DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Invitație pentru tineri!

afisclubulselect_oct-2016

Din nou Asociația Darul Vieții împreună cu Parohia Regina Păcii lansează chemarea și încurajarea tinerilor pentru trăirea castității, amânarea vieții sexuale până la căsătorie!


Să ne oprim puțin din treburile noastre reflectând la rostul acestei virtuți: oare de ce anume castitatea este atât de iubită de Dumnezeu încât Isus a inclus-o în Fericirile rostite la predica sa de pe munte – chintesența creștinismului?
”Fericiți cei curați cu inima, căci ei îl vor vedea pe Dumnezeu!”
Oare de ce orice mănăstire solicită vocațiilor la călugărie depunerea votului castității, unul din cele trei voturi obligatorii? Dacă nu v-ați pus niciodată întrebarea aceasta, este momentul să v-o puneți acum. Vă invităm la reflecție.

Vom celebra împreună Sf. Liturghie, Jertfa lui Cristos, în cinstea acestei mișcări pentru castitate, în cinstea tuturor acelor tineri care au luat în străfundul inimii lor hotărârea să rămână curați.

Pentru că nu există viață de rugăciune fără castitate, nu există legătură de prietenie cu Dumnezeu fără trăirea castității. În mod invariabil tinerii își pierd credința în momentul în care aleg calea sugerată de lume, căutându-și partenerul de viață.

CONCURS PRO-CASTITATE PE GRUPUL ONLINE ”BISERICA REGINA PĂCII” de pe Facebook!

Vă invităm pe toți tineri să participați la Campania pentru Castitate online aici, pe acest grup și nu numai, aducând în fiecare zi un argument pentru trăirea castității până în 30 octombrie a.c. prietenilor vostri si noua tuturor. Internetul este plin de informatii si pozitive si negative, cautati-le pe cele legate de castitate. De exemplu pe chastity.com, castitate.ro, iar pe youtube gasiti pe Jason Evert, Pam Stenzel etc. Explorati internetul, cautati argumente, exemple, sfinti, marturii, carti, scrieri de spiritualitate, resurse de orice fel, edificatoare pentru voi, dar legate de subiectul nostru.
Cine aduce cele mai multe idei, primeste un premiu! Se acorda premiile I, II si III in 30 oct.!