DonațiiAjutați-ne cu o donație, prin PayPal sau transfer bancar!

Bizară și represivă este lumea în fața castității

Baby photography
Baby photography

Bizară și represivă este lumea în fața castității

Jason Evert au fost 10 frați, părinții erau Iosif și Maria, el fiind crescut într-o familie cu o morală tradițională sănătoasă. Când s-a aflat că cel care propovăduiește castitatea se căsătorește cu Crystalina, s-a făcut mare rumoare la BBC și au venit să-l filmeze și să verifice dacă chiar așteaptă cu viața sexuală până la căsătorie, după cum zice Jason în conferințele sale tineretului.

Mai târziu a văzut reportajul făcut de BBC din Londra: l-au prezentat precum Alice în Țara Minunilor! O ciudățenie pe care o poți întâlni când călătorești și vezi culturile exotice ale lumii..

Cultura noastră împinge relațiile atât de rapid înainte, astfel încât cei doi nici nu au timp să se cunoască și se trezesc mai târziu: păi nu am știut că e alcoolic, că ia droguri..

Clubul_webRelația trebuie privită mai întâi de la o oarecare distanță, cu detașare interioară, pentru a putea vedea detaliile partenerului. Odată ce te-ai apropiat prea mult de el/ea, deja se încețoșează privirea și nu mai vezi ansamblul. Piesa de mozaic trebuie așezată în contextul ei specific. Relațiile umane sunt fragile și imprevizibile. Iar atracția dintre două suflete poate fi amăgită deja doar de existența unor acte erotice în relație.

Tinerilor, nu vă autoamăgiți cu viața sexuală. Trădarea în relație este de obicei următorul pas iar ceea ce rămâne în urmă este dezgustul și amărăciunea.

Fiți înțelepți și testați iubirea celuilalt. Mai întâi întrebați-vă cine e cu acest băiat, care e atât de atractiv, atât de inteligent și șarmant?

Cum se poartă cu mama lui, cum se poartă cu fetele de care nu e atras, ce fel de prieteni are?

 Trebuie să știi cum să iubești și cum să cinstești o persoană înainte de a o întâlni. Prima fază e să fie sora noastră, apoi mireasa, precum în Cântarea Cântărilor.

Castitatea te elibereză.

Sunt consilieri maritali care au ajuns la a treia sau  a patra căsătorie..

Cei care așteaptă cu sexul până la căsătorie au o mai bună comunicare, mai multă satisfacție.

 Până unde putem merge cu relația înainte de căsătorie?
Răspuns: Până unde am dori să meargă un băiat oarecare cu viitoarea noastră soție. 

Ați fost mințiți în ceea ce privește premisele a ceea ce înseamnă să fii bărbat.

Bărbat înseamnă să fii responsabil, să protejezi fata precum ai dori să-ți protejeze cineva surioara ta mai mică.

Ocazie de Depunere a Angajamentului pentru Castitate:
Duminica, 17 oct.2021
Orele 10.00
Biserica ”Sf. Maria Regina Păcii” din Timișoara