscuitatea sexuală și homosexualitatea, încurajează pornografia și libertinajul, relațiile sexuale precoce, susține lipsa de implicații morale ale actului intim, neagă consecințele avortului și subminează autoritatea parentală.

          «Viziunea» sa educativă se reduce, în esență, la obișnuirea copiilor și a tinerilor cu modelul sexualității deschise și cu metodele contraceptive, este vulgarizantă, hedonistă, anti-familie, pro-avort și susceptibilă de producerea unor adânci distorsiuni și traume emoționale și psihice la nivelul pesonalității elevilor de gimnaziu și liceu.” (Citatul este luat din Memoriul privind educația sexuală în școlile românești, înaintat de 50 de organizații creștine non-guvernamentale către Ministrul Educației și Învățământului, în data de 8 mai 2013, după lansarea proiectului Sexul vs. Barza.)

           Proiectul Sexul versus Barza  este susținut de asociații precum Accept (a homosexualilor din România), Front (feminism radical), European Center for Public Initiatives (grup de lobby pro-avort și pro- homosexualitate, organizație cu o componentă programatică îndreptată contra familiei tradiționale), de rețeaua de clinici de avorturi Marie Stopes, de Colegiul bilingv „George Coșbuc”. Materialele au fost puse la dispoziția liberă a adolescenților  prin  programul național Bilblionet, care a anunțat promovarea lui în peste 2000 de biblioteci publice din țară!

          Autorii Memoriului subliniază faptul că d-na deputat PPDD Liliana Mincă, susținătoarea proiectului  Sexul vs. Barza, se numără printre cei 18 parlamentari co-inițiatori ai propunerii legislative a deputatului Tudor Ciuhodariu privind introducerea orelor de Educație pentru sănătateîn trunchiul comun (materie obligatorie).  În cadrul acestei materii, elevilor li se va face „educație sexuală”, vor învăța  despre consumul de droguri și igiena personală. Ce va conține capitolul referitor la viața sexuală, din cadrul  Educației pentru sănătate ne putem lesne închipui. Se urmărește, într-o formă mascată, vicleană, să se introducă în învățământul românesc modelul scandalos de educație sexuală în spirit Gender, pe care îl promovează proiectul  Sexul vs. Barza. De altfel, Adriana Radu, „specialista în educație sexuală”, feministă Gender, care apare în clipurile campaniei  Sexul vs. Barza, spune: „Pasul următor ar fi adoptarea unei legi care să introducă educația sexuală ca materie obligatorie în școlile din România. Educație sexuală obligatorieîn clasele a IV-a, a VIII-a și a X-a. Fără tăgadă!”

          Dl. Remus Pricopie, fostul Ministru al Educației, anunța (în 2014), că grădinița va deveni (până în 2018) obligatorie de la 3 ani.  De ce?  Pentru ca micuții noștri să nu mai fie ai noștri, ci ai statului, care vrea să preia controlul asupra educației lor cât mai devreme cu putință, căci așa cere Agenda Gender!

           Pe data de 5 mai 2015, Senatul României a respins introducerea disciplineiEducație pentru sănătate ca materie obligatorie. Aceasta după ce deputații dăduseră aviz pozitiv. Decizia a fost lăsată în seama Ministerului Educației, decipericolul nu a trecut! 

          Ministrul Sănătății (dl.Nicolae Bănicioiu) a declarat, pe 25 mai 2015, că trebuie introdusă o oră pe săptămână de Educație sanitară obligatorie, din clasa I până în clasa a XII-a, începând din toamna lui 2015.  Această declarație a fost imediat urmată de o scrisoare deschisă, adresată Ministrului Educației (dl. Mihai Sorin Câmpeanu), Ministrului  Sănătății și Ministrului Afacerilor Externe (dl. Bogdan Aurescu), de către 13 ONG-uri pro-educație sexuală  și pro-avort. Acestea au cerut„să se introducă educația sexuală obligatorie în școli, să se faciliteze dreptul adolescentelor la avort și să se reducă numărul de medici care refuză să execute avorturi”, în conformitate cu recomandarea făcută Guvernului României de cătreComitetul ONU pentru drepturi economice, sociale și culturale. Iată, deci, căofensiva de implementare a  Standardelor pentru Educația Sexuală în Europa(amintită mai sus) este în desfășurare și în țara noastră!

          Ca reacție la declarația ministrului Bănicioiu și la această scrisoare, un grup de 19 organizații non- guvernamentale au trimis  Ministrului Educației și Ministrului Sănătății un memoriu în care își manifestă îngrijorarea față de insistența cu care se caută impunerea educației sexuale în școli, resping ideologia identității de gen și promovarea homosexualității, cer să se promoveze în școli abstinența până la căsătorie, care este cel mai bun lucru pentru sănătatea copiilor

          Între inițiatorii memoriului este și Asociația „Părinți pentru Ora de Religie” -APOR (www.oradereligie.ro), condusă de dl. Romeo Moșoiu, consilier al Ministrului Educației. Demiterea acestuia a fost cerută de un grup de 14 ONG-uri  pentru că face „lobby în favoarea unor politici educaționale bazate pe o ideologie fundamentalist religioasă, în detrimentul oricarei evidențe stiintifice”.  Iată că cei care doresc formarea copiilor în spiritul sănătos al moralei creștine sunt acuzați de „fundamentalism religios”!

 În concepția acestor lobby-ști pro-avort și pro-LGBT, „evidențele științifice” sunt argumente în favoarea avortului, promiscuității sexuale, pornografiei, homosexualității și a egalității de gen! Acest tip de lobby pro-avort și pro-LGBT este profitabil: mașina de făcut bani a fost explicată simplu de o fostă directoare de clinică de avorturi din SUA (acum convertită): prin educația copiilor și a tinerilor se promovează promiscuitatea și avortul; cu cât mai multe avorturi, cu atât mai mulți bani!

          Pentru o mai clară imagine despre această Educație sexuală  redăm mai jos un text din proiectul  de educație sexuală Sexul vs. Barza, preluat din Memoriulprivind educația sexuală în școlile românești.

          Vă cerem scuze pentru expresiile obscene din textul citat, pentru șocul pe care vi-l producem.   Fie, însă, ca acest șoc să ne trezească la realitate!

          Copiii sunt, într-adevăr, ÎN CEL MAI MARE PERICOL! Ne întrebăm: oare cum va arăta România de mâine, lumea de mâine, cu oameni „educați” astfel?

 SEXUL versus BARZA

Precizând faptul că filmul prin care se promovează proiectul conţine imagini explicite, vă prezentăm câteva pasaje din „lecţiile” de sexualitate:

 „Sexualitatea înseamnă multă, multă autocunoaştere. Ne descoperim pe noiînşine, corpurile noastre şi transformările prin care ele trec din punct de vedere fizic şi sexual, descoperim că avem anumite zone ale corpului unde ne place să ne atingem sau să fim atinşi, aşa-numitele zone sau puncte erogene, printre care se numără gâtul, buzele, sânii, abdomenul, penisul, testiculele, fundul, spatele, ceafa, loburile urechilor şi lista poate continua. Cu alte cuvinte, observi că unele atingeri sau gesturi te excită.

„…e important să reţinem că unora le plac fetele, altora băieţii, altora ambele sau persoane transgender, unora le plac fetele cu părul scurt, altora, nu. Cu alte cuvinte, suntem diferiţi şi avem preferinţe diferite, o caracteristică super tare a oamenilor, zic eu.

„Poate că ţie şi prietenei tale vă place să va sărutaţi corpurile, dar tu nu eşti pregătit să mergi mai departe. Nu vrei să faceţi sex încă. Asta e o limită a ta pe care o comunici şi o negociezi cu ea. Pentru că sexualitatea înseamnă şi comunicare, înseamnă să-i spui celuilalt ce-ţi place şi ce nu, ce eşti pregătit/ă să faci şi ce nu. Este OK să-i spui prietenului tău căîţi place cumîţi atinge sânii, dar nu vrei săîţi atingă vulva, nu acum. Iar el trebuie să teînţeleagă şi să-ţi respecte decizia.

 „OK, la ce vă gândiţi când vă gândiţi la sex? Mă refer acum strict ca definiţii? La ce se referă sexul? Pariu că vi se duce gândul la o bilă de billiard bine lovită, fix la relaţii sexuale, la penis în vagin. Mai puţin la sexul dintre douăfete şi doi bărbaţi, nu? Mda, aflaţi că asta e cam nedrept. Pe mine mă mai duce gândul la categoriile în care sunt împărţite speciile. …Cum ştii dacă ai sex F sau M ? Păi ţi s-a tot spus de când erai mic, şi ai tăi au ştiut-o de la medicul care s-a uitat între picioarele tale când te-ai născut, a văzut un penis sau o vulvă şi a spus: „E băiat! sau E fată!. În plus, tehnologia le permite în ziua de azi doctorilor să spună astfel de lucruri încă de când eşti în uterul mamei şi mai ai ceva luni de stat la copt.

Mai departe, copiilor li se sugerează (deloc subtil) să vizioneze filme pornografice –

dacă n-au făcut-o deja: „Felul în care actorii şi actriţele din filmele porno reacţioneazăîn timp ce fac sex nu e adevărat, ci este, de multe ori, exagerat. De exemplu, cele mai multe femei nu au orgasm atât de repede sau (şi) se întâmplă mai degraba rar ca două persoane care fac sex să aibă orgasm în acelaşi timp. …Ceea ceîn filmele porno pare a fi absolut normal nu e mereu aşa în viaţa reală: sexul anal e în realitate mai puţin popular decât în filmele porno, iar a ejacula pe cineva nu e un lucru care face plăcere neapărat majorităţii oamenilor.”

Iată, mai departe, cum sunt consiliate elevele de liceu, de către aceiaşi „experţi”, explicându-li-se că avortul este un lucru la îndemâna oricui, pentru care nutrebuie să dea socoteală nimănui și, contrar evidențelor, că este lipsit de orice consecințe:

 „Dacă ai 16 ani, ai dreptul să mergi singură, fără consimţământul părinţilor, la medicul de familie, la ginecolog, la medicul de planificare de familie sau la farmacie pentru a cere informaţii şi servicii sau produse în legătură cu viaţa ta sexuală. Aceasta include orice orice tip de teste sau consultaţii, dar şi contraceptive, procedură de avort, sarcină, asistenţă maternă sau naştere. Poţi, aşadar, decide singură dacă vrei să păstrezi o sarcină sau nu.”

          (…)

          Să acționam până nu va fi prea târziu! Să declarăm răspicat: NU suntem de acord cu introducerea educației sexuale în grădinițe și în școli! Ne opunem propagandei homosexuale în grădinițe și în școli!

          În această bătălie, părinții trebuie să își apere drepturile! Ei nu trebuie să permită ca statul să intervină, în mod dictatorial, în educația sexuală a copiilor lor! Trebuie să intervenim înainte de a fi prea târziu, înainte ca politicienii să adopte legi și programe școlare periculoase pentru copii!

  „Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.”     (Art. 29(6) alConstituției României

   „Părinții au, cu prioritate, dreptul să aleagă felul educației care urmeazăsă fie dat copiilor lor.”         (Declarația Universală a Drepturilor Omului, 1950, art.26(3)). 

          Bibliogafie:

Virgiliu Gheorghe, Andrei Dârlău  –  Fața nevăzută a homosexualității, ed. Cristiana

 Gabriele Kuby  –  Revoluția sexuală globală – Distrugerea libertății în numele libertății, 484 pagini

                      Autoarea, sociolog de renume mondial, documentează punerea în aplicare globală a                                 ideologiei Gender

–  Gender, o ideologie nouă distruge familia, broșură, 35 pag.

–  Etatizarea Educației. Pe calea către omul nou Gender, broșură, 61 pag.

 Elisabeth Monfort   –  Le genre démasqué. Homme ou Femme ? Le choix impossible…

                               Le genre en questions,  Le livre vert du Gender  –  Editions Peuple Libre

          Autoarea, timp de mai mulți ani membră a Parlamentului European, este în prezent                             Președinta Asociației „Noul Feminism European” (Feminismul creștin).

Valerie Riches  –  Educație sexuală sau îndoctrinare?   –  Provita Media, 2008

 Dr. Miriam Grossman  –  Sens și sexualitate  –  Provita Media, 2015

Memoriu către Ministrul Educației și Învățământului privind educația sexuală în școlile românești  (www.alianta-familiilor.ro)

Scrisoare deschisă către Ministrul Sănătății și Ministrul Educației: Educație pentru sănătate -DA, educație ideologică-NU! (www.provita.ro)

Surse principale online:   culturavietii.ro,

                                      agendaeurope.wordpress.com,

                                       alianta-familiilor.ro,

                                      stiripentruviata.ro, 

                                      provita.ro

 

 Magda Medvedovici