DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Tinerii care au intuit beneficiul castității

30 octombrie 2016 – Sărbătoarea Castității împreună cu Clubul select al celor curați cu inima în Parohia Regina Păcii și Depunerea Angajamentului pentru Castitate sub Protecția Sfintei Filomena

Două tinere au depus Angajamentul pentru Castitate în ziua de 30 octombrie 2016, un prilej de mare bucurie nu numai pentru Clubul select al celor curați cu inima ci și pentru Întreaga Parohie!

Tinerii au demonstrat în zilele premergătoare evenimentului că sunt capabili să susțină cu entuziasm și sinceritate o campanie pro-castitate pe internet, prin care au motivat cu siguranță încă multe alte suflete tinere să aleagă drumul purității.

Concursul inedit al Argumentelor PRO-CASTITATE  a fost câștigat de Anda Oprea și Maria Proks! Felicitări și mulțumiri în numele lui Isus!

Anda le-a transmis tinerilor, printre altele:

”De decizia fiecăruia din noi depinde nu doar viitorul nostru, ci depinde și viitorul celor lângă noi. Să știți că cei mai mulți dintre noi au nevoie de încurajare să facă acest pas, au nevoie să nu se simtă singuri în acest angajament. Vă invit să fiți voi motivul pentru care cineva a luat angajamentul de a fi și de a rămâne curat până la căsătorie.”

Clubul select oct.2016